[ Dodano: 2011-07-04, 12:23 ]
ja chyba kupię wyprawkę ale na 62 bo młoda jak się urodziła to miała 56 cm i 4010 więc przypuszczam ze maluszek teraz może być podobnej wagi i wzrostu

Ooo fajna .Jaki koszt ?Znalazlam fajna wyprawke do szpitala na allegro i chya ja kupie
[url=http://img804.imageshack.us/img804/9785/wyprawka.jpg]Obrazek[/URL]
I jeszcze jedno ty masz bawełnę francuska czy jaką?Bo widzę tutaj 2 opcje bawełny? Czym się to różni ?w sklepie kobieta powiedziala że nie ma opcji, u mnie na razie spoko ale mam to krótko zobaczymy za parę miesięcyNo właśnie a nie zbije się to za jakiś czas w takie coś płaskie ?
tez sie zastanawiam czy nie wziac wiekszej, bedzie na dluzej, ale bedzie mocno za duzo, Erys mial 52 cm i wazyl 3250 i wszystko bylo za duze na niegoja chyba kupię wyprawkę ale na 62
wiesz co 34 zl albo 31 z groszami, nie pamietam, musialabym znow na allegr wejscOoo fajna .Jaki koszt ?
jejku, a ja nic nie porobilam, siedze tak bez celu, nic mi sie nie chce, ale musze tez sie w koncu wziac do roboty, a co na obiad to nie mam pojeciaJa na dole mamie posprzątałam.Pranie wywiesiła.Teraz moje się pierze .Biorę się za górę
No i co że nic nie zrobiłaś.Tobie też się należy czasem laba .jejku, a ja nic nie porobilam, siedze tak bez celu, nic mi sie nie chce, ale musze tez sie w koncu wziac do roboty, a co na obiad to nie mam pojeciaJa na dole mamie posprzątałam.Pranie wywiesiła.Teraz moje się pierze .Biorę się za górę
Oooo dzięki .Właśnie body muszę dokupić a cena fajna.Moze jeszcze coś się najdzie to wezmę sobie.W Tesco dużo ciuszków za pół ceny, 5-pak body za 24 zł widziałam, ale nie kupiłam, bo nie mogłam się na rozmiar zdecydować. Pojadę i kupię takie większe![]()
Tak zrobiłam , bo szkoda by sie zepsuło.A leczo zamroź![]()
Oooo naprawdę .I to w szpitalu św.Łukasza? Nie wiedziałam . Dzieki .Ja muszę ciebie jeszcze pomęczyć póki nie urodzisz jak w tym szpitalu jest, jakie ja mam prawa itp rzeczy, bo pierwszy raz jak się rodzi to się g... chyba wie i człowiek taki zielony tam jest a oni robią co chcą.szkieletorek, jeszcze apropo obecności męża przy cc, bo Ty będziesz rodzić w T. Mój M. uczestniczył w cc, był ze mną cały czas, na czas zabiegu był za drzwiami, ale miały szybkę, więc się widzieliśmy.
tez musze kupic, bo te polspiochy to fajna sprawakupiłam półśpioch
hehe no t witaj w klubieKsiązki zaliczone i filmy też i też pamiętam jaka zaczarowana chodziłam w trakcie czytania tej książki
no to pewnie,wyprawka nie zajac, nie ucieknie, bedziemy trzymac kciuki, zeby dzidzia pokazala co ma miedzy nozkami18 idę do ginka i będę miała robione usg i może wtedy dzidzia się ujawni
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość