ale mam spanie spałam 12h
Malinowa wszystkiego najlepszego, mało stresów w ciązy i w całym życiu, lekkiego porodu, zdrowia dla Ciebie i bobaska i radosnego macierzyństwa :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: ja tez obstawiam że chłopocek
Gosia tylko ten wynalazek to pić na czczo i może ci miną bo powiem Wam ze ja już koło tygodnia go nie piję i wypróżniam się co dzień max co drugi
lekko skrępowana bo mi malarz ścianę w salonie maluje
Gosia wiem co to znaczy bo ja miałam 2 facetów w kuchni przy remoncie...oby tylko szybko mu poszło!!! a Ty nie wdychaj tego smrodu z farby!!!
Juchlik tak mi się właśnie wydaje że może dzidziusiowi się spodobać taka kocyko-przytulanka
Madleine mi lekarz powiedział ze apap jest bezpiepczny w ciązy i wszystkie leki na paracetamolu nawet mi poiwedizł ze ketonal w skrajnych przypadkach można brać... Pomyśl sobie ze jak kobiety trafiają do szpitala np z bólem nerek to ketonalem dożylnie je faszerują więc APAP napewno Maluszkowi nie zaszkodzi
Jejku wstawałam przed 6 na siusianie jak przypierdzieliłam paluchem w szafe tak do teraz zwijam się z bólu boli i boli a siniak jak stąd do Warszawy hohoh i jeszcze przez to męża zdeptałam ale co niech wie ze cierpię haaaa ide sie zapisać na odliczanie 120 przyszła i na mnie pora Qanchita Ty za 2 dni