No nic ide popracowac troche i do spania bo jakas taka padnieta strasznie jestem
mój rzucił w moje imieninki 21 stycznia i nie pali do dziś!bo obiecal ze rzuci palenie
NO to rzezcywiscie fajna ta szkola bo u nas w Pl to tak jak pisalas mozna pomarzyc No i mala widzisz jaka zdolniacha i tyle sie nauczyla a czkolwiek u nas tez jest juz wysoki poziom nauczania wiem to od kolezanek z Angli i Irlandi bo jak gadalysmy czego ucza sie nasze dzieci to ich dzieciaki jeszcze nie mialy pojecia o tym co uczyla sie Adzia bedac 2 lata mladsza od ich dzieci wiec nie wiadomomoja córcia dzisiaj ma jazdy na nartach,jedyne co tu jest fajnego to właśnie to że w szkołach nie ma żadnego rygoru i tylko nauki,są często wycieczki,właściwie to raz w tygodniu mają wypady na narty teraz w sezonie a tak to wyprawy w góry,super to jest dobre,no i basen na gimnastyce, w PL na basen za darmo można tylko po marzyćtu szkoła jest na prawde dobra,szkoda mi bedzie tylko tej szkoły,a wczoraj właśnie na tym zebraniu ,dowiedziałam sie że moja córcia śmiało mogłaby iść do 2 klasy w PL,ponieważ programem jest do przodua wiekowo to 1 klasa! miłego dnia dziewczynki!
![]()
to prawda,są cudne i kochane,nie rozumiem matek które noszą pod sercem 9 miesięcy życie a potem tak po prostu albo gdzieś porzucają albo krzywdząTen bezzebny i z pierwszymi zebaczkami usmiech jest rozbrajajacy nie ma nic cudniejszego jak te radosne szkraby i ich chichotanie
no słyszałam o tym ze sie daje skorki czy cos takiego z chlebka, ale jeszcze nie dawałąm.Wczoraj Al oszalał wręcz jak zobaczył mnie jedzącą kanapke, więc mu dałam kawałek piętki chleba.
No kochana,powiem Ci ze faktycznie klopotNaprawde wiem ze jest roznica jak karmilam Adziulke z butli to bylo spoko pokarmu juz w cycorkach nie bylo na tyle zeby trzeba bylo odciagac wiec bylo mi latwiej a tui teraz Weronisia bez cycunia ma stresa i z butli je bo musi i jeszcze trzeba odciagac ten pokarm w trakcie pracy a ja mam taka prace ze ciezko to wszystko bedzie
Dzis z rana sie rozbawiłąm bo na poczcie miałam przypomnienie ta nizapominajka z naszej klasy i tam pisało ze miszka obchodzi jutro 97 urodzinki
O tez musze sprobowac dac Natalce,tylko ona jakos niczego procz lyzeczki nie chce wkladac do buziWczoraj Al oszalał wręcz jak zobaczył mnie jedzącą kanapke, więc mu dałam kawałek piętki chleba
Tez dawalam,ale niestety nie zainteresowala sie specjalnieWczoraj dałam mu takiego chrupka kukurydzianego tego FLIPSA one sie same w buzi rozpuszczaja
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość