Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2009, 18:45

Jagna30, :ico_noniewiem: ciekawe jaki jest powod tej anemii... przeciez ona je, nie zwraca, w sumie je wszystko to, co inne maluchy.. moze ma jakis problem z wchlanianiem tego zelaza?? bo przeciez cos jest nie tak, skoro prawie od urodzenia ma te anemie i jej to nie przechodzi..

a Ty sie nie stresuj, wypij sobie drinka, obejrzyj komedie, masz w nas wsparcie :-)

kamilka21, co znaczy, ze Jasper jest do Wisniewskiego podobny, CO ?!?!
chodzilo TYLKO o brwi!! hehe :-D

a u nas z nowosci, to Jasperek sie dzisiaj znowu sam przewrocil z brzuszka na plecy :ico_brawa_01: ale jeszcze nie wyczail do konca, jak to sie robi, bo znowu tylko raz mu to wyszlo... no nic, bedziemy dalej sie bawic, az w koncu zalapie :-)

[ Dodano: 2009-01-21, 17:45 ]
aha i dzieki za komentarze na n-k :-)

[ Dodano: 2009-01-21, 18:10 ]
Jasper wlasnie zjadl pol sloiczka ziemniaczkow z fasolka szparagowa z Hippa... niezbyt mu to smakowalo, ale jakos sobie poradzil ;-)
takze mamy na koncie kolejne warzywko.. zobaczymy, co jego brzuszek na to :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-21, 18:47 ]
dobra, widze, ze Was nie ma... ja sie zwijam, bo za chwile A. wroci z pracy i trzeba bedzie cos wrzucic na ruszt :-D dzisiaj chyba pojde na latwizne i zrobie mu jego ulubione hamburgery..

a pozniej dokonczymy ogladanie filmu Pride and Glory (W cieniu chwaly) - to chyba teraz w Polsce w kinach leci.. z moimi ulubionymi aktorami - Edwardem Nortonem i Colinem Farrellem :ico_brawa_01: z nimi, to nawet nudny film bedzie interesujacy :ico_brawa_01:

tak wiec, do rana i do porannej :ico_kawa: w doborowym (Waszym) towarzystwie, ciao!

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2009, 19:51

a u nas z nowosci, to Jasperek sie dzisiaj znowu sam przewrocil z brzuszka na plecy :ico_brawa_01:
Super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-01-21, 18:57 ]
Jagna, a co do Emi i jej anemii - a może ona nie toleruje żelaza tego, które przyjmowała? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2009, 21:27

Jagna trzymaj się kochana i bądźcie dzielne kobietki.
Może faktycznie Iwona H, ma racje i emi nie toleruje tego żelaza :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

nic i ja zmykam
dobranoc

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 sty 2009, 21:32

Ja troche z opuznieniem dzis ale szczere :ico_tort: :ico_tort: Sto lat dla Agi w dniu imienin.I trzymam kciuki za Emi napewno bedzie dobrze.

Ja od rana na lotach dzis bylam bo po seri awarii w domu akwarium,kran,auto trzeba bylo pochodzic i jakos wszystko do ladu doprowadzic :-) Udalo mi sie zalatwic czesci do kranu tak wiec jakies 30 euro zaoszczedzone :ico_brawa_01:

Dzieki za komentarze na nk.To z dzisiejszego zlotu :-)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

21 sty 2009, 22:35

shoo zartowalam przeciez nie gniewaj sie :) dla Jasperka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no hubert juz wyczail i nawet z pleckow na brzuszek sie przekreca :)i odwrotnie tez :) najbardziej przeszkadza mi jak ja go przebieram a on chyc na brzuszek :) :ico_zly: i nie daje pampersa zalozyc :)

Jagna bedzie dobrze moze nie toleruje i bedzie musiala dostawac osobno zelazo :( a od czego to zalezy ciekawe ?????

Dobranoc :) :ico_spanko: :ico_spanko: :ico_spanko: :ico_spanko:
do jutra na kawce sie spotkamy :)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2009, 22:52

no hubert juz wyczail i nawet z pleckow na brzuszek sie przekreca :)
brawo dla Hubcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Maja robiła to już chyba z1,5 m-ca temu :-D :-D :-D

heh
ale sie pochwaliłam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

21 sty 2009, 23:10

margarita nie no to dobrze kazde z nich robi co innego hubcio jak mial 3 miesiace przekrecal sie ale tylko z brzuszka na plecy :) i znudzilo mu sie przestal robic albo zadko to robil bo bawilam sie z nim tak ze jak on sie przekrecil to ja go spowrotem na brzuszek a on znow na plecki :) no a teraz znow zaczal tylko ze dotego doszlo jeszcze z pleckow na brzuszek :) :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: normalnie on mnie zaskakuje :)

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla :ico_brawa_01: majeczki :) a jak ona sie czuje ????? fajny fotomontaz na nk :) moj hubcio ma w czym przebierac :)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2009, 23:10

a ja wpadlam Wam sie pochwalic, ze moja Zu ugryzla dzisiaj w reke moja mame, a babcia az krzyknela z bolu - okazalo sie, ze czuc juz zabek na dole, dzwoni lyzeczka jak sie stuka w dziaselko- :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moze jak Su sie jutro obudzi, to bedzie miala juz widoczna biala kreseczke... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

jutro napisze wiecej, buziaki, dobranoc :)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

21 sty 2009, 23:28

gie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Zus no i dlatego tez byla taka marudna i dlatego ten kaszelek miala bo przy zabkach dziecko moze miec kaszel i katar :) to jak pierwszy jej sie przebije to drugi po kilku dniach wychodzi :) to dla babci sukienke trzeba kupic lub material na sukienke bo ona znalazla :)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

22 sty 2009, 08:50

;););)

Gie, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla kolejnego zębolka!!!!!

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”