asika82
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 18:35

malgoska pisze:przyzwyczaisz się i tak go pokochasz, że świata poza nim nie będziesz widziała.
wiem ale szoku lekkiego doznałam, zresztą jak cala rodzina. ale już jakoś zaczyna mi sie podobać bo synek to takie oczko w głowie mamusi a córeczka to raczej tatusia gwiazdka. A Marek jeszcze nie wie, ma wyłączony tel mimo, że wiedział, że ide na usg, zaczynam sie martwić troszke.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

06 gru 2007, 18:39

Witajcie kochane,
no to Asiu - gratuluję synka, cos nam ie chłopy ostatnio sypią :-D
Edit i słoneczko pewnie córy będą miec :ico_haha_01:

a jak tam mikołaj był u Was?
my się umówiliśmy, że pod choinkę sobie prezenty pokupujemy, ale za to mężu mnie dziś wycałował i wyściskał za wsze czasy heeh :-D ale miło było muszę przyznac, całkiem miło :ico_oczko: a ja bym chciała więcej :ico_wstydzioch:

nudzę się dziś strasznie, nie wiem czemu ale jakoś nie mogę się niczym zając i jakoś ciągnie mi się strasznie, czekam na te bodziaki dla syneczka i czekam i się doczekac nie mogę, one ida do mnie z nad morza tak jak i pościel, i pewnie też "zaginą w trasie", bo pościel półtorej tyg. szła ehhh...

[ Dodano: 2007-12-06, 17:40 ]
Małgośka fajnego masz a raczej miałas kierownika, tylko pozazdrościc hihi :ico_oczko:
no musisz go odwiedzic, jak taki dobry :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

06 gru 2007, 19:00

No witajcie kochane
asika no w szoku jestem ale z całego serca gratuluję synka.

Hmm ja też przyznać się muszę, że tak się nastwaiłam na Hanię, że troszkę mi dziwnie ale już nastawiam się na synka. Moja przyjacółka (jest na lutowych niemowlętach) ma przecudnego synka i jak tak patrze na niego to też mi się chce synka.
Ale lekki szok nadal.
Ja już wogule nie obstawiam bo wszytkim Wam żle mi wyszło :ico_zly: włącznie ze mną.
A co do jedzenia to ja właśnie cały czas słodkie bym wcinała, a najlepiej czekolade z orzechami (nawet po nocach mi się śni)
Tak więc asika jeszcze raz gratuluję synka. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No i ja nadal czekam na synową :-D :-D :-D

[ Dodano: 2007-12-06, 18:01 ]
Aha asika a jakie imię dla synka masz wybrane, bo nawet nie wiem?

asika82
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 19:12

eVe80 pisze:a jakie imię dla synka masz wybrane, bo nawet nie wiem?
nie mam. ja tak bardzo na Ulke byłam nastawiona, że nawet nie mam propozycji nie mówiąc już o decyzji.

Awatar użytkownika
Myszka_

06 gru 2007, 19:12

zapomniałam napisac, wczoraj mój mąż pojął "męska decyzję" - jego słowa - i stwierdził, że synuś będzie miał na imię Damian Aleksander
powiedział do brzucha, no nie Daduś a ja do niego kto? a on na to, że czas podjąc męską decyzję i mały będzie miec na imię Damian; nie wiem czy przy tym zostanie ale chyba tak, czas pokaże :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-06, 18:14 ]
asika82 pisze:nie mam. ja tak bardzo na Ulke byłam nastawiona, że nawet nie mam propozycji nie mówiąc już o decyzji.

na pewno cos wymyślisz, a może Twój chłopina wpadnie na fajny pomysł ?
udało Ci się z nim w końcu skontaktowac?

asika82
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 19:15

Myszka_ pisze:udało Ci się z nim w końcu skontaktowac?
nie, biedulek nadal myśli, że mu Ula rośnie. caly czas ma wyłączony tel. a ja juz bym chciała mu obwieścić nowine :cry:

Awatar użytkownika
Myszka_

06 gru 2007, 19:20

nie, biedulek nadal myśli, że mu Ula rośnie. caly czas ma wyłączony tel. a ja juz bym chciała mu obwieścić nowine :cry:

domyślam się, nie smutaj się, na pewno już niedługo uda Ci się z nim skontaktowac :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

06 gru 2007, 20:08

Myszka_ pisze:Damian Aleksander

fajnie. Ja mam sentyment do imienia Aleksander bo mój tato tak miał na imię :-)
U nas nad imieniem jest trochę kłotni, narazie dwa co nie budzas negatywnych emocji to Maxymilian i Jeremi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 20:14

asika82, gratuluje :-D Dziewczyny jak Wam kandydatek na synowe zabraknie to zawsze możecie poszukac u nas na majówkach :-D :-D

Małgośka jak tak dobrze przepowiadasz płeć to może i mi przepowiesz? :-D

Awatar użytkownika
Myszka_

06 gru 2007, 20:21

Emma, nam się bardzo Aleksander podobało, ale zdrobnienie - Olek jest fe i dla tego odpadło, bo ja nie chcę żeby mi na syna Oluś wołali ...
u nas Piotrek wymyślił 2 propozycje
1. Alex
2. Damian Aleksander (bo oba mu się podobały)

ja jakoś nie mogłam się przekonac do wersji 1 ale jakby chcial, to bez problemu bym się zgodziła :ico_oczko:
Mi też się Maksymilian podoba, Max zdrobnienie też ok, ale jakby ktoś Maksiu wołał (czyt. babcie) to jak do pasa fe fe fe...
zresztą to Piotrek imie dla chłopca wybierał, ja tylko akceptowałam albo kategorycznie odrzucałam :-D , mało jest fajnych imion dla chłopców, większośc to stare, dziwne prez co wybór ograniczony :(

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”