Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 paź 2009, 20:38

Helen, ale fajnie, odpoczniesz sobie i to z mężem :-)
A kontrole mam jutro
to daj znać.
Ja nie bardzo... Zobaczymy jak będzie jutro, ja nie lepiej to do lekarza się wybiorę...
uhhh to nie dobrze, oby jutro było lepiej :ico_sorki:

u mnie jest mała poprawa, tzn lepiej się czuje ale jeszcze nie jest ok.

lilo

06 paź 2009, 21:23

Spokojnej nocy dziewczyny - zwłaszcza dla chorych bądź mających chore dzieciaczki :ico_oczko: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2009, 08:53

Hejka!

iw_rybka, dzisiaj ja miałam taką noc jak Ty wczoraj. Wczoraj jak wróciłam z pracy to widzę że synek jakiś nie taki bo marudny i blady i oczka podkrążone. Sprawdziłam czółko i oczywiście gorączka. Dałam mu nurofeni przeszło bo zaczął się super bawić i śmiać. Niestety w nocy obudziłam się a Krystek gorący jak piec i się rzuca po łóżku, więc znowu nurofeni było lepiej ale i tak co godzinę pobudka bo pić się mu chciało. No i rano powtórka z rozrywki, ale dałam mu już czopek i nurofen. Na szczęście nim dojechałam do mamy gorączka już spadła i mam nadzieję że jakoś będzie w ciągu dnia. A wszystko przez te cholerne zęby. Wychodzą mu 5 dolne i przez nie tyle problemu.
Helen, kochana mam nadzieję że wysypka zejdzie a nie będzie się rozprzestrzeniać. A głowa może boli przez to przeziębienie? Dużo cytrynki:) I fajnie Ciz tym wolnym razem z mężem. Życzę miłego odpoczynku.
Oki to lecę popracować bo dzisiaj taki deszczowy dzień że tylko spać się chce :(

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2009, 09:39

Witam :-D
Ja oczywiście leże :-D od wczoraj mam zwiększoną dawkę leków (fenoterol 6x1),bo skurcze nadal wystepowały.Zobaczymy jak będzie teraz.Oby lepiej :ico_sorki: Gdyby nie mój Kruszek w brzuchu i jego fikołki,to nie wiem skąd bym wzięła tyle siły. :ico_olaboga:

Wszystkim zaziębionym styczniówkom życze szybkiego powrotu do zdrowia.no i oczywiście nie zapominam o Waszych pociechach.Dla nich też duuuużo zdrówka.

Miłego dzionka

lilo

07 paź 2009, 10:05

A wszystko przez te cholerne zęby. Wychodzą mu 5 dolne i przez nie tyle problemu.
Jesteś pewna że to ząbki??? Bo nie powinien przez nie wysoko gorączkować :ico_sorki: Ale mam nadzieję że to nie choróbsko :ico_sorki:

Ja też leżę, u nas w sumie wszyscy chorzy. Zaraz wstanę nastawić rosół bo mąż sobie zażyczył. A że też chory a jednak mnie wyręcza to mu zrobię tą przyjemność :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2009, 10:25

witam w srodku tygodnia :ico_oczko:

ja sobie pospalam chociaz z checia bym z lozka nie wychodzila bo za oknem ciemno i deszczowo :ico_noniewiem: :ico_chory:
no ale trzeba do szkoly :ico_oczko:

duzo zdrowka dla wszystkich chorujacych :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

07 paź 2009, 11:28

czesc,

U nas ok,nie jest gorzej,bylam dzis na kontroli,leki kazal brac dalej,ale mowi,ze nie jest juz tak tragicznie,aczkolwiek dalej kanapowy tryb zycia :ico_noniewiem:

Jedrus wieczorem dostal temperature i wymiotowal,w nocy 5 pobudek i tulenie ale nie jest gorzej niz wczoraj :ico_sorki: :ico_sorki:

Patrycja.le, to zdrowka zycze,my cale szczescie komplet zabkow mielismy przed 2 urodzinami :ico_sorki:

geheimnis, kurcze,u mnie sie ustabilizowala sytuacja,leki mam brac ale nie zwiekszal,bo mowi,ze szyjka juz nie jest taka elastyczna :ico_sorki: :ico_sorki:

lilo, o rany,co za paskudny czas :ico_olaboga: Zdroweczka dla was :ico_sorki:

Ja tez czuje,ze cos jest nie tak,miesnie mnie bola,katarek w nosie i spac :ico_spanko:

leona, milego dnia w szkole :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 paź 2009, 12:27

cześć Dziewczynki,

Mam w końcu część wyników badań. Oczywiście nieprawidłowe :( dużo bakterii w moczu :ico_placzek:
poza normą limfocyty, neurocyty, białe krwinki. Na szczęście glukoza ok.

wizytę mam we wtorek ale dziwnie mnie boli w lewym boku :ico_noniewiem: nie wiem co to...i dokucza bardziej jak podnoszę nogę w górę :ico_olaboga:

Czytam że u Was też nie najlepiej no i życzę zdrówka Wam i dzieciaczkom.
smutno że u większości coś się dzieje przykrego. Może przyszły tydzień będzie bardziej optymistyczny.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

07 paź 2009, 13:23

anusiek, kochana nie martws sie,po lekach bakterie sobie padna trupem :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2009, 13:42

geheimnis, dużo sił życzę i cierpliwości w leżeniu. Trzymam kciuki żeby było lepiej.
Jesteś pewna że to ząbki??? Bo nie powinien przez nie wysoko gorączkować :ico_sorki: Ale mam nadzieję że to nie choróbsko
Raczej jestem pewna bo pokazuje mi że go ząbki bolą, ale mam dzwoniła że znowu dostał gorączki i pokazuje też uszko że go boli. Kurcze mam nadzieję że go nie przewiało bo będę miała piekło.
z checia bym z lozka nie wychodzila bo za oknem ciemno i deszczowo
to tak jak i u mnie. Na szczęście czas w pracy szybko leci bo pracy dużo :)
anusiek, kurcze może wybrałabyś się do lekarza skoro mocno Cię boli? Bo do wtorku raczej nie ma co czekać.

Kurde czy u każdej jest coś nie tak? DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”