Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 12:10

Pati85, bardzo ładna ta wyprawka a podrzuć linka na pw :ico_sorki:

[ Dodano: 2011-07-04, 12:23 ]
ja chyba kupię wyprawkę ale na 62 bo młoda jak się urodziła to miała 56 cm i 4010 więc przypuszczam ze maluszek teraz może być podobnej wagi i wzrostu :ico_sorki:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

04 lip 2011, 12:31

Znalazlam fajna wyprawke do szpitala na allegro i chya ja kupie
[url=http://img804.imageshack.us/img804/9785/wyprawka.jpg]Obrazek[/URL]
Ooo fajna .Jaki koszt ?
No właśnie a nie zbije się to za jakiś czas w takie coś płaskie ?
w sklepie kobieta powiedziala że nie ma opcji, u mnie na razie spoko ale mam to krótko zobaczymy za parę miesięcy
I jeszcze jedno ty masz bawełnę francuska czy jaką?Bo widzę tutaj 2 opcje bawełny? Czym się to różni ?

Ja na dole mamie posprzątałam.Pranie wywiesiła.Teraz moje się pierze .Biorę się za górę , potem kąpiel obiadek i jedziemy na zakupy ;)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 12:35

ja chyba kupię wyprawkę ale na 62
tez sie zastanawiam czy nie wziac wiekszej, bedzie na dluzej, ale bedzie mocno za duzo, Erys mial 52 cm i wazyl 3250 i wszystko bylo za duze na niego :-)
Ooo fajna .Jaki koszt ?
wiesz co 34 zl albo 31 z groszami, nie pamietam, musialabym znow na allegr wejsc

[ Dodano: 04-07-2011, 12:37 ]
Ja na dole mamie posprzątałam.Pranie wywiesiła.Teraz moje się pierze .Biorę się za górę
jejku, a ja nic nie porobilam, siedze tak bez celu, nic mi sie nie chce, ale musze tez sie w koncu wziac do roboty, a co na obiad to nie mam pojecia :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 12:49

Cześć!

Ale popisałyście :ico_olaboga: :-)
Już nie pamiętam co i kto, więc będę pisać bezosobowo, co sobie przypomnę.

Pati85, śliczna ta wyprawka :ico_brawa_01:
Ja, przy okazji tego mojego zamawiania, kupiłam półśpiochy i body z długim i mam taki komplet. A jakby było chłodno to mam jakiś sweterek i kocyk.

szkieletorek, wczoraj w Gemini było mnóstwo ludzi :ico_olaboga: Nie wiem, czy ze względu na pogodę czy na wyprzedaże, a może jedno i drugie. Ale ciuszków mega dużo. W C&A taniutko- kupiłam bluzkę za 17 zł. W Tesco dużo ciuszków za pół ceny, 5-pak body za 24 zł widziałam, ale nie kupiłam, bo nie mogłam się na rozmiar zdecydować. Pojadę i kupię takie większe :-D
Fajnie,że po wizycie w poządku :-)
No i nie długo przestaniesz być szkieletorkiem :ico_haha_01:
A leczo zamroź :ico_oczko:

Ja się dołączam do fanek Zmierzchu :ico_oczko:
Ksiązki zaliczone i filmy też i też pamiętam jaka zaczarowana chodziłam w trakcie czytania tej książki :ico_haha_01:

Kwiatunio zdrówka!

U siostry jednak synek będzie, więc przywiozłam ciuszki po Zu, 8 mega pudeł :ico_olaboga: Muszę przjrzeć i będę sprzedawać.
Trochę mi się nie chce zabrać za to, więc ułożyłam te pudła w salonie, właśnie, żebym je na oku miała :-D

inia ale niespodzianka z tą kaską :ico_brawa_01:
Mnie to nie zdarzy, bo gotówkę mamy w 1 miejscu :ico_noniewiem:
Najwyżej znajdę 1 zl albo 2 zł w kieszeni kurtki :ico_oczko:

izabella :ico_puknij: głupia ta babka, jak można powiedzieć,że dziecko nienarodzone jest brzydkie, a Ty gruba???? :ico_puknij:
Olać babsko!

[ Dodano: 04-07-2011, 12:52 ]
szkieletorek, jeszcze apropo obecności męża przy cc, bo Ty będziesz rodzić w T. Mój M. uczestniczył w cc, był ze mną cały czas, na czas zabiegu był za drzwiami, ale miały szybkę, więc się widzieliśmy. Jak Zu wyjęłi to pierwszy był z nią, bo mógł być przy ważeniu, mierzeniu, ubieraniu i trzymał ją pierwszy. No i fotki mam takie fajne, takiej Zuzi niezadowolonej po urodzeniu :-D

szkieletorek

04 lip 2011, 13:05

Ja na dole mamie posprzątałam.Pranie wywiesiła.Teraz moje się pierze .Biorę się za górę
jejku, a ja nic nie porobilam, siedze tak bez celu, nic mi sie nie chce, ale musze tez sie w koncu wziac do roboty, a co na obiad to nie mam pojecia :ico_olaboga:
No i co że nic nie zrobiłaś.Tobie też się należy czasem laba .
W Tesco dużo ciuszków za pół ceny, 5-pak body za 24 zł widziałam, ale nie kupiłam, bo nie mogłam się na rozmiar zdecydować. Pojadę i kupię takie większe :-D
Oooo dzięki .Właśnie body muszę dokupić a cena fajna.Moze jeszcze coś się najdzie to wezmę sobie.
A leczo zamroź :ico_oczko:
Tak zrobiłam , bo szkoda by sie zepsuło.
szkieletorek, jeszcze apropo obecności męża przy cc, bo Ty będziesz rodzić w T. Mój M. uczestniczył w cc, był ze mną cały czas, na czas zabiegu był za drzwiami, ale miały szybkę, więc się widzieliśmy.
Oooo naprawdę .I to w szpitalu św.Łukasza? Nie wiedziałam . Dzieki .Ja muszę ciebie jeszcze pomęczyć póki nie urodzisz jak w tym szpitalu jest, jakie ja mam prawa itp rzeczy, bo pierwszy raz jak się rodzi to się g... chyba wie i człowiek taki zielony tam jest a oni robią co chcą.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 13:24

ja chyba jednak wstrzymam się z tą wyprawka bo 18 idę do ginka i będę miała robione usg i może wtedy dzidzia się ujawni :ico_sorki:

posprzątałam, jeszcze tylko obiadek dla A zrobię

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lip 2011, 13:35

I jeszcze jedno ty masz bawełnę francuska czy jaką?Bo widzę tutaj 2 opcje bawełny? Czym się to różni
francuska bawełna jest bardziej szlachetna ja mam zwykłą w dotyku różnicy nie było.

szkieletorek

04 lip 2011, 13:53

Dobra izabella dzięki wielkie. Dziś jak nie będę padnięta po zakupach to zamówię a jak nie to jutro. Mam nadzieje ze mi polepszy się spanie.

Zostało mi tylko odkurzyć , kąpiel i obiadek odgrzać.
Pogoda dalej beee , właśnie się chmura i deszczyk sobie delikatny pada .

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 13:57

Pogoda dalej beee
tfu,tfu u mnie odpukać zaczyna się ładnie robić za chwilkę idę pranie powiesić na dworze bo zbiłam a nie pada :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 14:43

kupiłam półśpioch
tez musze kupic, bo te polspiochy to fajna sprawa
Ksiązki zaliczone i filmy też i też pamiętam jaka zaczarowana chodziłam w trakcie czytania tej książki :ico_haha_01:
hehe no t witaj w klubie :-)
18 idę do ginka i będę miała robione usg i może wtedy dzidzia się ujawni :ico_sorki:
no to pewnie,wyprawka nie zajac, nie ucieknie, bedziemy trzymac kciuki, zeby dzidzia pokazala co ma miedzy nozkami :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”