ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lut 2008, 19:04

O rany tylko Kasia tu zajrzala :ico_szoking:

My tez po spacerku i wizycie u znajomych, Maja wlasnie wstała, zjadła rosołek a teraz wsuwa chrupki :ico_haha_01:

Ja nawet zdążylam dzis przemeblowac pokój i juz mi lepiej :-D

Awatar użytkownika
dorotex83
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

03 lut 2008, 20:33

Emi powiedziała dzisiaj: "Daj lale"
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Oliwka też zaczyna troszkę pogadywać - narazie to pięknie jej wychodzi mama :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :-D :-D :-D

my też byliśmy dzisiaj na spacerku, najpierw pojeżdziliśmy po cmentarzach bo nie byłam ani na dzień babci ani na dzień dziadka a później wyszliśmy z nią tak bez wózka i z pieskiem naszym
Adi pewnie nie była zadowolony ze spacerku bo Oliwka go prowadzała - no trzymała przynajmniej za smycz a ja go trzymałam z drugiej strony żeby jej nie przewrócił-
ale za to ona krzyczała wniebogłosy :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lut 2008, 21:23

Brawo dla Emilki i Oliwki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Maja dzis ze spacerku wróciła cała w błocie bo tak biegala,ze co chwila leżała na ziemi, takze wszystko włacznie z kurtką poszło do prania :ico_olaboga:

Gabrysiu, a ta dziewczynka na zdjeciu chyba młodsza od Emi?

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

03 lut 2008, 22:15

hej kochane moje dziecie zasnelo o 20:30
jakos strasnzie mu te dolne czworki dokuczaja, jak zadne inne zeby do tekj pory,dalam mu na noc czopek z nadzieja ze pomoze
martwie sie tym spaniem jego w dzien bo moze to faktycznie u nas sie zaczyna konczyc :ico_szoking:
dzis spal 15, pierw 10 minut w aucie w drodze do babci a potem 5 minut w drodze powrotnej :ico_szoking:

Gabi wielkie brawa dla coruni :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zdolniacha mala i super ze taka kolezanke znalazla :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dla Oliwci odwaznej tez brawa hehe, az ciekawa jestem jak wygladala prowadzac psa...
mojego to ja sama czasem mam problem utrzyamc to Oskarowi nawet nie dawalam jeszcze aby probowal :ico_haha_01:

Iwonko ja tak mialam ostatnio z Oskim po spacerze, wszystko szlo do prania...bo jak zjezdzal ze slizgawki to potem bec w bloto i w ogole :ico_haha_01:

Iwonko podziwiam za przemeblowanie, ja mimo ze dzis nic nie robilam prawie to padnieta jestem jak nie wiem... cala robota na jutro mi zostala :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

04 lut 2008, 09:28

Na razie idzie dobrze, hehe, bo przed badaniami i tak nie mogłam zjesc sniadania :ico_oczko:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Gabrysiu tylko tak czesciej na badania nie chodz :ico_oczko:
mimo wszystko sniadanko najwazniejsze i nawet jak je zjesz obfite to w ciagu dnia sie spali.. a jesli sie cwiczyto juz w ogole... sniadanie to taki motorek napedowy...

u nas nocka przespoana ale o 5:45 malykrzyczal przez sen mama mama to go wziealm do siebie, wtulil sie i zansal...chyba cos zlego mu sie snilo :ico_olaboga: i o 7 juz wstal i koniec naszego spania... znowu sie przestawil...ech a te pobudki o 9 byly super

w ogole teraz z pokoju nie moge wyjsc,jak poszlam nawet do toalety to wrzeszczal ,plakal i w ogole krzczal jakby go kots ze skory obdzieral :ico_szoking: , nie wiem co mu sie dzieje :ico_olaboga: , nawet mi sprzatac nie da z tym krzykiem

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2008, 09:46

I ja sie witam :-)

Gabrysiu, trzymam kciuki za wytrwanie w diecie, chociaz uwazam,ze sniadanie i obiad powinnas zjesc :ico_haha_01:
A tesciowa napewno sobie poradzi z wnusią... wiem to po sobie, Maja nikogo nie potrafi sobie tak ustawic jak babcie :ico_haha_01:

Natalia, ja bym wolała zeby Maja wstawala o 7-ej a chodzila spac o 20-ej ale niestety u nas jest tak,ze ona spi do 10-ej ale chodzi spac bardzo późno, wczoraj poszła o 23.30 :ico_placzek:

I chyba lada moment wyjdzie jej jedna trojka bo ma duza gulke na dziąsle i wczoraj w dzien płakala i widzialam ze to przez zeby :ico_placzek:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

04 lut 2008, 13:15

cześć kochane :ico_haha_01: :-)
Przepraszam ze was nie doczytam ale nie mam czasu :ico_olaboga:
Adusia chora cały czas marudzi , nic nie je :ico_olaboga: ma wirusowe zapalenie jamy ustnej :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

04 lut 2008, 13:48

ma wirusowe zapalenie jamy ustnej
ojejku :ico_placzek: to okropne choróbsko , dużo zdrówka dla Adusi :ico_buziaczki_big:
Gabi to będziesz mogła częściej babcię angażować do Emilki :-)

U nas ładna pogoda, wróciliśmy ze spacerku i Michaś padł :-) Nasze drzemki południowe chyba szybko się nie skończą, bo jak nadchodzi pora spania to Michał usypia prawie na stojąco :-D
Iwonko gratuluję udanego egzaminu :-)

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2008, 14:25

Dziekuje Martynko :-)
Nasze drzemki południowe chyba szybko się nie skończą, bo jak nadchodzi pora spania to Michał usypia prawie na stojąco
Maja ma tak samo, jak nie uspimy jej w dzien to zasypia na siedząco :ico_haha_01:

Biedna Adusia :ico_placzek: :ico_placzek: zdrowka zyczymy...

Gabrysiu, widzisz jaką masz dobra tesciową :ico_oczko: Maja odkąd w dzien zasypia sama w łóżeczka zasypianie zajmuje jej ok. 5 minut po prostu klade ja do łóżeczka, włączam muzyke i wychodze... poplacze , poplacze i za chwile spi :-D

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 lut 2008, 17:29

Witam i ja1!! My dzisiaj po dlugim spacerku maly wcinal rurke z bita smietana byla mnaim mniam az mi buziaki dawal na podworku. Jaw srode jade na kilka dni do mjej mamy bo jest w POolsce.

No dzisiaj sie wazylam i schudlam cale 5 kg jestem bardzo zadowolona Gabrysiu trzymam kciuki za twoje odchudzanie. Moj maly jak sie wychodzi na podworku to chociaz po mieszkaniu nas nie ciaga i jest spooj bo wtedy siada i sie bawi a tak to chce zeby z nim chodzic albo go ganiac

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”