Pruedence, odpoczywaj i postaraj się nie zamartwiać zbytnio. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale teraz Dzidzia najważniejsza. Masz kochaną teściową
iw_rybka, ale ten Twój Andrzejek jest słodziutki, straszliwie pocieszny Daj znać jak tam wrażenia po filmie
Shiva, jejku, jakaś masakra z tym zakazem kto wie, czy we Wrocku nie wymyślą czegoś podobnego...Domyślam się jak się musisz czuć... Dobrze, że Mąż skutecznie Ci nastrój poprawił tym spacerkiem Mój w pracy dziś był, wrócił niedawno, ale jutro sobie odbijemy A te skurcze to musiały być na prawdę straszne, skoro mówisz, ze menstruacyjne to pikuś...
anusiek szkoda, że weekend nie wypalił Ale najważniejsze, że Cię uprzedzili, bo byłoby nieciekawie jakbyś coś złapała
Ja dziś mam super dzień Przyjechali do mnie rodzice z rzeczami dla bobaska, takie śliczne Moja mama się bardzo wczuła w rolę babci W sumie dzięki nim mamy wszystko dla Wikuni, bo tak musielibyśmy z paru rzeczy zrezygnować (jak zwykle ta kasa). A siostra kupiła odlotową karuzelę - jest śliczna http://www.allegro.pl/item812745443_a_k ... y_new.html