Ania ja w dzień kładę spać Kacperka na nasze łóżko i kładę się chwilkę koło niego i tak na niego patrzę chciałabym żeby zawsze był taki malutki
mam dokladnie to samo... Tak sie czasem w nia wpatruje ... bo wiem ze czas tak szybko leci.... a ona nigdy nie bedzie taka sama jak tego dnia....... z Zuzia tak nie mialam ale z Nell bardzo, bardzo czesto.
Mamo Zuzi jak mężuś skończy tapetować to wklej zdjęcia,ciekawa jestem tych kolorków
wkleje na 100 procent, jak dopracuje detale typu obrazki, lustro itp
Dominisia, pytalas o sloiczki.... Mi sie wydaje ze wybor u nas jest dosyc. Moze nie to co w Pl

ale nie jest zle. Sa trzy marki : Nestle, Hipp i Semper . Od 5-6 miesiaca to jzu jest duza oferta. No i sa jakies kaszki ale ja ich nie kupowalam, mam z Pl jeszcze nie odpakowane. No i jest Välling, to jest taka mieszanka mleczna do picia przez butle, gesciejsza niz normalne mleko , i polecaja to niemowletom od 5 miesiaca, ale ja dodaje do Nana polski kleik ryzowy i poki mam to tak bede robila. Najmnaiejszy jest wybor soczkow (a w ogole np sok pomaranczowy dla niemowlat od 5 miesiaca

). tu jednak jakos inaczej to podaja, co wg mnie nie oznacza ze lepiej

Mleko Nan2 kosztuje 107 koron za 1 kilo. A u Was ta cena za jaka pojemnosc?
Nie wiem czy w Polsce kobietki kupujecie zupki firmy Gerber, ale dla mojej Nell zupka jarzynowa tej firmy to byl hit, ale juz mi sie skonczyly. A z deserkow zdecydowanie Gruszka.
U nas dzis pogoda do bani, ja mam sterte prasowania, mezu gotuje rosolek. W domu z powodu tapetowania ogolnie rzecz biorac jest syf, ale dopoki mezu nie powierci dziurek na obrazki itp to nie sprzatam za bardzo.
Nell spi na balkonie. Jeju jak ona sie nauczyla piszczec! Juz raz miala na to faze ale przestala i wczoraj znow zaczela, i tak sobie gadaja na przemian z Zuzia

a robia to tak identycznie ze nie wiem nigdy kiedy to ta mala a kiedy ta duza
[ Dodano: 2008-02-24, 13:31 ]
Wklejam kilka zdjatek:
Tu ogladamy nozki:
To nasz Maly Rambo

Mine tu ma niezla:
Na spacerku:
[ Dodano: 2008-02-24, 13:36 ]
Z mamusia:
Sisters:
A tu pierwsze spotkanie z wujkiem (moim bratem) w Polsce:
a tak w ogole zauwazylam ze Nell lekko uszka odstaja
[ Dodano: 2008-02-24, 13:49 ]
Dorzucam jeszcze zdjatko Zuzi i Dominika, synka mojego brata podczas ich wyglupow:
[ Dodano: 2008-02-24, 13:52 ]
I moj Motylek-Zuzia
[ Dodano: 2008-02-24, 13:56 ]
Na spacerku:
[ Dodano: 2008-02-24, 13:59 ]
Nell towarzyszy tatusiowi w serfowaniu po necie:
[ Dodano: 2008-02-24, 14:00 ]
Sorrrrrki ze tak duzo, ale mialam "faze"
[ Dodano: 2008-02-24, 14:02 ]
a tu link to mojego wymarzonego wozeczka, ale pozostanie on na pewno tylko w sferze marzen

I chodzi mi oczywiscie o sama spacerowke wiec cena troche nizsza:
http://www.allegro.pl/item304473924_woz ... _nowy.html
[ Dodano: 2008-02-24, 14:07 ]
No i moje drugie cacko Stokke:
http://www.4kids.com.pl/produkt/dodatkowe/732.jpg
Wyglada kosmicznie ale na zywo rewelacja. Chcyba zaden tak sie nie prowadzi.
[ Dodano: 2008-02-24, 14:12 ]
No i ten moj najbardziej realny, Quinny Buzz. Chodzi mi jednak o inny kolor: I tez oczywiscie sama spacerowka:
http://www.allegro.pl/item312199723_now ... szawa.html
[ Dodano: 2008-02-24, 14:14 ]
... nooo, takiego posta to ja dawno nie napisalam