No to brawa dla synka.Zuch chłopczyk :)Erys spi juz i w nocy bez pieluchy, zakladanie jej bylo bez sensu, bo p nocy byla sucha wiec kupilam podklad, wytlumaczylam, ze bedzie spal bez pieluszki i jak bedzie chcial siusiu to niech mnie wola, raz zawolal, a teraz to w nocy nie wstaje, jestem dumna z niego
O rety .....Moja znajoma wczoraj urodzila synka,15 dni przed terminem, druga cesarka. Wiecie, ze jej otowrzyla sie rana po pierwszej cesarce i stracila duzo krwi, lezy na ojomie
Śliczna pościel.Mnie się pierwsza podoba .Proszę podaj mi nazwę gościa z allegro.Wlasnie pobuszowalam po allegro i upatrzylam juz posciel, na razie tylko jedna zmiane, mam po Erysiu jeszcze dwie, ale na poczatek poscieli nie bede uzywala wiec jedna wystarczy, o taka
[url=http://img62.imageshack.us/img62/9066/posciel.jpg]Obrazek[/URL]
Tylko bez baldachimu
I taka tez mi sie podoba
[url=http://img842.imageshack.us/img842/2994/posciel2u.jpg]Obrazek[/URL]
Ja bym nie dawała do dziecinnego pokoju tv. Tym bardziej jak mały lubi. Jeśli jeszcze nie umie sobie sam włączyć to niedługo nadejdzie czas ze sobie poradzi. Moja lubi i mogłaby siedzieć ciągle ale ja jej nie pozwalam.Na chwilkę można pooglądać ale nie by cały czas leciało, dziecko szybko się uzależnia.Mialam sie Was cos spytac, Wasze dzieciaki maja telewizor w swoim pkoju???
Ojej dobrze że pojechałaś, lepiej to sprawdzić.za 30 tydzień stawiam ale mi się zaczął ten tydzień, poranną wizytą w szpitalu,
Ja też .Teraz kiedy mamy sypialni i salon to jestem zadowolona bo sypialnie mam od spania i się tam chce wyciszyć i odpocząć.co do tv w dziecięcym pokoju, też jestem na NIE, ja nawet nie lubię w swojej sypialni TV, rozprasza i tyle
Kwestia przyzwyczajenia.Mnie to nie przeszkadza.Tym bardziej że lekarz jest bardzo delikatny że nic nie czuje.a dodam, że miałam badanie ginekologiczne, bleee współczuję wam że musicie to przechodzić co wizytę
A kiedy masz wizytę?
Tym razem pewnie przytalam i to sporo, bo cos apetyt mi dopisuje![]()
O dobrze wiedzieć bo jutro właśnie się wybieramy.a potem podbój galerii, bo wyprzedaże
Słyszałam właśnie że tam maja ładne bajki.Leci u nas MiniMini
to fajnie, ze mala miala troche rozrywkiposzłyśmy na park wodny, mała poszalała sobie,
oj bidulko, Ty to sie nameczyszznów tabletki łyknęłam bo skurcze żołądka się nasilają
dzieki,No to brawa dla synka.Zuch chłopczyk :)
prosze bardzo - posciele_alaiasProszę podaj mi nazwę gościa z allegro.
no wlasnie maly strasznie lubi i dlatego nie chce,juz mowilam Przemkowi, ze zadnego TV nie bedzie mial w pokoju, a sam wlaczyc juz dawno umieJa bym nie dawała do dziecinnego pokoju tv. Tym bardziej jak mały lubi. Jeśli jeszcze nie umie sobie sam włączyć to niedługo nadejdzie czas ze sobie poradzi. Moja lubi i mogłaby siedzieć ciągle ale ja jej nie pozwalam.Na chwilkę można pooglądać ale nie by cały czas leciało, dziecko szybko się uzależnia.
w ten wtorek i juz sie doczekac nie moge, noi ciekawi mnie ile mam na plusieA kiedy masz wizytę?
no to super, ze wszystko jest ok, to najwazniejszeJa wczoraj miałam wizytę.
