Patrycja tobie tez duzo zdrowka

ja niby wozek mam wybrany(TAKO) chociaz ostatnio pokazaly sie nowe kolory takze moze sie cos zmieni

u mnie byla tesciowa

teraz powinnam przejrzec notatki bo mam dzisiaj sprawdzian z prawa ale cos cieno to widze

- nie mam,tylko wymyslam co chwile,ze mi sie chce siusiu i przechodzac przez kuchnie umyje jakas szklaneczke,zanim maz mnie pogoni,to schowam jakis ciuszek Andrzejka i tak kombinujeRybka jak Ci się leży? masz jakiś patent na nie nudzenie się?
- ja tez po godzinie,nie martw sie.50 i wrocic po godzinie,a jak 75 to po dwochczemu mi kazali przyjść po godzinie???
- no wlasnie,to tez dziwne,bo w Sopocie normalnie krew pobierali,a tu w Koszalinie pielegniarka z placa kropelke wziela na glukometrTaka zdolna pielegniarka......
takie bole tez odczuwamja odczuwam bole bioder,takie reumatyczne,ale mysle,ze poprostu sie troszke rozsuwaja do porodu
no ja tez bede miala z palca pobierana krewa tu w Koszalinie pielegniarka z placa kropelke wziela na glukometr
Ladny kolor,ladnie wykonczona,kryty zameczek,super
za 28 tydzien
no przypomniałaś mi że miałam postawić za wkroczenie w 7 miesiąc :D
No u mnie też ale teraz brała i do innych badań.Co do glukozy to ja miałam tylko na glukometr w pierwszej ciąży, a teraz pobierała krew
Ciort ich wie - poczytałam w internecie i niektóre dziewczyny mają 50 po godzinie inne po dwóchja tez po godzinie,nie martw sie.50 i wrocic po godzinie,a jak 75 to po dwoch
Byle nie za dużo bo w końcu sobie zaszkodzisztak kombinuje![]()
![]()
![]()
Do mnie przyszedł fotelik http://www.allegro.pl/item753110390_sup ... esign.htmlPrzyszla dzis ta posciel
u mnie zaczął się 26. to u leony 27.
a ja jakos boje sie zrobic pierwsze zakupyJak widzicie ja jestem maniaczka Allegro
- no ja jestem z tej firmy zadowolona,bo to jest jeszcze ladniejsze na zywo,niz na zdjeciuja tez moze niedlugo zamowie, chociaz nie moge sie zdecydowac na wzor
- wiesz co,bo jest jakas norma dla tej ramy czasowej,i jedni robia tak,inni tak,byle w normie sie zmiescicCiort ich wie - poczytałam w internecie i niektóre dziewczyny mają 50 po godzinie inne po dwóchAle może wyniki się odczytuje wtedy inaczej po prostu.
- lecimy do przodu,zaraz bedzie grudzien,zobaczycieu mnie zaczął się 26. to u leony 27.![]()
![]()
- ja tez lubie allegro ale widze,ze Tobie trafil sie prawdziwy kwiatekteż jestem super zadowolona, jest jak nowy więc za tą cenę rewelka
Jak widzicie ja jestem maniaczka Allegro
dokladnielecimy do przodu,zaraz bedzie grudzien,zobaczycie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość