Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2009, 17:00

no moja cos osttanio w ogole nie chce jesc z lyzeczki... :ico_placzek:

ja Zuzi jakos nie wlaczam tych wibracji...

pamietacie, ze ide w poniedzialek do pracy??? :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

a od pazdziernika ide chyba na studia, bo jest u mnie w miescie uczelnia wyzsza... kierunek - tylko ekonomia, ale cos sobie wybiore... boshe, jak mi sie nie chce chodzic do szkoly... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sty 2009, 17:28

Gie, a po co na studia? ja myslalam, ze Ty jestes juz po... :ico_noniewiem:
czy chcesz sobie cos dorobic?

podziwiam Cie, ze chcesz prace, studia i dom jakos polaczyc.. ja sobie tego nie wyobrazam.. ciezko mi bylo prace ze studiami ciagnac... a wtedy jeszcze dziecka nie mialam

[ Dodano: 2009-01-23, 16:28 ]
a co do poniedzialku... to wspolczuje

o ktorej wstajesz? o 4 ? :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2009, 17:33

Shoo - nie, no pisalam Ci, ze zaczelam kiedys studia filologiczne ( tez angielski) i wtedy juz pracowalam i nie dalam rady - studia w Lodzi, praca w W-wie... poza tym - wolalam kase przeznaczyc na wlasne mieszkanie, niz na szkole... no i na razie jestem tylko po liceum ekonom. Wcale mi sie nie chce isc na studia, ale papier, to jednak papier - zawsze sie przyda... no wiec musze... mama mnie namawia i wspiera bardzo i powiedziala w Dniu Babci, ze obiecuje w kazdy weekend jak bede miala zajecia zajac sie Su, a nawet pomoc mi sfinansowac szkole, ale na to sie akurat nie zgadzam...

[ Dodano: 2009-01-23, 16:35 ]
wstawalam o 4:40, teraz mam zamiar wykorzystac godzine na karmienie i bede jezdzic na 8:00 - jesli dyrektor wyrazi zgode... ale to pewnie i tak bede musiala wstac ok. 5:00...

dobrze, ze chociaz szkola na miejscu... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sty 2009, 17:38

Shoo - nie, no pisalam Ci, ze zaczelam kiedys studia filologiczne ( tez angielski)
aa ok, myslalam, ze jakies juz mialas zrobione, a te filologie to tak jako hobby zaczelas i Ci czasu braklo i rzucilas, ale teraz mam jasnosc jak sprawa wyglada... i powiem Ci, ze jestes w bardzo dobrej sytuacji, bo MOZESZ isc na studia, masz wsparcie, jakos sie zorganizujesz (tzn. z Zuzia, weekendami, z nauka pewnie tez wyrobisz) :-)
tylko czasu dla siebie mozesz miec malo... ale cos za cos...

ja tez myslalam, zeby isc na studia, w moim przypadku eksternistyczne (czyli uczysz sie sama, a tylko na egzaminy jezdzisz) w Londynie.. bo inaczej nie mam szans, jezeli chce pracowac :/

a i moje studia w sumie duzo mi nie daly, no oprocz znajomosci jezyka angielskiego (w Gibie kazdy mowi po angielsku :/) ... takze musialabym pomyslec: albo w lewo albo w prawo.. i zdecydowac sie na jakis ukierunkowany kierunek :-D hehe,ale mi sie powiedzialo, maslo maslane
Ostatnio zmieniony 23 sty 2009, 17:41 przez shoo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2009, 17:38

no i nie wiem jak pogodze prace, studia i dom (najgorzej, ze to az 5 lat, jestem przerazona!!!!! :ico_olaboga: :ico_placzek: ), ale mysle o rodzinie i Zu...

[ Dodano: 2009-01-23, 16:40 ]
no ja mam taka sytuacje w pracy, ze na szczescie bede miala troche czasu na nauke, a w domu - bede chciala byc juz tylko z Zuzia... oby sie udalo... i w pracy finansuja tez polowe (albo nawet 70%) kosztow... :ico_sorki: :ico_sorki:

ale taaak mi sie nie chce, az mam ochote plakac, jak o tym mysle... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sty 2009, 17:42

Gie, a czemu 5 lat? nie lepiej zrobic sobie licencjat? 3 lata i z glowy... a pozniej tak naprawde zastanowic sie, czy magisterka jest Ci do szczescia potrzebna

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2009, 17:44

Shoo - no ja jakos mam takie podejscie, ze licencjat, to nie studia... jak robic, to juz mgr...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sty 2009, 18:04

hmm.. jak sobie pomysle, ilu bezrobotnych magistrow znam, albo takich, ktorzy pracuja za niecaly tysiac zl (po studiach np. prawniczych, lekarskich)... to stwierdzam, ze miec magistra wcale nie znaczy miec super kase...

tytul magistra to bylo "cos" w czasach naszych rodzicow, teraz kazdy to ma i trzeba inaczej kombinowac.. najlepiej to miec zrobione MBA (ale to kosztuje tyle, ze :ico_olaboga: ..no chyba, ze firma placi)..

ciezkie jest zycie w dzisiejszych czasach :-)

ide zrobic malemu troche soczku :-)

[ Dodano: 2009-01-23, 17:43 ]
dalam malemu 100 ml soczku i pol startego jabluszka (nie ze sloiczka)... powinno go przeczyscic, bo dzisiaj sie biedny nastekal :/

zwykle robi 1 kupe na dzien, no a dzisiaj bylo tylko stekanie i stekanie.. mam nadzieje, ze to mu pomoze :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sty 2009, 19:00

Widzę,że przypomniały Wam się lata młodości :-) - szkółki.

A Jagna dalej się nie odzywa, ciekawe co u niej?

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sty 2009, 19:00

Shoo - no ja jakos mam takie podejscie, ze licencjat, to nie studia... jak robic, to juz mgr...
powiem ci kochana że trochę pojechałaś mi po rajtkach :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :-D :-D :-D

ja mam licencjat z administracji wymiaru sprawiedliwości i jestem z niego bardzo dumna, no i tym sposobem mam wyższe wykształcenie :-)

a na magisterkę chciałam iść od października ale niestety mój P. wkrótce zostanie bez pracy (właśnie się dowiedziałam) :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
do końca roku może pociągnie biorąc pod uwagę L4 :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
a mieliśmy takie plany :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

a w ogóle to byłam na kontroli a z Maja jak na razie ok - dostała witaminy :-)

a ja znowu zapalenie oskrzeli, chyba się zaraz potnę bibułką

dziewczyny jestem załamana :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”