Awatar użytkownika
lala
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

Re: Jesień mamy wita 2013

12 wrz 2013, 13:14

leona super wyglądasz
spinka po Mateuszu już nie widać że się malutki urodził , a jeśli chodzi o to że jak małe dziecko to łatwiej urodzić to nie dokońca tak jest bo ja miałam ciężki poród , który zakończył się cesarką.
małgorzatka wstaw fotkę maleństwa jak będziesz miała chwile czasu

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

12 wrz 2013, 13:32

Ja się dziwnie czuję
Coraz częściej piszesz ze dziwnie się czujesz czyli już raczej bliżej jak dalej.

Małgorzatka fajnie że tak się szybko zorganizowaliście . Szkoda ze poród był cięższy niż poprzednie choć wydawałoby się że każdy następnym powinien być lżejszy . Ty zdrowiej i dla was wszystkich zdrówka dużo.

Ja wpadłam w szał sprzątania.Sił mam jak za 2 lub 3 ale jednak rozsądek musi być i teraz mamy przerwę z Lilcią na jedzonko i leniuchowanie.Może coś obejrzę na komp krótkiego i dalej idziemy pracować.Pogoda zrobiła się piękna.Słoneczko świeci , pranie chyba 4 już się pierze a mam jeszcze jedno do wstawienia.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2013, 14:05

A u mnie dalej nudy :ico_haha_01:

Dpiero wstawilam ziemniaki do obiadu bo wczesniej jakos mi sie nie chcialo :ico_haha_01:

Pogoda tez piekna, fajnie by bylo jakby taka cala jesien byla i jeszcze by spacerki z maluszkiem byly czysta przyjemnoscia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2013, 17:59

A u mnie zimno. Ja pojechałam po Polę i wsiąkłam, zajechałam do znajomej, potem na zakupy(spożywka) obiadek podszykowałam, ale dopiero zaraz będziemy jeść i takie drobiazgi robię, typu mycie karnisza(zdjęty ze ściany), mycie klapek do szpitala, założenie firanki. Sił nie mam na nic więcej. Przed chwilą koleżanka dzwoniła, która ma termin dzień przede mną i mówi, że się nie zdziwi jak dziś pojedzie rodzić.

Leona ja dziś znowu żeberka robię, w tej ciąży mam wstręt do drobiu, z Polą też tak miałam.

Szkieletorku no mam nadzieję, że coś na rzeczy jest :ico_sorki:

Lala nie strasz :ico_sorki:

Betina się nie odzywa, ciekawe ci u Niej???

A ja nawet włączyłam szczoteczkę elektryczną żeby się naładowała, no i zdjęcie brzuszka muszę zrobić koniecznie.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2013, 18:12

Spinka no rob te fotki rob :ico_sorki:

Ja wlasnie sobie przypomnalam ze musze aparat naladowac i tez spakowac :ico_oczko:

My sie lenimy, mezu wrocil z ryb i spi :ico_noniewiem: :ico_puknij:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

13 wrz 2013, 08:22

Witam piątkowo

Gdzie ta nasza betina ??
Chyba coś ruszyło bo nie odzywa się .

Ja wczoraj skończyłam córci pokój sprzatać. Prasowanie masy rzeczy też i jeszcze na kolacje zrobiłam pizzę domową.
Ale po tych moich pracach to ja śpię w nocy jak zabita. Wstaje max 2 razy do WC więc to mało jak na mnie . Tylko że dziś miałam kilka skurczy łydek i noga mnie teraz cholernie boli.
Plany na dziś to obiad(no chyba że siostra zrobi )i sprzątanie salonu. Salon jest duży i jest tam co robić więc mąż obiecał że dziś mi po pracy pomoże. Pewno dałabym sama rade ale aż tak nie chcę się forsować.
Córcia moja znów dziś sługo śpi .Zaraz idę na śniadanko i do pracy rodacy .

Kobietki meldować się jak się czujecie .
Spinka dużo ci jeszcze zostało sprzątania po remoncie ?

Awatar użytkownika
kamilka87
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

13 wrz 2013, 08:41

Hej dziewczyny

Wczoraj sie nie odzywałam bo bardzo zle sie czułam.. Lezalam prawie cały dzien... Co wstałam to caly dol brzucha mnie bolał i kul.. mialam duzo sluzu i balam sie ze to czop... potem doszedl mi skurcz w nodze przez biodro kolano do samej stopy trzymał mnie bol do 11 w nocy :ico_zly: :ico_sorki: Masakra poprostu :ico_nerwusek:

Adasiek juz w przedszkolu zrobiłam sobie sniadanie i kawke i poleze z godzine i moze uda mi sie chociaz poprasowac na siedzaco :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
lala

13 wrz 2013, 08:46

Witam
Mały odprowadzony do szkoły , krew do badania oddana .Zaraz zjem sniadanko i trzeba by coś porobić oczywiście jak dam rade bo coraz bardziej przeziębienie mnie bierze .Czuje się jakbym miała gorączke , chodż na termometrze nie pokazuje tego.A mały wczoraj wrócił ze szkoły szczęśliwy bo dostał pierwszą piątkę.
Kamilkaprasowanie nie zając nie ucieknie , jak żle się czujesz to odpuść sobie

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

13 wrz 2013, 08:59

jestem jestem :-D

wczoraj byłam u tej wizażystki,potem po Tomusia ,pogoda była fajna więc byliśmy na spacerku,potem obiadek a wieczorem znów bóle miałam i szybko tez zasnęłam

może szkieletorku wyślę Ci swój nr tel na pw jakby coś się zaczeło dam znać żę Madzia zdecydowała się wyjść :-)

lala jak sie dziś czujecie??

leona piękny domek córeczka ma :ico_brawa_01:

spinka nie szalej tak ,no i czekamy na zdjęcie brzuchola :-D

małgorzatka super że już tak wszystko masz ogarnięte,przy 3ce dzieciaków to nie łatwe zapewne
ja bardzo się boję tego by Tomusia nie zaniedbać i by nie czuł się odtrącony i zazdrosny :ico_wstydzioch:

szkieletorek szalejesz oj szalejesz,syndrom gniazdka jak nic :-D tylko uważaj proszę by nie przesadzić do porodu jeszcze troszkę masz

kamilka ja też miałam dziwne upławy w34/35 tc i bałam się czy to nie wody na szczęście myliłam się

a dla zainteresowanych wstawiam fotke z wczoraj na razie mam 2 dla zaspokojenia ciekawości :-)
fajnie się tak oderwać od codzienności ,pogadać o czymś innym niż :ico_ciezarowka: i :ico_dziecko:
no i poczuć się choć troszkę atrakcyjnie :ico_wstydzioch:

Obrazek

Obrazek

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 wrz 2013, 09:35

Hejka

Kamilka wypoczywaj :ico_sorki:

Lala zdrowka :ico_sorki:

Betina slicznie wygladasz :-) :ico_brawa_01: