witajcie
przepraszam ze nie zagladam ale niemoge znalezc czasu
jak mam chwilke to was doczytam ale nieodpisuje bo ide wtedy sobie pospac albo inne ibowiazki wzywaja
zreszta tak jak uwas ale ja niemoge jakos znmalzc chwilki zeby cos skrobnac
cycki poki co oki mala zjada dobrze i je oproznia takze odpukac jest dobrze nawet jak spi po 4-4,5h to cycki niesa jak wczesniej tak mocno nabite i ze bola jak niewiem co
teraz sa twarde ale da sie wytrzymac
i oby tak dalej mam nadzieje ze bede Zuzie karmic jak najdluzej
bylismy dzis u pediatry i okazlo sie ze to nie potowki tylko jakis tradzik niemowlecy i malutka ma strasznie sucha skore i pediatra podejrzewa atopowe zapalenie skory
no i dala nam probki emulsji Emolium do kapieli i zobaczymy oby to pomoglo
no i mam nadzieje ze z ta skorka to tylko chwilowe
bo niemoge jej teraz nawet oliwka smarowac poki jej te pryszczyki nieznikna
no zoabczymy
ale pediatar sie smiala bo kazala malutka polozyc na wage a byla w body ,pieluszce i spioszkach i malutka wazy 4350g
i sama powiedziala ze przybiera bardzo dobrze hehe
i ja sie pytalam czemu ona nawet jak odije po jedzonku czasem ulewa jak ja prze\bieram i kazala w trakcie jedzonka na chwilke przestac i dac odbic i wtedy znow karmic
\bo Zuzia łapczywie je jak maly zarloczek hehe i sie denerwuje i wtedy łyka powietrze
dlatego kazala tak robic
i klasc ja na brzuszku
bo najgorsze ze jak jej daje te witaminki to za chwilke ona ulewa i przeciez bez sensu podawac skoro ona ia tak ulewa i wypluwa
a jak to niepomoze to da jakis specyfik ale niepamietam jak sie nazywa ktory sie podaje przed karmieniem na "e'
no zobaczymy
moja Zuzia spi sama w swoim łozeczku,bo aj spie z Wiki a moja B i tak chodzi na nocki takze niema poroblemu
a mnie jest tak wygodniej i slysze malutka a tak pewnie Wiki by budzila w nocy a ja sobie szybko wstaje i daje jej cycorka
fakt tez siedze na kanapie ale mam poduszki za plecami i jest oki
cvhociaz na poczatku bylo ciezko plecy bolaly jak cholera teraz troszke mniej da sie wytrzymac
wazne ze moge ja karmic piersia i to jest dla mnie najwazniejsze
kurka ta pepowina jeszcze jej nieodpadla ale mysle ze to juz tylko kwestia czasu
moja Zuzia przy cycku je 20minut wtedy ja przebieram znow cycek drugi ze 20-30min no i usypianie jakies 30min znaczy sie albo na moich rekach albo włozeczku i ja jej wtedy spiewam no i oczywiscie moja ze smokiem zasypia
ale po chwili wypluwa takze spoko
no ide zjesc obiadek bo glodna jestem