Witam z ranka
my dzis sbie pospalismy, ja do 9 a maly do 9.30

tylko, ze u nas w sypialni, bo nad ranem sie przebudzil, plakal wiec wzeilam go do siebie.
Za oknem niestety okropna pogoda, wieje, ze malo glowy nie urwie, pada i jest zimno.
Cala noc tak lalo, myslalam, ze maly sie obudzi
Dziewczyny fajnie, ze Wam sie posciel podoba, mi tez ta pierwsza ladniejsza wiec ja zamowie, a potem najwyzej jeszcze domowie jak cos
elibel u nas tez Erys od samego poczatku sprzatal sam zabawki, tak go nauczylam, potem troche sie buntowal, bo mu sie nie chcialo wiec teraz przychodzi do mnie i prosi mnie, zebym mu pmogla wiec robimy to razem, zawsze przed spaniem i kapiela.
Pati85, a kiedy tej koleżance ta wcześniejsza rana pękła?

z tego co slyszalam to jak skurczy dostala, chyba jeszcze w domu, zadzwnili po karetke i ja zabrala, sama sie zdziwilam, bo ona juz ma coreczke, nie jestem pewna, ale ta mala chyba teraz sknczy 4 latka niedlugo wiec sama bylam w szoku. Przeciez przez tyle lat to powinno sie wszystko zagoic, ja rozumiem gdyby to byl rok to faktycznie mze za wczesnie, ale prawie 4 lata, nie mam pojecia,dlaczego to jej puscilo
jedyne co dokupię to prześcieradełko
no tez musze dokupic, mam dwa po Erysku
Lecimy jesc sniadanko, na obiad dzis na szybkiego mielone i musze jeszcze pmyslec nas surowka
[ Dodano: 03-07-2011, 10:06 ]
elibell, już 30 tydzień Wam stuknoł

wow, juz nieduzo naprawde zostalo
A ja stawiam

za 25 tydzien, ale szybko leci
[ Dodano: 03-07-2011, 10:12 ]
Pati85, szybciutko do nas wróciłaś

a wiesz jak mi sie nudzilo bez WAS,dobrze, ze udal sie naprawic
dziekujemy
elibell, dzielna jesteś, że jednak poszłaś na basen...
dokladnie to samo chcialam napisac
Mialam sie Was cos spytac, Wasze dzieciaki maja telewizor w swoim pkoju???
Nasz maly nie ma, glada bajki w duzym pokoju i zawsze tam sie bawi, czasami nie oglada ale TV musi grac co mnie strasznie denerwuje, ogolnie uwazam, ze za duzo bajek oglada.
Moj maz chce malemu kupic taki maly LCD, zeby mial w swoim pokoju to bedzie tam sie dzial ogladal i sie bawil, ale ja mysle, ze to nie dobry pomysl, za wczesnie, wtedy dopiero maly bedzie tylko bajki 24h na dobe ogladal i powiedzialam Przemkowi, ze nie bedziemy zadnego telewizora kupowac.
Co myslicie na ten temat