o takbrawa za determinację![]()

nina0226, i jak ciasto po wyjęciu?
Też bym chciała żeby Piotruś raczkował, Wiktunia raczkowała

no własnie moze kiedyś, ale obecnie jest to moim marzeniemzirafka, też bym sobie liposukcje zafundowała +plastykę brzucha, ale to dopiero musi być wydatek, może kiedyś
wowMaciunia przekroczyła 8 kilosów (8,060).
jaką sałatką? bo ja uwielbiam sałatki różnego rodzaju a tez na diecie jestemmatko ale się obżarłam sałatką
całkiem niezła może byc, ja znam troche inna ale tez sycącawymyśliłam ją
Malinka mój Alanek też z tych ruchliwych ale nie nadpobudliwych bo potrafi grzecznie posiedzieć długo, tylko cały czas musza być nogi i ręce w ruchu, ale pewnie jak zacznie się przemieszczać to ciężko będzie upilnować.
Co do gadania, to mojemu często wychodzi "nie" ale pewnie to tak przez przypadek, a nawija na okrągło jak szalony tylko tak bardziej po swojemu, nawet zasypiając zawsze coś sobie gada, śmiejemy się, że bajki sobie opowiada :P, potrafi też śpiewać kołysanki "aaaa...aaaa...aaa" zabawnie to brzmi jak mnie przekrzykuje![]()
to nieźle :D Mnie kiedyś w starym piekarniku tak ciasta wyrastały, że się w piekarniku nie mieściły..ale to taki stary produkcji radzieckiej był :D[ Dodano: 20-01-2012, 12:36 ]
o boshe właśnie poszłam do piekarnika zobaczyć jak tam moja beza, a ona tak wyrosla, że w życiu takiej nie widziałam... a miał być torcik - na niej bita śmietana i owoce, a tu klops bo już beza wystaje hen hen poza foremkę
u nas mniej-więcej tak:tak spytam, ile wasze dzieciaciaczki maja posiłków i po ile ?
moja fruzia ma 6 posiłków, mleczna owsianka kaszka kukurydziana, manna biszkoptowa. zupka lub kartofelki z mieskiem i marchewka manna na mleku lub z jabłkiem i w nocy humana.. 7,5 kg wazy i nic nie leci do góry od 3 tyg... a zjada po 150-200 ml.
tymi normalnymi na początku i juz miała tam temp i wiecej mi chorowała ale olałam to ,potem doktor namówiła mnie na pneumokoki,że to ostatnia szansa no i wykupiłam zaszczepiłam.. a po 8 h dziecko 41 stopni wymioty żółcią lała sie przez rence biegunka za chwile drgawki okropne i erka O.I.O.M.... kroplówki szczepionka jakaś która miała zahamować działanie tego pneumokokowego czegos.ipowiedziałam nigdy wiecej ,pielegniarka powiedziała ,że to juz nie pierwszy przypadek po tej szczepionceA jakimi szczepionkami szczepiliście?
Malinka u Ciebie ciągle jakieś problemy współczuję zwłaszcza tych komplikacji po szczepieniu i zdrówka dla Twojej mamy nooo i powodzenia w szukaniu pracy dla Patryka ;)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość