Ale się napisałyście dziewczynki, napisze co pamiętam z tego czytania.
wisienka24, apropo tego jedzenia i jak powinno być, ja tylko wiem, jedno, że teraz z moją pasierbicą mamy problemy wiem ma 10 lat, ale zawsze był problem przed spaniem chciała jeść. Potem nie mogła spać i wogóle. Więc ja sobie obiecałąm, że koniecznie moje dziecko nie będzie jadło przed samym spaniem. Mojej mamie się ten pomysł nie podoba i twierdzi, że to jest nie do zrobienia, ale pożyjemy zobaczymy.
A ty spróbuj jeśli czujesz, że tak będzie lepiej, bo w tej książce ona ciągle mówi o tym pomyśl co będzie potem, jak dziecko będzie starsze i to dla mnie ma sens.
Yvone, ja wiem jedno apropo wagii naszego ciała, w ciagu dnia waga może wachać się do 3kg, ale nie wiem, jak to jest z ciężarnymi, ja od 2 tygodni jak ważono mnie, to nie przytyłam nawet 0.5 kg, nie wiem co to znaczy, ale pielegniarka i lekarz twierdzą, że wszystko jest dobrze, więc nie martwie się.
martuunia1, tak bym chciała mieć babcie czarownice !!!
Wczoraj byliśmy na UZG i dzidzia jest super, waży 3100g. Mój Lekarz dzwonił wieczorem, że dostał wyniki i wszystko jest dobrze. A i dzidzia jest tydzień młodsza wedłóg wymiarów to znaczy, że tydzień dłużej będe chodzić w ciąży A głowa dzidzi jest tak nisko, że omało co faceta nie pokopałam przy uzg, bo jest już gdzie kość łonowa i to bardzo bolało przy uciskaniu, a on do mnie no muszę aby zmierzyć dzidzi głowe, a ja to się kurna już nie licze ???