margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2011, 15:15

ja się w czerwieni źle czuję nawet w dodatkach.
ja też tak uważałam do wesela mojego brata i jak ubrałam czerwoną sukienkę to stwierdziłam ze nawet mi pasuje ten kolor :ico_wstydzioch:

a tak wogole to cześć !
u nas już 2 spacery zaliczone w tym jeden połaczyliśmy z zakupami :ico_sorki:
wymyśliłam też już obiad na jutro :ico_oczko:
teraz młody śpi R. w pracy to włączyłam laptop :ico_sorki: czekam na sms od R. ze wraca to wezmę sie za obiaek na dziś :ico_oczko: poszłam na łatwiznę i zapiekę bułczki z serem i wedliną w piekarniku :ico_wstydzioch:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

10 wrz 2011, 16:12

Mad., fajny płaszczyk:))) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i cena powala:)))
Ja tez z przerazeniem patrze na kurtki na zime i nie usmiecha mi sie kupowac nowej...zastanawiam sie czy brzuchol nie zmiesciłby mi sie w starej narciarce :-D
Musze ja wyjac i przymierzyc:)

u mnie na obiad zupa ogórkowa i placuszki z jabłkami, mniam :-D :-D :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2011, 16:17

Przypomniało mi się jaki sobie wczoraj mix zafundowałam. Mój D. za głowę się złapał jak mu to powiedziałam. Kapustę kiszoną zagryzałam winogronami i popijałam colą :-D Nie wiem jak mi to mogło smakować, ale smakowało ! :ico_ciezarowka:
zastanawiam sie czy brzuchol nie zmiesciłby mi sie w starej narciarce :-D
Też mam kurtkę taką snowboardową, jest dość obszerna, może się zmieszczę w niej w grudniu/styczniu. Byłoby rewelacyjnie.
placuszki z jabłkami
Kilka dni się zabieram, by je zrobić i może jutro się skuszę :-)

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

10 wrz 2011, 17:07

Mad plaszczyk super, z ostra zielenia tez by super wygladal
ja dzis na placek ze sliwkami mam ochote, moze jutro upieke

co do walki Adamka to na niemieckim RTL jest za darmo, wiec my tam bedziemy ogladac

Oscara wlasnie odebralam z polskiej szkoly i nawet zadowolony
maja sie nauczyc wiersza "Polak maly"

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 wrz 2011, 17:45

co do walki Adamka to na niemieckim RTL jest za darmo, wiec my tam bedziemy ogladac
No właśnie też mieliśmy oglądać, ale ostatnie pogłoski niosą że i tam zakodują- gdzieś czytałam to dzisiaj. No ale okaże się w praniu

Mad- fajna kurtka.
Ja też się martwię w czym będę w zimę chodziła, mam jeszcze taki płaszczyk co w nim chodziłam w poprzedniej ciąży ale sie ledwo dopinałam a teraz czuję że brzuch bedę miała większy i się w niego nie zmieszczę :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

10 wrz 2011, 18:07

Mad., fajny płaszczyk :-D i faktycznie z intensywną zielenią albo fioletem będzie super :-)
Przypomniało mi się jaki sobie wczoraj mix zafundowałam
oj mnie też zdaży się tak namieszać. Ale jak colę wypiję to nigdy nic mi się nie dzieje :ico_oczko:

Co do kurtek to ja mam od taty w której chodziłam jak byłam z Emilą w ciąży więc myślę że i tym razem jak coś to mnie tato poratuje :-)
Poza tym chce sobie na ciuchach wyszukać ponczo. Też się bardzo fajnie sprawdza w zimie :-D

Byłam z Emilą u lekarza. Od rana cały czas miałam wrażenie że antybiotyk nie działa. Obstawiałam opryszczkę i sie nie pomyliłam :-D Emilka dostała Heviran i mam nadzieję że zacznie działać tak żeby noc mogła spokojnie przespać :ico_noniewiem:
Czasem wydaje mi się że minęłam się z powołaniem i powinnam zostać lekarzem bo moje diagznozy są prawie w 100% trafne.
Mąż się śmieje że na giełdzie kupi mi lewą pieczątkę żebym mogła recepty sama wystawiać :-D

A co do wieczornej walki to olałam przygotowania :-) mąż kupił cos do chrupania i najwyżej pizzę zamówimy :-)

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2011, 20:21

Gabi a jesteś może zodiakalnym baranem?? bo ja tak i uwielbiam czerwony kolorek :ico_oczko: mam wypasione wysokie szpilki czerwone ,sukienkę wieczorową czerwoną i ogólnie sporo czerwonego :-D Pamiętasz pokazywałam ci pościel dla maluszka i tez była czerwona :ico_oczko:
Mad plaszczyk super, z ostra zielenia tez by super wygladal
Mad., fajny płaszczyk i faktycznie z intensywną zielenią albo fioletem będzie super
Popieram świetny płaszczyk :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i to za te pieniądze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: z kolorkami również się zgadzam chociaż bardziej byłabym za ciemnym fioletem :ico_oczko:
ja dzis na placek ze sliwkami mam ochote
a ja śliweczki wcinam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: byliśmy dzisiaj na zakupach kupiłam sobie pełno owocków ,a później mąż zabrał mnie do North Fisha na super rybkę z frytkami,warzywkami i innymi cudami więc jadłam,jadłam i jadłam :ico_wstydzioch: Ale wiecie co kupiłam chrupki w mlecznej czekoladzie -niebo w gębie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zresztą moja dieta idealna to słodkości,rybki,frytki i owocki trochę nei fajna ale nic na to nie poradzę :ico_sorki:
Kapustę kiszoną zagryzałam winogronami i popijałam colą
Powiem ci że cole mogłabym non stop pić ,winogrona też ,ale na kapuchę nie spojrzę :ico_olaboga: Będąc w sklepie miałam tak okrutne mdłości że stojąc przy mięsie byłam bliska im szybę przyozdobić :ico_olaboga: musiałam odejść :ico_sorki: Ale mój mąż kupił super wielki ,gruby i milutki ręcznik dla maleństwa był na promocji za niecałe 30zł ,mówiłam aby wziął zielony albo niebieski a ten kupił różowy :ico_noniewiem:
Ah no i dzisiaj ta walka mój już się zaciesza :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2011, 20:47

Nie, ja skorpionica jestem
To tak jak mój Miłoszek :ico_oczko: tylko on bardziej jest skorpionem a nie skorpionicą :ico_oczko: Ale osoby spod tego znaku to świetne istotki ,mój Miłoszek to taka tulinka i całuśnik ,do tego wie czego chce i nie a sobie w kasze dmuchać :ico_oczko:
Ika, fajny Twój mąż
tak tak zwłaszcza jak śpi i jeść nie woła :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 10-09-2011, 20:51 ]
Mad, to ja nie doczytałam, ile dałas za płaszczyk?
nie wiem czy to ja czegos nie pomyliłam ale zdawało mi się że był za 6zł :ico_noniewiem: jakby co Mad mnie poprawi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

10 wrz 2011, 21:24

Gabi ja tez jestem skorpionek i moj Oscarek tez a Marcelek waga bo jemu zabraklo 2 dni do skorpiona

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2011, 21:31

Beatka78, no u mnie to już spory zwierzyniec :ico_haha_01: ja baran,Wercia byczek,Kubuś koziorożec ,Mikuś skorpion tylko mój mąż to bliźniak :-D a teraz nawet nie wiem co wychodzi :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”