Mała rozwija się prawidłowo.Długa a chudziutka jak na razie i lekarz mówi że po mamusi.
Kolejna wizyta za 3 tyg . Szyjka i to wszystko tez ładnie tak że gitara.
ja jak raz obejrzałam to później dniami i nocami oglądałam, muzyke od razu ściągnęłam, później mąż kupił mi oryginalną płytę, a ja książki sobie kupiłam, uwielbiam i też nie mogę doczekać się kolejnej części i umówiłam się z mężem, że idę do kina na to, sama:)Ide chyba ogladne "Sage Zmierzch" kolejny raz, nie wiem ile juz ogladalam, ale uwielbiam ten film, juz nie moge sie doczekac czwartej czesci, juz w listopadzie![]()
Pati85, za 25 tc![]()
![]()
![]()
tak jak sie spodziewałam, wieczne stękanie i narzekanie na cały świat i na nas że za wolno budowa domu idzie, chyba mnie kiedyś trafi, nie lubie swoich teściów a oni mnie bo zbuntowałam mojego M. i teraz się im potrafi postawić a zawsze grzecznie wszystko co kazali robił. poszli sobie dopiero po 23 a ja juz z nóg padałam i spanie mnie łamało.[/quote]i jak minęła wczorajsza wizyta rodzinki?
tak, o ile będzie taka możliwość bo przy Julce był A do momentu aż nie okazało się że będzie ccczy przy porodzie będą przy was mężowie
Tym bardzej bym sie obawiała że będzie się awanturować że chce .no wlasnie maly strasznie lubi i dlatego nie chce,juz mowilam Przemkowi, ze zadnego TV nie bedzie mial w pokoju, a sam wlaczyc juz dawno umieJa bym nie dawała do dziecinnego pokoju tv. Tym bardziej jak mały lubi. Jeśli jeszcze nie umie sobie sam włączyć to niedługo nadejdzie czas ze sobie poradzi. Moja lubi i mogłaby siedzieć ciągle ale ja jej nie pozwalam.Na chwilkę można pooglądać ale nie by cały czas leciało, dziecko szybko się uzależnia.
Oj tak , jak sie znajdzie takie lewe pieniądze o których się zapomniało to tak jak by wygrana heheW dodatku jak szukałam nożyków do wyrzynarki, to znalazłam 500 złPrzyda się
Schowałam je jakiś czas temu, pamiętam to, ale nie mam pojęcia na co... Miło takie coś znaleźć. Może jeszcze gdzieś upchałam kaskę?
Ja bardzo bym chciała i mąż powiedział że jeśli chce to będzie , choć wolałabym by to mówił sam z siebie.Tylko ze u mnie jest duże prawdopodobieństwo ze będzie CC wiec nie będę mieć możliwości by był.Mam dziewczyny do was pytanie czy przy porodzie będą przy was mężowie?
tez musze sobie sciagnac, bo jeszcze nie mam, a bardzo mi sie podobamuzyke od razu ściągnęłam,
ja to samo, pojechalismy do PL i wydalam na nie prawie 200 zl, ale to nic, przeczytylam wszystkie w tydzien, nie bylo ze mna kntaktu, jak zahipnotyzowanaa ja książki sobie kupiłam,
dziekujePati85,za 25 tc
o kurcze niezla sumka, tez bym tak chcialaznalazłam 500 zł
oczywiscie, ze tak, maz byl przy pierwszym i przy tym tez bedzie, przecinal pepowine, a jak polozna polozyla mi Erysia na piersi to sie poplakal,, widok bezcennyMam dziewczyny do was pytanie czy przy porodzie będą przy was mężowie?
oj bidulko, kuruj sie spodobami domowymi, oby Ci przeszlmam straszny kaszel i smarkam jak oszalała, antybiotyku nie tykam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość