dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2009, 14:06

dorotaczekolada, to nieciekawie z tym szpitalem, ale w razie co jakiś inny wybrałaś??
no wlasnie nie wiem. teoretycznie jeszcez miesiac mam :ico_noniewiem: moze sie cos wyjasni. drugi najblizszy ma zle opinie a w trzecim rodzilam Mateusza i na wredny personel trafilam..no i daleko jest :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2009, 14:07

meg, w dziale Radosne ogłoszenia na głównej stronce jest info o urodzinach :-)
A z włoskami się wstrzymaj, bo jak hormonki się uspokoją możesz ich żałować :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-11-23, 13:09 ]
dorotaczekolada, w takim razie pozostaje czekać, że sytuacja się sama unormuje :ico_sorki: Przecież w nieskończoność te wariacje z grypą nie mogą trwać :ico_puknij: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 lis 2009, 14:34

witam w szary poniedzilek...nie lubie poniedzialku...

inia - no malo juz zostalo,a patrzac na nasza Barbe,to nawet moze sie okazac,ze mniej niz na suwaczku :ico_oczko:

anetka - ja wole spakowac,bo u nas wprowadzili calkowity zakaz odwiedzin :ico_szoking: Maz dzis byl odebrac moj wypise ze szpitalai owi,ze wielka kartka wisi,ze odwiedziny wstrzymane do odwolania z powodu grypy :ico_olaboga:

dorota - ojej,zmowu Mat chpry???Zdrowka dla niego :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

shiva - to ladnie,ze takie skurczyki sa,znaczy,ze sie szykujesz do akcji,ale faktycznie,lepiej niech Justynka na film da ci odpoczac,powiedz jej,ze ciocia Iwona robi jej nu nu :ico_nienie:

Kurde,pozniej wiecej napisze,bo mnie maz wola :ico_zly:

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2009, 16:06

Gratulacje dla Barbapuppy i Ulci!

U mnie dzisiaj masakryczna noc, nic kompletnie nie spała, ciągle mi niedobrze było i brzuch bolał,a od rana sama znów z Tosią więc też się nie przespie specjalnie :(
Mam już dość chce urodzić i wrócić do formy!

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 lis 2009, 16:13

meg ja rodzę na pewno w Warszawie. Początkowo myślałam o Inflandzkiej, nic nie słyszałam o jakichś zaostrzeniach w Warszawiskich szpitalach narazie...
Jednak mogę też rodzić na Karowej - to wszystko zależy od tego jak wyjdzie nam badanie serduszka małego, które mam za tydzień we wtorek. Mogę mnie tam skierować (szpital specjalistyczny) jeśli zajdzie taka potrzeba.
meg co do włosów, ja bym przeczekała, może Ci się odwidzieć szybko a będzie juz za późno ;) ja jak ścinam włosy to mam jakiś czas problem bo zanim się przyzwyczają to każdy sterczy w inną stronę :ico_olaboga: planuję fryzjera zaraz po tym jak schudnę :-) ciekawe ile mi to zajmie :ico_olaboga:
oooo tak chcę tego samego!!!

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2009, 16:27

anusiek teoretycznie zostało nam tyle samo, mnie plus 2 dni w stosunku do Ciebie, ale mam nadzieje, ze uda się wcześniej.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2009, 16:27

Hejka Dziewczynki!
Wszystkie kobietki chętne do dołączenia do "Odliczanka........." a mające już mniej niż 120 dni do porodu bardzo zapraszam na stronkę: http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... &start=580

Pozdrawiam i życzę samych radosnych chwil

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

23 lis 2009, 16:42

Pruedence napisał/a:
oooo tak chcę tego samego!!!
ja tez :-D juz czuje sie ociezala i wszystko mi przeszkadza, od czwartku moge rodzic, bo na srode mam zaplanowane mycie okien i pranie firanek :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 lis 2009, 17:21

anusiek teoretycznie zostało nam tyle samo, mnie plus 2 dni w stosunku do Ciebie
ok to możemy się umówić na wcześniejszy termin. Ja mogę zaraz po 37 tyg kiedy to dzidziuś już jest donoszony :-) z chęcią urodzę :ico_oczko:
bo na srode mam zaplanowane mycie okien i pranie firanek
o raaany :ico_olaboga: dziewczyno uważaj, nie przemęczaj się tak :ico_olaboga: ja sobie daruję mycie okien. Jak mężowi przeszkadza to niech się weźmie za robotę...ja i tak ledwie łażę...

[ Dodano: 2009-11-23, 16:25 ]
ps. dziewczyny ale mam ochotę na sushi :ico_placzek:
wiem że w ciąży nie można surowych ryb a za mną to sushi chodzi już od początku ciąży!!!
może naciągne męża. Jest w Warszawie taka restauracja co robi specjalne zestawy "9 miesięcy" dla kobiet w ciąży. Bez rybek i robione w specjalnych warunkach.
Tylko cena powala bo ponad 60 zł :ico_noniewiem:
ehhh idę robić zupę fasolową :(

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

23 lis 2009, 17:49

o raaany :ico_olaboga: dziewczyno uważaj, nie przemęczaj się tak :ico_olaboga: ja sobie daruję mycie okien. Jak mężowi przeszkadza to niech się weźmie za robotę...ja i tak ledwie łażę...
ale to bedzie podzial, on myje okna a ja firanki :-D w pralce :ico_brawa_01: on wymyslil mycie okien to niech myje, mi firanki tylko przeszkadzaja
może naciągne męża. Jest w Warszawie taka restauracja co robi specjalne zestawy "9 miesięcy" dla kobiet w ciąży. Bez rybek i robione w specjalnych warunkach.
moze warto spróbować, ale cena niezla, abys tylko sie najadla

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”