Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

08 wrz 2008, 07:00

witam z rana

nocka fatalna, wstawałam do Ali co 2h. Niech te zęby w końcu wyjdą bo ja zejdę z tego świata.

zborra, nie boję się wieczorem biegać. Mieszkam w bardzo spokojnej okolicy, a wieczorem koło 21 bardzo dużo osób biega, wiec spoko. Dziś idę na basen, więc znów sporo do przebiegnięcia mam, ale na basanie rąbne sobie jacuzzi a potem może saunę, albo na odwrót. W dzień nie mam za bardzo kiedy biegać, bo nie mam z kim Alicji zostawić. Mariusz wychodzi z domu o 6:30, a wraca koło 16:00, więc potem obiad, sprzątanie, wspólny spacer z Alą, trochę zabawy i już jest 20 i trzeba kapać bąbla. Wychodzę z domu dopiero jak zaśnie, czyli właśnie koło 21.

Dobra czas na jakieś śniadanko dla mnie bo młoda jeszcze śpi

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2008, 08:38

hejka z rana...no dla mnie prawdziwe rano bylo o 6.00 kiedy to Maya spadla z lozka i juz zasnac nie mogla...wiec bylo godzinne calowanko i tulonko w lozku :-D

Kamizela,no to ja sie bardzo ciesze ze pomimo dodatkowych przeszkod dobrze Wam idzie,a jak cyce juz miekkie to juz naprawde jest dobrze...teraz tylko wyleczyc malego i szlifowac reszte :ico_oczko:

Doris,no to widze ze cieszylas sie weselichem pena para!!!nie no faktycznie musialas miec zajob jak takie cyrki byly i z tortem i z sukna!!!i nawet fotek nie masz z soba w roli glownej?no chociaz ta woda wczesniej poleciala!!!pokazuj jak sie Kingula prezentowala!!!

Ewcik,ja bardzo lubie chodzic w ciemnosciach...zawsze lubilam wiec rozumie ze sie mozna nie bac....ja kiedys to nawet baaardzo lubilam jezdzic autem w nocy choc juz teraz nie praktykuje....

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 09:24

hejka

u nas od rana leje, Mała broi..znalazła sobie nowa zabawe - osuwanie łózeczka wyciaganie dwoch wyjmowalnych szczebelkow, walenie niby po podłodze, a jak mama zabierze szczebelki spinanie sie po łózeczku, na szczescie jeszcze nie wpadła na to ze mozna do łózeczka wejsc i wyjsc z niego ta wielka szpara bo inaczej mogłaby mi tak w nocy wychodzic :ico_noniewiem:
teraz znalazła sobie w szafce ze spodniami pasek do jeansow i probuje, mocuje sie zeby rozerwac folie i go wyjac z opakowania :ico_haha_01: i wchodzi na stoł :ico_olaboga:
u nas tez zeby daja sie we znaki, ale jakos tak etapowo, dwa, trzy dni i spokoj na tydz , dwa np teraz zas mamy spokoj, ale kto wie czy akurat na wczasch sie nie zacznie..na razie doliczyłam sie 7 zebow, nawet nie wiem kiedy wyszly, jakas 2, 4, 3 po drugiej stronie :-D jakos tak dziwnie wychodza :ico_wstydzioch:

doris no to po weselu, szkoda ze ty taka zalatana w tym wszystkim byłas, a ty byłas swiadkiem (starosnina)?
glizdunia szkoda ze dzien bez tv i kompa sie nie udał :ico_noniewiem:
gosia no moze jednak sie zmozesz i jakies fotki wkleisz, co?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2008, 09:31

Lady to ty juz za tydzien bedziesz sie wygrzewac w cieplych krajach :-D :ico_brawa_01: juz wizje pakowania masz przed oczami?

ja dzis bede segregowac wszystkie ciuszki Mayci-te z ktorych wyrosla i moze wezme sie za sprzedawanie.....,oby na checiach sie nie skonczylo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

08 wrz 2008, 09:53

Ala padła, nosek jej oczyściłam bo kataru na te zęby dostała. Wypiła kubek herbatki i układa sie do snu. Zobaczymy ile pośpi. Zastanawiam sie co jej do jedzenia dawać, bo nic twardego nie chce (np chlebka) butli też nie. Na śniadanie zrobiłam jej jajecznicę z dwóch jajek, zjadła prawie wszystko. Chyba jej jakąś owsiankę albo mannę zrobię żeby mogła sobie sama pojeść i pobrudzić się :-D

ladybird23, ala umie sama wchodzić do łóżeczka i z niego wychodzić. W ciagu dnia szczebelki są wyciagniete (chyba ze ma akurat drzemkę, to wkładam), wyjąć ich sam nie umie, inaczej może i umie ale nie ma tyle siły żeby je wyciągnąć. Nawet ja sie muszę troche posiłować.

GLIZDUNIA, ja na bieząco segreguję. Sprzedawać raczej nie bedę, bo może przydają sie kiedyś do drugiej dzidzi. Są spakowane w kartony, ładnie oznakowane i zagracają strych u moich rodziców

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2008, 09:57

Witajcie, życzę miłego dnia wszystkim.

GLIZDUNIA, ja też mam w planach sprzedawanie ciuszków, ale jakoś zabrać się nie mogę, no ale nie ma wyjścia, bo nowe trzeba kupować :-D i trzeba mieć za co :-D

I czekam na fotki Gosi i doris i wszystkich fotki, bo to super przyjemne Was oglądać :-D A ja narazie muszę zgrać , bo nie mam już miejscva na karcie by robić następne.
:-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 10:04

ewcik no to widzisz przynajmniej tyle ze nie umi ich wyjac, a Mila sama je wyjmuje :ico_noniewiem: no i ja jak ona nie patrzy znow je wkładam, ona je ma od strony sciany, ale tak jak wczesniej napisalam odsuwa sobie łózeczko :ico_olaboga:
a dzis jej powiedziałam wejsc do łózeczka, a ta za szczeble i do gory, ale nie kapla sie ze tam ma taka wielka dziure, wiec na razie chyba nie bedzie sobie wchodzic i wychodzic sama :ico_noniewiem:

ja juz powoli wziełam sie za zrobienie listy co mam wziac dla kazdego z nas zeby potem niczego nie pozapominac i co trzeba jeszcze dokupic..ułatwi mi to pakownie tam i co najwazniejsze z powrotem zeby nic z tamtad nie zapomniec...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 10:06

Ewcik, :ico_brawa_01: za wytrwalosc w bieganiu i za te wieczory

ladybird23, nie bylam swiadkiem

wiecej napisze pozniej

[ Dodano: 2008-09-08, 10:18 ]
Para Młoda
Obrazek

Tu My. Znalazłam jakieś zdjęcie na którym jestem - na drugim planie, ale zawsze cos.
Obrazek

Znowu Para Młoda
Obrazek

Księżniczka
Obrazek

Tacien z Panem Młodym
Obrazek

odbijanko
Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 10:21

doris prosimy o wiecej :ico_brawa_01: a gdziez te twoje obcasy?dopatrzylam sie u ciebie chyba jakichs zamiennych butkow co? :ico_oczko:

a Mila zjada drugie sniadanko, moze pojdzie na jakas drzemke zaraz, bo przy takiej pogodzie to tylko spac :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 10:49

ladybird23, no tak inne mialam buty... jak tylko dojechalam do knajpy zmienilam bo myslalam ze umre i stopy mi odpadna... :P

wiecej bedzie za jakies 2 tygodnie od fotografa :)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”