Co do koleżanki, to ona właśnie myślała, że po cc nie będzie bolało i będzie wszystko super

gratuluję syneczkabędzie chłopiec![]()
![]()
![]()
dziwna jakaś,przecież wiadomo że to jednak jest rana operacyjna i nie da się bez bólu tego przejśćCo do koleżanki, to ona właśnie myślała, że po cc nie będzie bolało i będzie wszystko super![]()
to już niedalekoja czekam z niecierpliwoscia na czwartek![]()
![]()
prawiehehe prawie caly tydzien![]()
chciała to niech się męczy terazAniu przy cc to przecież nie tylko powłoki brzuszne są przecięte, ale i macica, więc jak ma nie boleć? Nie rozumiem tej dziewczyny za grosz![]()
właśnie,że przed wizytą ważę się w domu tak samo ubrana jak ważę się u gina i nie wiem skąd ta różnicaco do wagi, to u lekarza pewnie tez w ubraniu i butach się ważysz, stąd pewnie róznica?
żebyś następnym razem na dziewczęce nie zmieniałazmieniłam sobie suwaczki na bardziej chłopakowe![]()
miałam dokładnie to samo! Później jeszcze przez dwa dni lekko pobolewało i w końcu przeszło samo. Zapomniałam i nawet lekarzowi o tym nie mówiłam, ale więcej się to nie powtórzyło. A masz w domu nospę? Nawet jeżeli to wyrostek, to po nospie nie przejdzie ból, a jeżeli nie wyrostek to powinno przejść.no właśnie coś takiego mam tylko jak wstane z pozycji leżącej to nie mogę się wyprostować przez dobre 5-10 minut
najpierw Michał będzie musiał pół zdjęcia z usg zjeśćżebyś następnym razem na dziewczęce nie zmieniała
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość