HEJ dziewzczyny! Jestesmy z Miloszkiem po szczepieniu teraz spi ale na noc dam mu czopek na wszelki wypadek bo ostatnio mial goraczke.Teraz dopiero w lutym nastepne szczepienie.
Kminek kurcze to super ja dzisiaj ogladalam w sklepie za 56 zl ale niestety nie ma u nas Auchan ale moze znajomi mi kupia musze ich poprosic bo to naprawde roznica cenowa!dzieki za podpowiedz!
Hekate fajnie ze juz jestes!!!!!
ML czekamy na jutrzejszy dzien i trzymam kciuki, na pewno bedzie dobrze!Musisz sie dobrze nastawic.Jutro napisz jak poszlo i jak maly to zniosl
Asiam napisz co u lekarza, trzymam kciuki
Ania a kupki Miloszek robi takie 1 dziennie jest zawsze taka zbita ale to normalne od innego jedzonka, takze nie marwt sie.Szczerze mowiac totakie kupki sa latwijsze do wycierania niz takie rzadkie
No a teraz napisze Miloszek ma 69cm i wazy 7100 jestem bardzo zadowolona bo ostatnio przybral tylko 300g a teraz prawie 1kg!!!!Pielegniarka powiedzial i lekarka ze ladnie przybiera i wszystko jest ok!!!!Ciesze sie bardzo, no i uluchala go i mogl byc zaszczepiony.
[ Dodano: 2007-08-01, 15:16 ]ale napisalam uluchala mialo byc osluchala hi hi
[ Dodano: 2007-08-01, 15:20 ]Magdzinka moi komlpeksem jest tez brzuch i tak faldka jak moj maz mowi!albo smieje sie ale nie zlosliwie ze mam półeczke, ale na brzuch to tylko Cwiczenia a mi nie zawsze sie chce, ja czasem ide na aerobic i na rolki takie masaze calego ciala ujedrniajace i rozbijajace tluszcz ale nie zawsze moge isc.W sumie to moja figura moglaby by byc taka jaka jest tylko wlasnie ten brzuszek
Hekate maly ma zabek????
[ Dodano: 2007-08-01, 15:23 ]Ania moja kolezanka chodzila na areobic jak karmila.Boisz sie isc ze wzgledu na mleko ze Ci poleci?
Iza@ co sie z Toba dzieje gdzie jestes?Odezwij sie