Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 cze 2008, 08:42

Witajcie Drogie Dziewczyny!

Ja tez się przyłączam do kawki.... ale ja pije koktajl truskawkowo bananowy, chcecie to sprobujcie... pychotka.
U nas wstawanie ok. 5.30 to już normalka i Pawełek nie ma zamiaru spać dłużej.... potem to w dzień odeśpi... gorzej ze mną :ico_oczko:

Gosia, miło że już jesteś z nami po krótkiej przerwie! U nas chrzciny dopiero za 2 tygodnie, chciałabym żeby już było po.... Super fotka w podpisie!! :ico_brawa_01:

Madziu, tak masz rację, jak wrócę do pracy... już niedługo od 1 lipca to będę częściej do Was zaglądać!!! ... i czas mi będzie szybciej leciał na tt!! :-D tak jak to bylo przez prawie 9 miesiecy... hehe

U nas dzisiaj chmurki od rana, ale i tak pewnie wyjdziemy. Maz ma dniowki to sama jestem z malym, musze jakies zakupy zrobic i obiadek ugotowac.
Mielgo dzionka!

[ Dodano: 2008-06-11, 08:48 ]
sliczna fotka Julki z Amelcia!! :ico_brawa_01:

Ja tez sie zastanawiam nad zmiana proszku juz na normalny, plynu do plukania juz od dluzszego czasu uzywam silan sensitive i nie ma problemu, z prasowania juz dawno temu zrezygnowalam. Pawelek nigdy nie mial zadnych uczulen ani krostek to chyba zaryzykuje i teraz upiore w normalnym proszku.

[ Dodano: 2008-06-11, 08:59 ]
... i pare fotek aktualnych!
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

11 cze 2008, 09:05

A my idziemy do apteki po zakupki i jedziemy do firmy wypisać urlop wychowawczy...
do zobaczenia wieczorkiem :-)

[ Dodano: 2008-06-11, 09:05 ]
mz74, fajne fotki :-)

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 cze 2008, 09:14

O jak licznie dziś rano się zebrałyśmy :ico_brawa_01:
U mnie niestety nocka nie za ciekawa, duszno było strasznie i całą noc spał ze mną i smoczkiem, jak mu wypadł to musiałam wkładać a wypadał co chwila więc tak naprawdę to spał od czwartej do ósmej, dobre i 4 godziny.

Ja co do prania to już używam właśnie vizira (coś koło miesiąca) o silan sensitive do płukania od urodzenia. Artur też nigdy nie miał żadnych problemów skórnych więc piorę normalnie z naszymi rzeczami w automacie, a prasuję z przyzwyczajenia, to co pogniecione żeby ładniej wyglądało, swoje zresztą też zawsze prasuję zanim włożę do szafki.

Mariola i Gosia superowe zdjęcia :ico_brawa_01: a jaki Pawełek duży już :-)

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

11 cze 2008, 09:41

Mariola, Gosia super zdjęcia :ico_brawa_01:

ja tez zaraz załatwiac do konca z wychowawczym tak wiec za wiele nie popisze

co do proszku to ja od niedawna uzywam juz normalnego, płynu do płukania tez. A to przez przypadek bo skonczył mi sie proszek małej a nie miałam jak wyskoczyc do sklepu i stwierdziłam ze zaryzykuje.
Nic sie nie dzieje po tym proszku, zadnych krostek wiec juz nie kupuje dla dzieci bo nie ma sensu.

Miłego dnia zyczę.

Uciekam :-)

[ Dodano: 2008-06-11, 09:43 ]
wkleje wam jeszcze jak Martynka wczoraj zasnęła. Bardzo lubi tego pieska i to bedzie chyba jej przytulanka :-)
Obrazek

A dzis Patryk biega z jej smokiem, od urodzenia nigdy nie brał smoka do buzi a tu prosze :-) i nie moge mu zabrac bo jest krzyk :-)
Obrazek

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 cze 2008, 10:13

Czesc

Mariola i Gosia fajne fotki

ja dopiero teraz bo pol godzinki temu wstalam :ico_wstydzioch: majka cala noc sie wiercila wiec co chwilke wstawalam do niej i o 7 mama poszla z nia do salonu a ja dalaje spalam

mialam zamiar isc dzisiaj na plaze ale znowu slonca nie ma nie wiem co sie robi z ta pogoda juz polowa czerwca a tu brak pogody

lece zjesc jakies sniadanko i na spacerek

aha ja jak mi sie skonczy proszek to bede juz prala w normalnym a plynu juz dawno uzywam sensitive bo skonczyl mi sie ten dla dzieci a tutaj nie ma

