Powiem wam dziewczynki że oczwiście były choroby i inne paskudztwa!! Ja sama nie doświadczyłam ale mój brat miał astme. Ale teraz co drugie trzecie dziecko ma astme alergie.
Ale powiem wam że to były super czasy takie beztroskie!!
[ Dodano: 2009-06-09, 19:48 ]
Arbuzika?? Bo się dziele?? Taki zimniutki z lodóweczki!!!
Nie dziwię się Tobie że jesteś zła bo ja też byłabym. Ale że aż tydzień wypłata się spóźnia?? W szoku jestem.
[ Dodano: 2009-06-09, 19:49 ] magduś81, ja poproszę kawałek bo mam chcice.
[ Dodano: 2009-06-09, 19:51 ]
Nie macie babeczki pojęcia jak mnie zaczęły piec strasznie policzki aż mi gorąco się zrobiło. Przyznać się która mnie obgaduje???
ami tak ciąża piersi ze boli mnie znowu cała klatka - moja jedna piers bezprzesady wazy chyba 5 kg ja mam w biuscie od poczatku ciazy 30 cm czyli mam teraz 120cm
bigottka, ja też nie sama siedze no chyba że z psem!! Sabcia, no ładnie z tą wypłatą!! Kuźwa ludzie nie rozumieją że niektórzy nie spią na kasie i wypłata na czas jest im potrzebna. DObrze że my pracujemy w budrzetówce bo powiem szczerze że jak mi by się tydzień spóźnili z wypłatą to chyba zęby w ściane, kredyt i wogóle
[ Dodano: 2009-06-09, 20:00 ]
mam teraz 120cm
ładne masz cycuszki!!! Ciekaw ile ja mam bo nie mierzyłam!!
magduś81, no dobra trzymam za słowo że to nie Ty Sabcia, ale na 100% nie masz takiego problemu ze stanikiem jak ja bo ja mam już problem z kupieniem takiego odpowiedniego i wygodnego