Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

04 sty 2011, 15:00

Mi bol plecow dokucza strasznie, zwlaszcza wieczorem jak po calym dniu siade na tylku w koncu to sie nie moge podniesc, jakos mnie tak gniecie, ze zawsze jak na prawa noge staje to mnie tag boli okropnie :ico_placzek:

Ja ciuszkow nie kupuje na razie, na koniec lutego jade do polski po rzeczy gabriela dla malutkiej, zabiore lozeczko, lezaczek i inne pierdoly, kuzynka bedzie miala miesiac po mnie synka, wiec moze sie wymienimy na ciuszki i sobie przywioze co tam mam, a na poczatku dzidzie tak szybko rosna... nie ma co kupowac za duzo. Gabriel do 68 przeskakiwal miesiac po miesiacu, a miedzy 68, a 74 mial 2 miesiace przerwy, w pierwszym roku jest taka rotacja ciuchow, ze jak ktos nakupi za duzo to pozniej mowi, ze nawet nie ubrane, tylko wyprane do noszenia i nie zdazyli dziecka ubrac, bo wyroslo :ico_haha_01: szkoda pieniedzy wydawac.
zastanawiam sie natomiast nad zainwestowaniem w te eko pieluchy wielokrotnego uzytku :ico_noniewiem:

agusia22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2011, 15:16

patrycjaaa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za udana wizyte

Ja tez duzo rzeczy nie kupuje bo mam po Wiktorku.Tak pod koniec lutego zaczne sobie wszystko szykowac i juz sie tego doczekac nie moge :-)

Awatar użytkownika
ewelcia1245
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 sty 2011, 16:52

tabogucka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejny tydzień!!

patrycja za udaną wizyte :ico_brawa_01: :ico_brawa_

A ja mam takie wrażenie ,że mała się przekręciła nózkami w dół :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
bo tak nisko czuje jej ruchy!!!!!!!!!!!!! Niewiem w piątek mam wizytę!!! ( na ostatniej wizycie miała głoweczkę na dole!!!)

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2011, 18:02

Fintifluszka, agusia22, no wy jestescie w lepszej sytuacji ode mnie bo macie ciuszki po swoich maluchach a mój synek ma 8 lat to ja raczej mam takie wieksze po nim i nie moge sobie na to pozwolic zeby potem miec do kupna wszystko na raz a remontujemy dom to sa inne wydatki i komunia jeszcze,

patrycja za wizytke rosnie córcia jak na drozdzach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja ide za tydzien :ico_brawa_01:

Dobrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 sty 2011, 18:07

Cześć :ico_ciezarowka:

Gwona mnie też często bezsenność męczy... I boli kręgosłup :ico_zly:

dziś bardzo w krzyżu bolało jak chodziłam to normalnie szok... I na zajęciach trudno mi wysiedzieć, najwygodniej w pozycji leżącej jednak :-D

patrycjaaa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za wizytę udaną

[ Dodano: 2011-01-04, 17:16 ]
dziewczyny a wy też macie takie napady na słodkie?? Ja normalnie codziennie muszę coś zjeść słodkiego, zwłaszcza czekoladowego :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 sty 2011, 18:55

Nas też czekają większe zakupy,bo po córci zostało nam tylko kilka ubranek, łóżeczko, leżaczek i mata edukacyjna,a reszta do kupienia :-D

tabogucka wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejny tydzień :ico_ciezarowka:

patrycjaaa super,że wszystko dobrze i fajnie,że się płeć potwierdziła :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: 1 kg to spora dziewuszka :-D Ciekawe ile moja dzidzia wazy :-)

ewelcia1245, nasze dzieciaczki mają jeszcze dużo miejsca na przekręcanie się,więc jak na razie nie ma się co martwić ale pewnie była byś spokojniejsza wiedząc,że córcia leży sobie spokojnie główką w dół :-)

Dobrusia, ja na szczęście nie mam ataków na słodkie,bo jak coś zjem słodkiego to mi nie dobrze :ico_noniewiem: Ale teraz jak jest choinka i koło niej przechodzę to czasem się skuszę na jednego cukierka :-D :ico_wstydzioch: A później mi niedobrze i żałuje,że zjadłam :ico_puknij:
Z córą w ciąży to mogłam żyć jedząc tylko słodkie,bo miałam taką chęć i nawet w nocy potrafiłam męża wysyłać po coś słodkiego jak akurat się w domku skończyło :ico_wstydzioch: :ico_olaboga: :ico_wstydzioch:
Ale odbiło się to na mojej wadze i przytyłam 22kg... Na szczęście 15 poszło sobie po porodzie ale reszty ciężko było się pozbyć :ico_noniewiem:

Dziewczyny macie już jakieś wózeczki upatrzone ??

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2011, 19:10

Dobrusia, oj mam i to stanpwczo za czesto,pró(buje z tym walczyc
Aniaaa, ja własnie sie rozglądam ale nie wiem co szukac,chce zeby był to 3 w 1 napewno,może ktoś coś poleci?

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 sty 2011, 19:37

aga216, my jak na razie nastawiliśmy się na taki

http://allegro.pl/treeco-emjot-4-funk-f ... 65148.html

ale jeszcze go nie widzieliśmy na żywo, więc nie mogę powiedzieć czy fajny. Czytałam opinie i wiadomo jak to z każdym wózkiem są dobre i złe ale najważniejsze,żeby nam się spodobał. Tylko,że my nie chcemy 3w1, tylko 2w1,bo fotelik kupujemy osobno taki

http://allegro.pl/maxi-cosi-cabrio-fix- ... 44187.html

wolimy sprawdzony i taki,który ma crash testy,bo jednak dużo autkiem podróżujemy,a nie zależy nam,żeby się do wózka wpinał.

Kurcze tyle tych wózeczków,że pewnie jak pojedziemy oglądać to z 10 razy zdanie zmienimy :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2011, 19:44

Aniaaa, bardzo fajny coś w moim stylu no i cena przystępna
mi sie narazie ten rzucił w oko
http://allegro.pl/wozek-espiro-atlantic ... .html[code][/code]

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2011, 20:21