[ Dodano: 2008-06-11, 10:22 ]
Dziewczyny wczoraj nie napisalam bo nie mialam internetu ogladalyscie w telewizji co sie dzieje w hiszpanii

mysmy nic nie wiedzieli i wczoraj ogladamy telewizje i mowia ze kierowcy blokuja drogi i brakuje towaru w skleapch i benzyny wiec mowie mezowi zebysmy pojechali i kupili przynajmniej benzyne bo on potrzebuje bo do pracy samochodem dojezdza i tak przy okazji bo obok stacji jest market chcialam kupic mieso na obiad a tam pustki na polkach objechalam 3 markety zeby cos kupic nie chcialo mi sie wierzyc ze taki cos moze byc ale jak w 2 marketach nic nie bylo to w 3 zaraz wszystko kupilam zeby mi nie braklo

pierwszy raz mnie taki cos spotkalo

ale fakt cos sie im udalo zrobic bo paliwo troche spadlo

najlepsze jest to ze rano widzialam kolejki na stacji i nie wiedzialam o co chodzi

mariola
Jestem mózgiem tego forum!

11 cze 2008, 11:08

my juz po spacerku Amelka lezy na brzuszku i gada z misiem na poduszce.Ja mam temperature i zle sie czuje.Kawke wypilam teraz obiad i do pracy zazdroszcze wam ze jestescie w domku

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 cze 2008, 11:15

Iwona to czemu tak? strajkują że ceny wysokie :ico_noniewiem:
Madziu super z tym smokiem, wogóle fajny słonik.
Mi właśnie przyszła jedna paczka z allegro, czekam na rolety i się doczekać nie mogę :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

11 cze 2008, 11:59

Heh, słyszałam wczoraj o tym strajku-prawie jak w Polsce "za komuny" teraz macie :ico_oczko:

Mariola Ty wiecznie chora :ico_olaboga: kuruj się dziewczyno :ico_sorki:

my też już po spacerze, Gabriel śpi... ja chyba się wezmę za obiad, ale bałagan w kuchni i mi się przez to nie chce, bo najpierw muszę posprzątać :ico_wstydzioch:

Mi sie jelp kończy-lovelę raz kupiłam, ale zapach mi się nie podobał... ciuszki po wypraniu śmierdziały jakby stęchlizną... jelp ma miły świeży zapach :ico_noniewiem: ja płynu sensitive dla nas używam, bo Kuba dostaje czasami uczulenia jak zły proszek jest czy coś... a Gabriel nie miał nigdy problemów ze skórą i się zastanawiam, czy nie spróbować ze zwykłym proszkiem do prania
A prasuję jego ciuszki nadal-i swoje też przez to zaczęłam, czasami jak leży sterta nie wyprasowana i ja nagle potrzebuję body, a nie mam i muszę wziąć z tej kupki to mnie drażni, że takie pogniecione ma na sobie :ico_puknij: więc prasuję ciągle...

dzisiaj jest dość chłodno wręcz, ale to dobrze, bo te upały były wykańczające :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 cze 2008, 12:32

Iwona to czemu tak? strajkują że ceny wysokie
tak kierowcy narzekaja na wysokie ceny ale slyszalam ze dzisiaj maja tez w polsce strajkowac
troche sie im udalo ugrac bo ceny pali minimalnie poszlyw dol jak przyjechalismy paliwo stalo 1.34 a teraz jest 1.27a chca zeby bylo 1,10 podobno

mariola ty sie kuruj bo rzeczywiscie ty co chwilke chora jestes

my juz po spacerku majka teraz spi w lozeczku a ja sie biore za gotowanie obiadu

mariola

11 cze 2008, 13:00

dobrze ze te choroby szybko mijaja,ale musze isc do lekarza bo nie wylecze sie do konca i za tydzien to samo tak wogole musze jakies witaminy kupic i badania porobic.Jak Julke urodzilam i wrociłam do pracy to tez czesto chorowalam i strasznie oslabiona bylam.Robiłam wtedy ob i mialam bardzo wysokie ale co mi dolegalo to mi nikt nie stwiewrdzil Uciekam jesc i pa pa

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”