Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2008, 22:34

Glizdunia dokładnie tak!!!
Kamizelka...brawo dla Wiktorka!!! oby tak dalej dobrze szło!

moja gnidka malutka w dzień jak jest zmęczona to wspina się na łóżeczko! aż strach patrzeć...szczebelków nie wyjmuję, bo potem ucieka...ale sama już też pędzi do wyrka jak zmeczona...i mówi, że idzie "aaa" heheeh śmieszna jest jak diabli! i mówi "jusz" i "jac" na tatę :ico_haha_01:
a ja dodaję kolejne aukcje na allegro...i jem kopytka...co akurat nie powinno mieć miejsca, bo niby się odchudzam..od poniedziałku schudłam 1kg :-D i mam nadzieję że jescze się kilka uda...

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

05 wrz 2008, 22:37

NNOOOOOO LUUUUUUUUUUUUDZIE!!!!!!!!!

jak Wy tyle będziecie pisać to jak ja mam nadążyć?????? ja się pytam!!!
:-D

Glizdunia ......... ja uważam, że wcale nie fajnie, że się martwiłaś niepotrzebnie - bo sobie ładny kawał życia ucięłaś... ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :ico_oczko: ja Ci pisałam że to może być po ciąży bo ja też mam różne zmiany skórne... ale oczywiście mnie nikt nie słucha :ico_oczko: :ico_haha_01:

Jagodka śliczna ta Twoja córka baaaardzo!!! a jak się przeszła sama to normalnie łza mi się w oku zakręciła :ico_wstydzioch:

Ewcik ale fajowo masz - podziwiam za sportowanie się - ja też powinnam ale leń jestem i kasy brak a sama w domu to się zmobilizować nie potrafię :ico_noniewiem:

Zbora no marchewa konkretna :-D :ico_sorki: i Haniulka świetna :-)

a wszystkie płaszczyki bardzo mi się podobają :ico_brawa_01: ja też wolę jednak jaśniejsze kolorki, moja blondyna to w zbyt ostrych (np. czerwonym) wygląda blado więc racze pastele lub jasne zostają, no i szczelnie zapinane bo u nas zimy zimne :ico_oczko:
a w ogóle to tyle napisałyście że już nic nie pamiętam...
u mnie za oknem koncert lady pank :ico_zly: fajnie grają tylko że ja własnych myśli nie słyszę, nie mówiąc już o tv... ja nie wiem jak to moje dziecko może spać :ico_noniewiem:
ogólnie to u nas znowu cienko z kasą więc jak oglądam takie śliczne ciuszki to mi smutno, że nie mogę mojej takich pokupić :(
mąż sobie poszedł na spotkanie ze znajomymi a ja nie mam z kim się umówić bbbbuuuuuuuu :ico_placzek:

ale mnie zmobilizowałyście tą "rewią" :-D idę jutro do lumpka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 wrz 2008, 22:45

Anza,a pewnie ze idz do lumpka...a noz widelec cos sie trafi!!!!

Maya jak chce isc spac to wola nunu...ale tak przesmiesznie z akcentem i zmarszczonym noskiem...obiecuje sobie ze to nagram w koncu...i zapytana co bedzie robic jak sie wykapie mowi..nunu :ico_haha_01: ....a wogole to ona chyba naprawde lunatykuje,dzis w nocy ja zlapalam jak siedziala i gadala cos tam a potem zaczela wychodzic z lozka...szybko ja polozylam i spala dalej bez jekniecia :-D ....
a Hania slicznie mowi na tatusia hihihi....

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2008, 22:46

Anza oj, to w sumie fajnie i nie fajnie z tym koncertem...dobrze, że Igunia śpi...
ja też jutro do lumpu lecę, ja też!!! heheheh Na allegro widziałam kilka fajnych szmat, ale jednak wolę dotknąć, zobaczyć...myślę, że w ogóle kombinezon to będize taka rzecz, którą na bank trzeba będzie przymierzyć...no i myślę już jak on ma wyglądać, kolor itp...ale zaraz schodzę na ziemię, że może lepiej nie myśleć, bo potem nie będzie nic podobnego co chcę i będę się wkurzać.A już mi się marzy kupowanie czapki itp...a to ledwo się lato skończyło a my już o zimie... :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-09-05, 22:52 ]
przesiadłam się na laptopa i net od razu lepiej chodzi..więc zaraz Jagódeczkę obejrzałam! :ico_brawa_01: ale superowo!!! wielkie gratulacje i padam do nóżek :ico_brawa_01: :ico_sorki:

no właśnie...Jagódka co się dzieje z Tobą??? o małą chodzi i stąd te straszne myśli, czy coś jescze??? no pisz babo jedna, nie daj się prosić...
a nasz Gocha pewnie się wygrzewa!!!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 wrz 2008, 23:50

zborra, lato trwa jeszcze pełną parą, u mnie wczoraj i dziś skwar 28 stopni, pot się leje, teraz balkon na szeroko otwarty a w mieszkaniu gorąco. AA marchewa superaśna, to znaczy Hania z marchewą, a gdzie to taka marchewa wyrosła???

No to i ja może do lumpka polecę jutro :-D

A teraz dobranoc, bo i tak myśli już skupić nie mogę :-D

Awatar użytkownika
anza

06 wrz 2008, 00:21

ja też już się nie skupię :-) :ico_spanko:
dobranoc

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2008, 09:17

hejka

ja wczoraj na jazdach i baseniku..56 basenów, myslałam ze nie dojde do auta, jakos tak mnie zmeczenie znuzyło..w domciu se szczeliłam piwko i :ico_spanko: nocka spoko, Milka ładnie spała wiec w miare wyspana..na dzis zbytnich planow nie mam, procz jazd :ico_noniewiem: a wogole to mi powiedziała wczoraj ta moja instruktorka ze juz do Jastrzebia ze mna nie pojedzie bo juz nie ma czasu :ico_olaboga: ku..to po ctyle razy na plac mnie bierze, brała, plac to se sama moge pojezdzic wycwiczyc i od razu mi powiedziała ze najlepiej jakbym sobie nonono jazd, a A mowi ze nie mam dokupywac, dokupie jak nie zdam... :ico_noniewiem:

wszystkie te płaszczyki super, wogole te bluzy z gap'a co glizda zapodałas linka sa super :-)

zborra no marcheweczka wyrosła konkretna i ciesze sie ze przyjełas przeprosiny.. :-)
glizdunia a ty widzisz po co tyle nerwow :ico_noniewiem: ogromnie sie ciesze ze nic powaznego ci nie jest i ze lekarz sie spisał!! :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 wrz 2008, 11:50

HEJKA Z RANA...U NAS SLONECZKO :-D :ico_brawa_01:

Ja juz bylam w pracy,malo roboty i dobrze bo mam czas dla odzinki!!!trzeba oczyscic mieszkanie bo zaniedbalam baaardzo ostatnio :ico_olaboga: :ico_wstydzioch:

wogole to odkad Maya ma 2 pary butow to ma dylemat ktore zalozyc :ico_puknij: ...dzis chciala z A. isc na spacer i zalozyc 2 rozne buciki i nie pozwolila zalozyc takich samych to A. jej mowi ze jak nie zalozy to nie ida...no to ona ze nie ida...usiadla na srodku pokoju i siedzi i nigdzi juz isc nie chce...normalnie uparciuch maly :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-06, 13:34 ]
dziewczyny nie zartujcie ze sie az tak weekendujecie ze czasu na tt brakuje :ico_noniewiem:
powiem Wam ze tak sie wczoraj nakrecilam tym szukaniem ciuszkow ze juz planuje nalot na tego Nexta zrobic bo tak mi sie ich ciuszki spodobaly ze az niemozliwe...i te cany sie okazaly nawet nawet wiec juz nawet patrze zeby zamowic przez necik :ico_olaboga: zaraz Wam pokarze co chce Mayci kupic,powiecie co myslicie :ico_oczko:

wiec tak...
blekitny kubraczek....czyt. kamizelko-sweterek
http://www.next.co.uk/shopping/children ... rgirls/1/4

kurteczka,mam nadzieje ze to jest jestenna
http://www.next.co.uk/shopping/children ... rgirls/6/2

spodnie bez nadrukow!!ach jakby jej sie take jeansy przydaly bo ma tylko bojowki jeansowe
http://www.next.co.uk/shopping/children ... rgirls/6/9

taka turkusowa bluza tez mi sie widzi
http://www.next.co.uk/shopping/children ... irls/11/10

i te rajstopki koniecznie!!!
http://www.next.co.uk/shopping/children ... girls/23/6

no i oczywiscie jeszcze mnostwo innych rzeczy ale matko jak to sie podsumuje to szok ile kasy :ico_olaboga: ....ale i tak cos przyoszczedze i jej kupie...tylko juz nie wiem czy zamawiac na necie czy czekac az na sklepy pojade :ico_noniewiem: ...ja chce to juz-jak male dziecko :ico_puknij: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
anza

06 wrz 2008, 13:52

GLIZDUNIA, ale Ci zazdroszcze, że sobie możesz pozwolić na nowego nexta :ico_wstydzioch:

a my na spacerek zmykamy
mamy jarmark wojewódzki w Łodzi...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 wrz 2008, 13:56

Anza,milego spacerku zycze!!!wiesz ja tak sie ciesze i planuje bo chwilowo mamy wyz w portfelu :ico_oczko: ....znaczy sie jeszcze nie wydalam mojej wyplaty :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-06, 14:04 ]
wlasnie podliczylam i na te wszystkie rzeczy potrzebuje 57f....to chyba nie tak duzo strasznie co? :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”