Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 paź 2009, 22:01

ja w swieta moge juz rodzic :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_oczko:
- to ja tez poprosze :-D
nadzieje ze nauczycielka zajarzy o co mi chodzilo :ico_oczko:
- napewno :ico_brawa_01:
Trzeba mieć cierpliwość żeby coś upolować takiego ale się opłaca. Mam czas więc nie licytuję wysoko bo czekam na okazję
- no wlasnie,ja jestem baran niecierpliwy i szukam najczesciej opcji "kup teraz" :ico_wstydzioch:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2009, 07:40

witam z rana :ico_oczko:

ja dzisiaj zajecia mam przed poludniem i dlatego juz na nogach :ico_oczko:

milego dnia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 paź 2009, 08:43

Hejka
leona napisał/a:
Ja bym jednak wolała poczekać do 01.01 Jakoś mi się przyszły rok bardziej podoba do rodzenia :D
leona, powodzenia w szkole

U mnie dzisiaj słoneczko więc humorek lepszy, choróbsko już tak nie przeszkadza, mam nadzieję że będzie tylko lepiej.

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 paź 2009, 09:23

Witam :-D
w_rybka napisał/a:
leona napisał/a:
Oj,jakbym wytrzymała do tego czasu w stanie 2w1 byłabym przeszczęśliwa :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Ja sobie leże i się nudzę przed TV.No ale czego nie robi się dla dzidziuni.
Wam życzę miłego dzionka. :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 paź 2009, 13:04

cześć dziewczynki,

Gratuluję kolejnych tygodniu :ico_brawa_01: no i też stawiam za 28 :ico_tort: :-D
Ból brzucha na szczęście ustępuje i chyba jakoś zwalczam te bakterie bo wszystko lepiej wygląda i czuje się lepiej :-) wciąż czekam na wyniki badań.

lilo super nosidełko i cena :-D
leona fajnie że sprawdzian gładko poszedł :-) no to niech będzie piąteczka :ico_oczko: a jak ktoś umie to wszystko jest proste, Ty po prostu zdolna jesteś :-D
mam nadzieję że będzie tylko lepiej.
oby tak było :ico_sorki:
ale czego nie robi się dla dzidziuni.
pewnie byśmy były w stanie zrobić wszystko i jeszcze więcej :-)
Wam życzę miłego dzionka.
również :-)

mi troszkę smutno dziś bo się ścięłam z mężem :ico_noniewiem: i chyba mi wracają humory z pierwszego trymestru :ico_sorki: takie smutki...

lilo

06 paź 2009, 13:06

Ja bym jednak wolała poczekać do 01.01 Jakoś mi się przyszły rok bardziej podoba do rodzenia
Ja też bym wolała w 2010 jakoś. I raczej tak będzie bo termin mam na połowę i ostatnio dzidzia była nawet mniejsza.
choróbsko już tak nie przeszkadza, mam nadzieję że będzie tylko lepiej.
To super, u mnie niestety dziś gorzej. Głowa i mięśnie bolą, kurde jak nie urok to...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

06 paź 2009, 14:30

czesc dziewczynki,ja dopiero teraz bo niedawno wstalam,a wstalam niedawno,bo od polnocy moj synek budzil sie co godzine z placzem,nie wiadomo co mu jest,dopiero o 8 rano juz widac bylo,co mu jest - strasznie sie przeziebil :ico_olaboga: Nosek ma zatkany,a on boiedny chyba nie radzi sobie z oddychaniem przez buzke.Maz byl na nocce,wiec jak tylko przyszedl,to polecial z malcem do lekarza.Na szczescie gardelko lekko zaczerwienione,osluchowo czysto i tylko z noska leci.Biedny moj kruszynek,poszedll teraz spac i budzi sie co jakis czas i placze "nosiek","nosiek" a dmuchnac nie chce :ico_olaboga:

Jak maz mie zobaczyl po powrocie od lekarza,zrobil nam sniadanko i powiedzial,ze mam isc spac,bo zle wygladam...no to poszlam i wstalam przed chwilka jak Jedrus plakal "nosiek"

Matka duzo zniesie ale ta bezradnosc jak patrzysz na swoje chore dziecko i nie umiesz mu natychmiast ulzyc :ico_placzek:
Ja bym jednak wolała poczekać do 01.01 Jakoś mi się przyszły rok bardziej podoba do rodzenia :D
- no tak,dobra to czekamy do sylwestra :ico_oczko:

leona, milego dnia w szkole :ico_sorki:

geheimnis, i dla Ciebie milego dnia :ico_sorki:
takie smutki...
- precz smutki :ico_nienie:
To super, u mnie niestety dziś gorzej. Głowa i mięśnie bolą, kurde jak nie urok to...
- mnie tez cos lapie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 paź 2009, 15:08

iw_rybka, biedny malutki, oby szybko mu przeszło :ico_sorki: i Ty biedna :ico_noniewiem: taka noc :ico_olaboga:
no tak,dobra to czekamy do sylwestra
ja bym chciała w sylwestra chyba :ico_oczko: choć ważne żeby maluszek szybko się urodził nie namęczył i żeby już ze mną był :-) a kiedy będzie to będzie, czasem wolałabym prędzej :-)
mnie tez cos lapie
no właśnie żebyś od synka nie złapała tego samego :ico_sorki:
Głowa i mięśnie bolą, kurde jak nie urok to...
:ico_chory: a no niestety

lilo

06 paź 2009, 15:23

iw_rybka, a dostaliście coś na ten nosek??? Jak zatkany to dobrze by było czymś popsikać - my stosujemy Euphorbium i pomaga. No i szkoda że nie chce wydmuchiwać :ico_sorki:

Zdrówka :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

06 paź 2009, 15:45

my stosujemy Euphorbium i pomaga. No i szkoda że nie chce wydmuchiwać :ico_sorki:
- dokladnie to samo + Bioaron 3 razy dziennie po lyzeczce :ico_oczko:

Wyciagnelam gruszke i ten moj dziwak woli gruszka,niz wydmuchac :ico_szoking:

Ale jak tata go prosi,zeby wydmuchal w chusteczke to dmucha :ico_noniewiem:

anusiek, no wlasnie az sie boje jak to bedzie,jak mala mi sie na cycusia obudzi,a Andrzejek bedzie chory,albo jakis koszmar bedzie mu sie snil a mezus na nocce :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”