Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lip 2011, 14:44

Dobra izabella dzięki wielkie. Dziś jak nie będę padnięta po zakupach to zamówię a jak nie to jutro. Mam nadzieje ze mi polepszy się spanie.
nie ma za co mam nadziję że bedziesz miała wygodniej niż dotychczas :ico_sorki:
tfu,tfu u mnie odpukać zaczyna się ładnie robić za chwilkę idę pranie powiesić na dworze bo zbiłam a nie pada
u nas 10 stopni, wieje i leje juz dośc mam tej pogody i tak ma być do czwartku dopiero od piatku lepiej. :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 14:58

Patrzcie jakie slicznosci znalazlam, normalnie zaraz kupuje :-D
Obrazek

Obrazek

elibell
4000 - letni staruszek

04 lip 2011, 15:38

szalone zakupoholiczki:):):) ja mam tyle ciuszków uniwersalnych, że nic nie dokupuję teraz, ale jak patrzę na to co pokazujecie to wszystko takie piękne i aż się chciałoby kupować hihihi

szkieletorek Ty o rogala dopytujesz chyba nie? ja mam jak pisałam kiedyś od siostry i nie jest rozlazły a przeżył jej ciążę i dziecka zabawy kilka miesięcy nim do mnie trafił, osobiście jestem zadowolona z niego i to bardzo:)
Ja chciałbym by mąż był dlatego by mieć bliska osobę obok siebie. Jakoś tak raźniej by mi chyba było gdybym wiedziała że jest ze mną. Nie chce by patrzył mi miedzy nogi tylko po prostu był.
dokładnie, ja też o tym marzyłam zawsze:) i jak z mężem rozmawialiśmy na początku ciąży z Elizą to nie był przekonany czy on chce być ze mną przy porodzie, widzieć jak cierpię itp, do decyzji dojrzewał wraz z brzuchem rosnącym i ostatecznie ze 2 miechy przed powiedział, że będzie z nami, i widział bardzo wiele, choć nie musiał wcale, bo miał fotel obok mojego łóżka, ale pewne sytuacje były jakby nieuniknione, jak przebijanie wód płodowych itp itd, nawet położna proponowała mu dotknąć główkę dziecka jeszcze będącą w środku hahaha ale powiedział, ze poczeka aż wyjdzie, no i po wszystkim jak opowiadał znajomym to z taką dumą, że był z nami, że nie wyobraża sobie, że miałabym być sama, że jak mężczyzna nie chce wspierać kobiety w takiej chwili, że to jest coś cudownego widzieć jak rodzi się jego potomek, i teraz też bez podejmowania jakiejkolwiek decyzji już sam mówi, ze on musi być, bo był przy narodzinach Elizy to musi być przy narodzinach drugiego dziecka, nie wyobraża sobie inaczej:)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 17:08

szalone zakupoholiczki:):):)
hehehe
mam tyle ciuszków uniwersalnych, że nic nie dokupuję teraz
ja tez mam p Erysiu, jeszcze kupilam na ebayu,ale chyba przesadzilam, bo jak zbaczylam ile mam to nie wiem czy zdazymy t zalozac :-D

My juz po obiadku, a sprzatanie jak stalo tak i stoi, nie mam choty sie za to zabrac

Ale tu pustki, zaraz ide kapac malego i pjdzie spac.
alanek szaleje w brzuszku, az czasami to bol odczuwam.

Maz kupil mi ta glukoze i jestem w szoku jaka butle bede musiala wypic, tam jest 300 ml, zrobie potem fote to wstawie

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lip 2011, 19:17

a ja wróciłam z zakupów i zamówiłam naroznik rozkładany do pokoju w kolorze ciemnego brązu z czarnym, ciemny ale bardzo ładnie wygląda i oczekiwanie na przywóz do 2 tygodni.

Pati śliczne te ubranka :ico_brawa_01:

elibell
4000 - letni staruszek

04 lip 2011, 20:08

a ja zrobiłam tiramisu na zimno, pierwszy raz więc nie wiem co mi wyszło jeszcze, czeka w lodówce:) mam nadzieję, że będzie dobre:)

no i kupiliśmy w końcu łóżko sobie, zbierałam na nie ze 3 miechy aż uzbierałam i dziś pojechaliśmy do sklepu jeszcze zobaczyć czy na pewno takie chcemy:) i zamówiliśmy i w środę będzie;):):) teraz trzeba na kamerę zbierać by spłacić hihihi.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

04 lip 2011, 20:14

Zakupów ciąg dalszy :-D he he

Pati85, ten zestawik z półśpiochami rewelacyjny :ico_brawa_01:

elibell, mój mąż podobnie jak twój musiał dojrzeć, ale nie żałuje tej decyzji. Widział sporo, choć długo przy mnie nie był, ale nie chce mi się o tym pisać... Widział główkę, jak Wiki była jeszcze w środku i przecinał pępowinę, a gdy Mała leżała z boku ciągle przy niej stał, mnie w tym momencie szyli.

