NNOOOOOO LUUUUUUUUUUUUDZIE!!!!!!!!!
jak Wy tyle będziecie pisać to jak ja mam nadążyć?????? ja się pytam!!!
Glizdunia ......... ja uważam, że wcale nie fajnie, że się martwiłaś niepotrzebnie - bo sobie ładny kawał życia ucięłaś... ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

ja Ci pisałam że to może być po ciąży bo ja też mam różne zmiany skórne... ale oczywiście mnie nikt nie słucha
Jagodka śliczna ta Twoja córka baaaardzo!!! a jak się przeszła sama to normalnie łza mi się w oku zakręciła
Ewcik ale fajowo masz - podziwiam za sportowanie się - ja też powinnam ale leń jestem i kasy brak a sama w domu to się zmobilizować nie potrafię
Zbora no marchewa konkretna

i Haniulka świetna
a wszystkie płaszczyki bardzo mi się podobają

ja też wolę jednak jaśniejsze kolorki, moja blondyna to w zbyt ostrych (np. czerwonym) wygląda blado więc racze pastele lub jasne zostają, no i szczelnie zapinane bo u nas zimy zimne

a w ogóle to tyle napisałyście że już nic nie pamiętam...
u mnie za oknem koncert lady pank

fajnie grają tylko że ja własnych myśli nie słyszę, nie mówiąc już o tv... ja nie wiem jak to moje dziecko może spać
ogólnie to u nas znowu cienko z kasą więc jak oglądam takie śliczne ciuszki to mi smutno, że nie mogę mojej takich pokupić

mąż sobie poszedł na spotkanie ze znajomymi a ja nie mam z kim się umówić bbbbuuuuuuuu
ale mnie zmobilizowałyście tą "rewią"

idę jutro do lumpka