Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

23 lis 2009, 18:38

dorotaczekolada, zdrówka twojemu Synkowi życzę i obyś się nie zaraziła :ico_sorki: Oby się z tym szpitalem do twojego porodu wyjaśniło :ico_sorki:

Shiva, miłej wyprawy do kina :ico_brawa_01:

meg, ja mam sporo ciuszków w rozmiarze 56 i boję się, że sobie w nich Wikunia nie pochodzi, bo jeśli miałabym się sugerować pomiarami z USG, to raczej długa będzie (po rodzicach :ico_oczko: ). Trzymam kciuki za wizytę u diabetyka :-) Gratki za 9 miesiąc :ico_brawa_01:

anusiek, te mamuśki się wczuły w rolę babci, a później będą rozpieszczać nasze pociechy

Dziewczyny, ja też już chce wrócić do formy. Denerwuje mnie, że postoję trochę dłużej i już mnie kręgosłup boli. Dziś robiłam lazanie i trwało to wyjątkowo długo, bo co chwilkę musiałam się położyć... W dodatku chce już ubrać moje ulubione ciuchy :ico_sorki: Ciekawe jak długo będę musiała się jeszcze bez nich obejść? :ico_noniewiem:
bo ponad 60 zł :ico_noniewiem:
faktycznie powalająca cena :ico_szoking: a ja muszę się przyznać, ze nie jadłam jeszcze nigdy sushi :ico_wstydzioch:

My ciągle debatujemy nad kupnem mieszkania. Zdecydowaliśmy się już jakiś czas temu na zakup jednego, ale chyba za długo się zastanawialiśmy, bo babka sprzedała :ico_noniewiem: Może to znak? :ico_oczko: Musimy szukać dalej, ale szczerze to mi się teraz nie chce...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 lis 2009, 19:00

meg - pewnie juz wrocilas od lekarza?

Gratulacje za 9 miesiac :-D

Meg a co to za strony internetowe kinowe?Pierwszy raz slysze a chetnie
skorzystam :ico_sorki:

dorota - na Zaspie jest chora ciezarna???? :ico_szoking: Ja rodzialm w wojewodzkim w Gdansku gł.i bylo ok.

anusiek - ja juz tez myslalam,ze mam koniec prania a tu doopa,kuzynka meza dzwonila,ze ma dla nas ubranka po corci :-D

Pruedence - to Ty tak jak ja,tez juz chce urodzic,czekam do 36 tygodnia i zaczynam ostro sprzatac,na pierwszy rzut ida okna,bo brudne sa :-D

anetka - widze,ze i u Ciebie okna na pierwszy ogien ida :-D
a ja muszę się przyznać, ze nie jadłam jeszcze nigdy sushi :ico_wstydzioch:
- ja tez i mimo,ze mnie szwagier bardzo gorliwie namawial,to nie moglam sie przemoc :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2009, 19:21

Ja okna sobie odpuszczę, przecież i tak ledwo łażę, przez te ciągłe leżenie. Jutro po kinie spacerek zaliczę z mężem, a potem może jakieś małe zakupy. Taka mała rzecz a cieszy. Pewnie po tym znowu będę się zwijać z bólu spojenia i pachwin :ico_oczko:
Poza tym znowu przytyłam. Już mam 70 kg - czyli 15 kg na plus - no może dość tego ;-)

iw_rybka, przekazałam Twoje uwagi Justynce, może się cioci posłucha :-D

anetka607, taki podział prac to ja rozumiem :ico_brawa_01:

inia1985, chyba każda z nas tęskni za swoją dawną formą :ico_sorki: ale szybko do niej wrócimy - dzieciaczek wszystko wyciągnie :ico_oczko:

anusiek, jeśli masz bardzo wielką ochotę na ten zestaw, to sobie zafunduj. To już końcóweczka, więc zachcianek będzie coraz mniej :ico_haha_01:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2009, 19:44

dorota - na Zaspie jest chora ciezarna???? Ja rodzialm w wojewodzkim w Gdansku gł.i bylo ok.
wlasnie w wojewodzkim ta ciezarna.. a na zaspie rodzilam Mateusza :ico_noniewiem:
anusiek, jak masz ochote to zajadaj,potem bedzie czas na wyrzeczenia :ico_oczko:
Denerwuje mnie, że postoję trochę dłużej i już mnie kręgosłup boli
mnie tez :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 lis 2009, 19:56