A ja zamówiłam przed chwilą potrzebne gadżety dla malucha :ico_brawa_01:

kwiatunio, czekam z niecierpliwością na relację z wizyty :ico_oczko:

[ Dodano: 04-07-2011, 20:17 ]
elibell, eleganckie to łóżko :ico_brawa_01:

[ Dodano: 04-07-2011, 20:34 ]
Kupiłam sobie 2 koszulki do szpitala, takie:

Obrazek

i jeszcze kolor ecru. Fajne to kopertowe wykończenie, nie ma żadnych guzików, więc będzie praktyczne przy karmieniu

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 20:57

Tak patrze, ze nie tylk ja sie rzucilam w wir zakupow :-)

elibel, bardz ladne to lozk, to skora???
Pati śliczne te ubranka :ico_brawa_01:
no juz sa moje :-)
a ja zrobiłam tiramisu na zimno,
o to zaszalalas :-)
ja nie przepadam za tym ciastem, kupilam raz, ale gotwe, bylo tak slodkie, ze malo nie zwymiotowalam, musze kiedy sprobowac takiego domowego
A ja zamówiłam przed chwilą potrzebne gadżety dla malucha :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

inia1985, bardzo fajne te koszulki

Ja nie kupuje, bo u nas w szpitalu chodzi sie jak w domu, z Erysiem mialam dresy i podkoszulki, cieplo bylo, a kszulke taka tylko kupilam sobie do porodu, ale i tak jej nie mialam :-D

Maly wykapany, ale nie chce isc spac, mowi, ze musi sie bawic, hehe
Ja kolacje zjadlam ale jakos czuje niedosyt, zgaga mnie meczy strasznie, musze sie ogolic, bo jutro rano na 8 do ginka

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

04 lip 2011, 21:11

no juz sa moje :-)
:ico_brawa_01:
Ja nie kupuje, bo u nas w szpitalu chodzi sie jak w domu
W szpitalu jak w szpitalu, w domu też się przyda. Przy Wice miałam 2 (są już trochę zniszczone) i to było zdecydowanie za mało, bo praktycznie codziennie zmieniałam, bo zawsze coś pociekło z piersi, a w staniku z wkładkami nie chciałam spać, bo niewygodnie
Maly wykapany, ale nie chce isc spac, mowi, ze musi sie bawic, hehe
:ico_oczko: Wiki już śpi od 1,5 godz. Ostatnio od razu po kąpieli zasypia :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 21:19

Hej!

Mnie mały głodek dopadł i musiałam bułeczkę sobie zrobić, hehe...
Uff, już mi lepiej :-D
musze sie ogolic, bo jutro rano na 8 do ginka
ja golonko odwaliłam wczoraj, a do ginki jutro na 11 :-)
Może nie zarosłam bardzo od wczoraj :ico_oczko:

Pati85, śliczne te kompleciki!!!

inia1985, koszulki super! Na allegro? Bo chyba podobne mi się rzuciły w oczy.
Ja też się rozglądam na allegro za koszulami, ale tam ciągle te szare z żyrafkami :ico_olaboga: I chyba je kupię, bo są najdłuższe, a ja mam taakie grube uda :ico_olaboga:

szkieletorek i jak po zakupach? :ico_oczko:
A ja też byłam zielona jak poszłam rodzić Zu :ico_olaboga:
I te babska niezbyt :ico_noniewiem: Dla mnie jak wyrocznia były, bo ja nigdy do czynienia z dziećmi nie miałam.
Teraz mam nadzieję będzie lepiej.
No i tak, w Łukaszu rodziłam.
A tak sobie myślę może byłabyś zainteresowana jakimiś ciuszkami po Zu?
Na allegro tego nie wystawiam, bo bym musiała walczyć z tymi zdjęciami do wiosny
Na tarnowiaka wrzucę ogłoszenie. Wolałabym,żeby sobie ktoś przyszedł i powybierał.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”