lalajak Mateusz zasmarkany??szefowa kase wypłaciła??
szkieletorek fajnie ze poszalałaś należy Ci sie relaks i zabawy trochę -jak Ty jesteś szczęśliwa brzdąc w brzuszku tym bardziej
jednak zapominasz o tym ze w
jestes
nie przesadzaj z tymi porzadkami ,naprawdę może to się różnie skończyć,a okna nie są najważniejsze a Wasze zdrowie
kamilkauważaj bardziej na siebie niech maleństwo siedzi w
jak najdłużej
spinka to super z tym macieżyńskim,ja też idę na roczny z racji tego że umowa mi się kończy i jest to dla mnie najkorzystniejsze rozwiązanie finansowe
i Ty też nie przesadzaj z tymi porządkami ,a grzybów możesz mi podrzucić bo nie mam wcale a uwielbiam
leonaodpoczywaj leniuchuj nie wiele ci zostało wolnego
u mnie ok choc brzuch mnie od rana boli dziwnie jak na @
jestem spokojniejsza po wczorajszej wizycie psychicznie bo wiem ze jest z Madzią dobrze i niebawem będzie z nami
zalecenia położnej nie realizowane bo padnieta wczoraj byłam i marzyłam tylko o łóżku a spacery odpadają od wczoraj non stop u nas pada
Tomus w przedszkolu szczęśliwy chodzi tam chętnie , konkurs mają na ramkę ze zdjęciem ze swoim zwierzakiem lub rysunek więc będziemy pracować nad tym dzisiaj
jutro rano zaś ide do znajomej wiażystki.Konkurs na fb był na makijażową metamorfozę trzeba było wysłać zdjęcie bez makijażu i napisać kilka słów o sobie no i wybrali mnie.Będę malowana potem będzie sesja a całośc w e magazynie dla wizażystek się znajdzie.Przygoda fajna myślę,nie boję się bo znam tą dziewczynę bo malowała mnie do ślubu i na sesje i wiem że potrafi działać cuda i nie będę musiała się wstydzić ,a fajnie będzie poczuć się piękną tym bardziej że nie maluję się praktycznie wcale bo tylko rzęsy i tyle,więc nauczę się czegoś nowego przy okazji