Czesc dziewczyny nie zaglądam nie mam czasu poprostu, kurcze latam ze sobą potem z małym trochę zabawy itd. U nas super kolki przeszły kupy normalnie co dziec
Maly się smieje gaworzy i dużo je
. Same przyjemnosci oprócz mojego zdrowia. Włosy wypadają brwi i rzesy ale jeszcze tydzien i po chemii
Ogółem czuje się się dobrze. Co do noska to ja podobnie jak
Madziorka codziennie robie toalete nosa rano i wieczorem po kąpaniu wodą morską psikne potem frida i po sprawie.
buzok14, Współczuje przejsc z maluchem ważne że już po wszystkim życzę zdrówka.
Aga_86, Gdzies tam wyczytałam że Twoja pociecha zjada z dwóch cyców a pózniej 90 tak? Może się przyzwyczaiła do butli i nie chce jej się cyyca ciągnąc tak ma moja koleżanka, mały jej z dwóch cyców ciągnie a tam ciągnie memła i nic nie zjada dlatego pózniej głodny i musi flache dac. Zaobserwój czy po karmieniu masz opróżnione piersi albo laktatorem sprawdz czy napewno i może konsekwentnie przy cycku przemęczyc i zacznie pożądnie ciągnąc.
Przepraszam was że tak rzadko wpadam czytam czesto ale nie zawsze mam czas żeby jeszcze odpisac lub cos opisac.
OOOOOOO kupa jest fuuu na cały pokój
czuc uciekam . Tesknie za wami baby
[ Dodano: 2011-02-25, 15:08 ]
No Wiktor zasnął
To moge cos popisac jeszcze.
Od dwóch tygodni masujemy się przed kąpaniem rewelacja dzieki temu spi. Po wizycie u neurologa okazało się że mamy delikatną asymetrie i piąstki za czesto zaciska, a no i nóżki na baletnice wyciąga, wiec doktor skierowała na rehabilitacje, poszliśmy prywatnie bo terminy masakra
Pokazała nam super sposoby na wymęczenie zabawą malucha a przy okazjii leczymy asymetrie. Możecie babeczki spróbowac dziecko spi jak suseł piec godzin
Jest w tym miesiącu w ,,mamo to ja" sposób masowania na dobry sen. Także tym co dzieciaczki ciężko zasypiają to polecam. Czasami nawet w nocy jak się rozbudzi to machne trzy triki i pełen luz spi jak aniołek
Wstawiła bym zdjęcia ale nie moge znależć kabla od aparatu
Djabeł ogonem nakrył
[ Dodano: 2011-02-25, 16:46 ]
[ Dodano: 2011-02-25, 16:47 ]
[ Dodano: 2011-02-25, 16:47 ]
[ Dodano: 2011-02-25, 16:48 ]
Oto mój jojczek