ale to bedzie podzial, on myje okna a ja firanki w pralce
hihi niezły podział :ico_oczko:
inia1985 napisał/a:
a ja muszę się przyznać, ze nie jadłam jeszcze nigdy sushi
- ja tez i mimo,ze mnie szwagier bardzo gorliwie namawial,to nie moglam sie przemoc
hihi ja też nie mogłam, spróbowałam przed ciążą i się rozsmakowałam. U koleżanki pod wódeczkę (to odwagi nabrałam :ico_haha_01: ) i mnie namówiła...ale mi posmakowało :-)
Już mam 70 kg - czyli 15 kg na plus - no może dość tego
ja mam 20 na plusie i też może już dość :ico_oczko: ahh jaka to będzie miła odmiana chudnąć :-)
anusiek, jak masz ochote to zajadaj,potem bedzie czas na wyrzeczenia
już męża namówiłam :ico_brawa_01: powiedziałam że chce to na prezent pod choinkę tylko taki wcześniejszy :ico_oczko: i zamówimy w tyg albo pojedziemy tam w sobotę :-) jejjuuu jak się cieszę :ico_sorki: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-11-23, 18:57 ]
ps. Shiva udanego wypadu :-) fajne plany macie kino spacerek i zakupy :-) same przyjemności :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 lis 2009, 20:14

Pewnie po tym znowu będę się zwijać z bólu spojenia i pachwin
- no mnie ostatnio tez spojenie czesto boli i biodra :ico_olaboga:
iw_rybka, przekazałam Twoje uwagi Justynce, może się cioci posłucha :-D
-dziekuje za posrednictwo :ico_oczko:
wlasnie w wojewodzkim ta ciezarna.. a na zaspie rodzilam Mateusza :ico_noniewiem:
- no wlasnie pamietam,ze na zaspie rodzilas,a o tej ciezarnej wlasnie w wiadomosciach obejrzalam :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Lipa - zostaje Ci Redlowo ale tam to raczej nie idz rodzic :ico_nienie:
U koleżanki pod wódeczkę (to odwagi nabrałam :ico_haha_01: )
- tak to pewnie bym sie skusila tez :ico_wstydzioch:

Stawiam surowa rybke dla wszystkich,z okazji ukonczenia 35 TC,jeszcze tydzien i bedzie mozna rodzic bezpiecznie :-D

Obrazek

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2009, 21:30

Lipa - zostaje Ci Redlowo ale tam to raczej nie idz rodzic
zostaje mi kliniczna...ale to wogole masakra :ico_olaboga: jakcos to pewnie jednak na zaspe pojade... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 lis 2009, 21:30

a zapomnialam o klinicznej,ale ja tam w ciazy lezalam i bylo be :ico_zly:

[ Dodano: 2009-11-23, 22:56 ]
A tu patrzcie jaki kwiatek z tej Amoli85,my jej wspolczujemy a to zwykla oszustka

http://www.naobcasach.pl/...5097107#5097107

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 lis 2009, 00:30

anusiek napisał/a:
U koleżanki pod wódeczkę (to odwagi nabrałam )
- tak to pewnie bym sie skusila tez
hihi no tak niektórym po alkoholu się aktywuje siła innym odwaga :ico_oczko: łatwo poszło wtedy i to po jednym tylko :-)

Muszę przyznać że mi coraz ciężej ehh... plecy bolą a mały nawet tatę skopał w nocy ( co mojego męża bardzo cieszy) nawet czasem się z nim próbuje bawić. Puka a mały odpukuje :-) i wtedy mąż mówi "ale ten nasz dzidziuś mądry" :ico_oczko:
odkąd wytłumaczyłam mu że moje nastroje to przez hormony, kiedy się krzywię i mówię hormonki dokuczają zaraz przybiega przytula i mówi, niedobre hormonki sio i je ze mnie strzepuje :ico_olaboga: heheheh śmieszny jest :ico_oczko:
a dziś usłyszałam nawspanialszy komplement chyba...
ja: kochanie hormonki dokuczają
on: co ci robią?
ja: mówią że jestem gruba i brzydka
on: nie jesteś brzydka tylko ładna i nie gruba tylko w ciąży
ja: :-D

[ Dodano: 2009-11-23, 23:34 ]
dobrej nocki :ico_papa:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 lis 2009, 00:46