leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2009, 14:20

anusiek, :ico_olaboga: mam nadzieje ze szybko ci sie polepszy :ico_sorki:

Patrycja
tobie tez duzo zdrowka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ja niby wozek mam wybrany(TAKO) chociaz ostatnio pokazaly sie nowe kolory takze moze sie cos zmieni :ico_haha_01: :ico_oczko:

u mnie byla tesciowa :ico_oczko:
teraz powinnam przejrzec notatki bo mam dzisiaj sprawdzian z prawa ale cos cieno to widze :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2009, 14:26

lilo, ja w pierwszej ciąży też czekałam godzin,a le byłam w innej przychodni niż teraz i chyba dlatego inaczej. Wszystko zależy od przychodni, tak myślę.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 paź 2009, 14:28

leona, witaj :)
Skurczu nie zazdroszcze,ja odczuwam bole bioder,takie reumatyczne,ale mysle,ze poprostu sie troszke rozsuwaja do porodu :ico_olaboga:

lilo, to witam w gronie przeslodzonych,ja tez juz po :-D
Rybka jak Ci się leży? masz jakiś patent na nie nudzenie się?
- nie mam,tylko wymyslam co chwile,ze mi sie chce siusiu i przechodzac przez kuchnie umyje jakas szklaneczke,zanim maz mnie pogoni,to schowam jakis ciuszek Andrzejka i tak kombinuje :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

anusiek, kurcze bidaku,koszmar.Zawsze cos :ico_olaboga: Ja mialam tez zapalenie pecherza,tuz przed porodem i dostalam taki antybiotyk,ktory bierze sie tylko jeden dzien.Jedna tabletka rano,druga wieczorem - dawka pewnie olbrzymia ale zalezalo wszystkim,zeby sie wyleczyc szybko,zanim urodze.To bylo 7 kwietnia a 18 urodzilam :ico_szoking: Nic sie nie martw,bedzie dobrze :ico_sorki:

Patrycja.le, oj takie zakupy poprawiaja nastoj :-D
czemu mi kazali przyjść po godzinie???
- ja tez po godzinie,nie martw sie.50 i wrocic po godzinie,a jak 75 to po dwoch :ico_sorki:

anusiek, mi sie podoba x-lander,bo baaaaardzo podobny do mojego atlantica :ico_oczko: Zreszta ten drugi tez :ico_szoking: Tylko duzo wiekszy wybor tapicerki maja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Super sa oba :ico_sorki:
Taka zdolna pielegniarka......
- no wlasnie,to tez dziwne,bo w Sopocie normalnie krew pobierali,a tu w Koszalinie pielegniarka z placa kropelke wziela na glukometr :ico_noniewiem:

Przyszla dzis ta posciel z wyplenieniem,ochraniacz i przescieradelko co zamawialam na allegro.Jest super,lepsza niz ta, ktora dla Jedrulki mielismy.Ladny kolor,ladnie wykonczona,kryty zameczek,super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja mam nowa wieczna zachcianke,jablka szara reneta,nie moge sie najesc :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2009-10-05, 14:31 ]
:ico_tort: za 28 tydzien :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2009, 14:58

iw_rybka, no przypomniałaś mi że miałam postawić :ico_tort: za wkroczenie w 7 miesiąc :D:D:D
i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Ciebie za 28 tydzień.

Co do glukozy to ja miałam tylko na glukometr w pierwszej ciąży, a teraz pobierała krew. Wymyślają sobie normalnie :)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2009, 15:02

ja odczuwam bole bioder,takie reumatyczne,ale mysle,ze poprostu sie troszke rozsuwaja do porodu
takie bole tez odczuwam :ico_noniewiem:
a tu w Koszalinie pielegniarka z placa kropelke wziela na glukometr
no ja tez bede miala z palca pobierana krew :ico_noniewiem:
Ladny kolor,ladnie wykonczona,kryty zameczek,super
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja tez moze niedlugo zamowie, chociaz nie moge sie zdecydowac na wzor :ico_haha_01:
za 28 tydzien
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort:
no przypomniałaś mi że miałam postawić za wkroczenie w 7 miesiąc :D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lilo

05 paź 2009, 15:10

Co do glukozy to ja miałam tylko na glukometr w pierwszej ciąży, a teraz pobierała krew
No u mnie też ale teraz brała i do innych badań.
ja tez po godzinie,nie martw sie.50 i wrocic po godzinie,a jak 75 to po dwoch :ico_sorki:
Ciort ich wie - poczytałam w internecie i niektóre dziewczyny mają 50 po godzinie inne po dwóch :ico_noniewiem: Ale może wyniki się odczytuje wtedy inaczej po prostu.
tak kombinuje :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Byle nie za dużo bo w końcu sobie zaszkodzisz :ico_sorki:

Brawa za kolejne tygodnie - u mnie zaczął się 26. to u leony 27. :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_tort:
Przyszla dzis ta posciel
Do mnie przyszedł fotelik http://www.allegro.pl/item753110390_sup ... esign.html
i też jestem super zadowolona, jest jak nowy więc za tą cenę rewelka :ico_oczko:
Jak widzicie ja jestem maniaczka Allegro :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2009, 15:17

u mnie zaczął się 26. to u leony 27.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lilo fotelik super zwlaszcza za taka cene :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-10-05, 15:19 ]
Jak widzicie ja jestem maniaczka Allegro
a ja jakos boje sie zrobic pierwsze zakupy :ico_haha_01: :ico_wstydzioch:
zreszta inaczej by bylo jakbym byla w PL
a tak musze poczekac az mama bedzie miala czas zeby w domu na kuriera czekac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 paź 2009, 16:13

Patrycja.le, witaj w 7 miesiacu :-D
ja tez moze niedlugo zamowie, chociaz nie moge sie zdecydowac na wzor :ico_haha_01:
- no ja jestem z tej firmy zadowolona,bo to jest jeszcze ladniejsze na zywo,niz na zdjeciu :ico_sorki:
Ciort ich wie - poczytałam w internecie i niektóre dziewczyny mają 50 po godzinie inne po dwóch :ico_noniewiem: Ale może wyniki się odczytuje wtedy inaczej po prostu.
- wiesz co,bo jest jakas norma dla tej ramy czasowej,i jedni robia tak,inni tak,byle w normie sie zmiescic :ico_oczko:
u mnie zaczął się 26. to u leony 27. :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_tort:
- lecimy do przodu,zaraz bedzie grudzien,zobaczycie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

też jestem super zadowolona, jest jak nowy więc za tą cenę rewelka :ico_oczko:
Jak widzicie ja jestem maniaczka Allegro :ico_oczko:
- ja tez lubie allegro ale widze,ze Tobie trafil sie prawdziwy kwiatek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2009, 19:12

lecimy do przodu,zaraz bedzie grudzien,zobaczycie
dokladnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja w swieta moge juz rodzic :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_oczko:

ja po szkole
sprawdzian jakos napisalam
byl super prosty(jak wszystkie sprawdziany tutaj) tyle ze mam problem ze slownictwem
wiem o co chodzi ale zeby to napisac to musze sie sporo nameczyc a i tak jakies smieszne wyrazy mi powychodzily :ico_haha_01: mam nadzieje ze nauczycielka zajarzy o co mi chodzilo :ico_oczko:

lilo

05 paź 2009, 19:43

Tobie trafil sie prawdziwy kwiatek
Trzeba mieć cierpliwość żeby coś upolować takiego ale się opłaca. Mam czas więc nie licytuję wysoko bo czekam na okazję :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”