Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: wiosna-lato 2013

14 lut 2013, 19:19

Dorotka witaj!

jenny :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_prezent: za 9 tc !

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 lut 2013, 21:12

jutro o 10:30 mam wizytę, więc trzymajcie kciuki za USG i ew. potwierdzenie lub nie dzidzi (choc teraz nie wiem co gorsze!)

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

14 lut 2013, 22:02

To trzymam kciuki, aby to potwierdzili chłopca u Ciebie.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lut 2013, 22:12

witam wieczorkiem :)

jeśli chodzi o kwiaty, to ja też nigdy nie chce, no ale miło jest dostać,dziś dostałam od męża bukiet tulipanów :),

tibby trzymam kciuki z wizytę :ico_oczko:
jenny za skończony 9 tc :ico_brawa_01:

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lut 2013, 22:53

JUTRO masz 7 okienko
jutro? :ico_szoking: o kurcze myslałam,że to jeszcze z tydzień :ico_szoking:

jenny1983 za 9tc :ico_brawa_01: jej żeby te tygodnie Ci kochana leciały jak najszybciej :ico_sorki: i piękny suwaczek kwiatuszkowy :-)
takie sniadanko jakie mi dzis zrobil mezus.
A
le takie przyjemności od kochanej osoby są najlepsze i to śniadanko do łózeczka :-)

tibby
Trzymam kciuki za wizyte bardzo mocno :ico_sorki:
,dziś dostałam od męża bukiet tulipanów :)
No i nastepny piekny gest od mężczyzny :-)

My bylismy na lodach i pokaże wam jak mojemu mężowi spodobały sie pucharki i mówi "wszystkie lody moje " :ico_haha_02: Ale oczywiscie te truskawkowe mi oddał :ico_oczko:
Ale się najadłam na rok chyba tych lodów :-)

Obrazek

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

14 lut 2013, 23:01

tibby to trzymamy kciuki :-)

ja jutro jade na badanie tej glukozy z samiuskiego rana gdzies po 6 wiec tez trzymajcie kciuki zebym to badanie jakos przezyla :ico_noniewiem:

misia zdjecie meza super :-D za mna od kilku tygodni chodza lody smietankowe ale ja mam takie wrazliwe gardlo ze boje sie zjesc zeby mnie potem nie bolalo a ostatnio ledwo co znowu wyleczylam wiec chyba bede musiala zapomniec o lodach ale ciezko jest i jeszcz eteraz jak zobaczylam te piekne pucharki pelne lodow to juz w ogole taka mam chec ze szkoda gadac :-P musialy byc na prawde bardzo smaczne az zazdroszcze hihi

moj mezus pojechal juz do pracy , wiec ja chyba juz sie poloze spac chyba ze cos bedze jeszcze ciekawego w tv to popatrze troche moze szybciej zasne.

Milej nocy .... Dobranoc! :ico_papa:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lut 2013, 23:28

misia tak bym zjadła te lody z truskawkami, aż mi ślinka cieknie jak na nie patrzę :ico_haha_02:
ja jutro jade na badanie tej glukozy z samiuskiego rana gdzies po 6 wiec tez trzymajcie kciuki zebym to badanie jakos przezyla :ico_noniewiem:
:
dasz radę :ico_oczko: , ja po 6 jeszcze będę słodko spała :-)

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lut 2013, 01:36

musialy byc na prawde bardzo smaczne az zazdroszcze hihi
Były pyszne przyznam,takie lody,ale wiecej w nich było bitej smietany i tych truskawek dużo,oraz jogurt tez tam był naturalny no i 3 gałki lodów, ale ja mam juz ich dość na rok :ico_oczko: zresztą ostatnio z rok temu takie lody jadłam :ico_noniewiem:

Moniczko
Dasz rade jutro! będzie dobrze :ico_oczko:
tak bym zjadła te lody z truskawkami, aż mi ślinka cieknie jak na nie patrzę
To samo mówiłam ja rano,dlatego wolałam nie dostac kwiatka itd a iść na takie smakocie :-)

Jej juz tak późno masakra,Milenka wariuje spać dziecku widze się nie chce :ico_haha_01:

Nic postaram sie usnąć..dobrej nocy :ico_papa:

anade
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

15 lut 2013, 08:16

Super dziewczyny, wszytskie mamy kochanych mężów. My na ogół bojkotujemy walentynki, ale jako, że siedzę w domu - wymyśliłam pyszny deser. No wstawiłabym zdjęcie naszych pucharków, aby Wam ślinka pociekła z samego rana, ale nie pamiętam jak to zrobić. Może któraś mi podpowie? :)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

15 lut 2013, 08:45

donatka, kochanie po pierwsze brawa dla ciebie za skończony 20tc!!!!!!!!! POŁOWINKI! RÓB IMPREZKĘ NAM TU JAKĄŚ DZIŚ!!!!!!! ;-)

anade, brawa i dla ciebie za skończony 26tc! Jej, jak wam to ucieka :-D
zapraszam serdecznie do odliczania od 120 dni do porodu :) figurujesz u mnie już od początku, ale miło widziec na wątku większą aktywnośc. ;-)

misia, gratuluję 7okienka!!!!!!!! :-) Mówiłam, że to już dziś ;-) pędzisz znów!
moje dziecię to delikatne jakieś. Póki co. Wczoraj co prawda popołudniu mi dawał po pęcherzu.

anade, jak wgrac zdj? wgrywasz je na jakiś serwer... np. http://imageskack.com i kopiujesz adres URL obrazka. wstawiasz między znaczniki Obrazek
Obrazek

Moje dziecię starsze dziś nie dało mamie odpocząc przed wizytą i łaskawie obudził mnie po 6!!!!!! A chwilę po 5 szłam siku... więc cienko się widzę wieczorem :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”