Tośka gdzie tam jeszcze 4 miesiące równiusieńkie a powiem szczerze że chciała bym już wrzesień... dla mnie ciąża to nie jest piękny okres... źle się czuje, mdłości, zaparcia, bóle kręgosłupa, sikanie co chwila, bezsenność... ja zawsze powtarzałam mojemu mężowi że ja mogła bym mieć od razu dziecko a w ciąży nie chodzić... pewnie pomyśłicie o mnie głupia baba... ale oczywiscie dziecko zaplanowane i chciane kochane ale okres ciązy... dla mnie nic pięknego jedynie piękne to ruchy dziecka...zaraz się rozpakowywać zaczniecie :)
jakbym o sobie czytala.dla mnie ciąża to nie jest piękny okres... źle się czuje, mdłości, zaparcia, bóle kręgosłupa, sikanie co chwila, bezsenność... ja zawsze powtarzałam mojemu mężowi że ja mogła bym mieć od razu dziecko a w ciąży nie chodzić... pewnie pomyśłicie o mnie głupia baba... ale oczywiscie dziecko zaplanowane i chciane kochane ale okres ciązy... dla mnie nic pięknego jedynie piękne to ruchy dziecka...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość