Witam dziewczynki
miszka, Super,ze wszystko dobrze z malutkim, ale ci psikusy
miszka, bardzo się ciesze ze wszystko ok
miszka widzisz mówiłam ci że na pewno wszystko bedzie dobrze i ze juz nie czuc tak fikania a na ktg je widac!!
DZIEKUJE BARDZO KOCHANE!
ja dziewczyny chyba polece pierwsza,bo termin mam na 18.09 a tydzien wczesniej jade bo my musimy sie zatrzymac w hotelu przy szpitalnym bo za daleko mam do tego szpitala,i co jakbym w samochodzie urodziła
Jej ,jak ja Ci zazdroszcze,ale tez sie zaczne powoli szykowac,musze rozpaowac reszte rzeczy,ustawie sobie basket w salonie,a niech juz stoi,bede czula,ze juz nie dlugo
no a córcia wróciła ze szkoly zadowolona,i sie nie moze doczekac ,bo jutro sama jedzie autobusem szkolnym ,za to ja w strachu!!!!
No widzisz kurczaku,nie bylo sie czym martiwic
Tez pomaga dziecku w aklimatyzacji przyjazny system szkolnictwa
a ja razem z wami
Kto wie czy ja tez ,3 dni roznicy to wiecie......
poklocilam sie wczoraj z mezem i nie odzywamy sie do siebie mam ochote spakowac sie i wrocic do Polski
E Pati,wszystko bedzie dobrze,pogodzicie sie ,ja tez mam ze swoim urwanie nonono,ale co zrobic kochana,takie nasze marne zycie z tymi chlopami.O dzidziusiu trzeba myslec
I tak mamy teraz lepiej niz przedtem,ja jak sie kloce z Arturem,to mowie do Kubusia i mi lepiej
tym razem nie zapomnialam zebrac porannych siuskow
O ja tez ciagle zapominam
Ale ja ostatnio o wszystkim zapominam
Martus kupilam jednak przewijak,ale taki na lozeczko,bo slabo widze przewijanie malego na niskim lozku zaraz po porodzie
Ja musze skonczyc to kupowanie