to pewnie wina upalow ja przez ta duchote wygladam juz jak muminek

dobre Lucy!!!! muminkowe mamusie !!!!! hihihiihihihihi
a u mnie w domu tak gorąco, ze ledwie zyje .......
kochana nie mialam zamiaru cie wystraszyc
Fittney a to mnie nastraszylas tym uczuleniem na mleko sojowe![]()
mam nadzieje, ze chociaz to nas nie dopadnie...
Dziewczyny,
w zwiazku z upalami mam pytanie... dzisiaj u nas bylo 32 stopnie na plusie ale ja przewrazliwona mamusiazalozylam małej czapke i jak wrocilismy do domu to Vikusia miala spocona cala glowke
czy wy zakladacie swoim dzieciom czapeczki w taki upal???
ogloszenie w londynku jest juz dawnoFitney robienie tych paznokci to rzeczywiscie dobry pomysl, mozesz sama dac ogloszenie w kulturze albo na londynku albo na goncu-tylko nie wiem czy jeszcze wychodzipowodzenia!
Jasnie Pani :), slyszlam wlasnie, jak jakies dziecko sie darło za oknem...pewnie lenka ma jej grabki![]()
a wlasnie, ze nie codziennie kartofle moje dziecię jeco drugi dzien, bo to u nas rarytas
heheh moj maz nosi 45 ja 38no wlasnie, tak cos czulam...Jasnie Pani :), slyszlam wlasnie, jak jakies dziecko sie darło za oknem...pewnie lenka ma jej grabki
ja tak mam jak jest upal, chodze w japonkach mojego mezanie moge nawet japonek nosic i tak mam od trzech dnidobrze, ze tylko 2 numery ma wieksze stopy odemnie
sex??????????????????? ze Tobie sie chcezabieramy sie ostro do pracy... sex,ruch,anansy.. hihi
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość