Witajcie Drogie Dziewczyny!
Ja tez się przyłączam do kawki.... ale ja pije koktajl truskawkowo bananowy, chcecie to sprobujcie... pychotka.
U nas wstawanie ok. 5.30 to już normalka i Pawełek nie ma zamiaru spać dłużej.... potem to w dzień odeśpi... gorzej ze mną
Gosia, miło że już jesteś z nami po krótkiej przerwie! U nas chrzciny dopiero za 2 tygodnie, chciałabym żeby już było po.... Super fotka w podpisie!!
Madziu, tak masz rację, jak wrócę do pracy... już niedługo od 1 lipca to będę częściej do Was zaglądać!!! ... i czas mi będzie szybciej leciał na tt!! tak jak to bylo przez prawie 9 miesiecy... hehe
U nas dzisiaj chmurki od rana, ale i tak pewnie wyjdziemy. Maz ma dniowki to sama jestem z malym, musze jakies zakupy zrobic i obiadek ugotowac.
Mielgo dzionka!
[ Dodano: 2008-06-11, 08:48 ]
sliczna fotka Julki z Amelcia!!
Ja tez sie zastanawiam nad zmiana proszku juz na normalny, plynu do plukania juz od dluzszego czasu uzywam silan sensitive i nie ma problemu, z prasowania juz dawno temu zrezygnowalam. Pawelek nigdy nie mial zadnych uczulen ani krostek to chyba zaryzykuje i teraz upiore w normalnym proszku.
[ Dodano: 2008-06-11, 08:59 ]
... i pare fotek aktualnych!