Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 sie 2008, 09:31

secret, trzymamy kciuki by wszystko było okk :-) daj znać czy wszystko dobrze.
ja już też wstałam i zaraz muszę jechać do pracy odebrać legitymację ubezpieczeniową bo zostawiłam do podstemplowania.
Wczoraj miałam dzień pełen wrażeń i nawet nie miałam czasu zajrzeć tu więc zaraz sobie poczytam co tam pisałyście.
Wogóle to muszę Wam coś powiedzieć. Jak się kąpałam wczoraj rano i leżałam sobie w wannie to albo mi się wydawało albo poczułam maleństwo, tak kilka razy coś mnie tak puknęło od środka. I w nocy jak już leżałam to uczucie się powtórzyło. Jeśli to jest to o czym myslę to dzidzia dała nam piękny prezent na rocznicę ślubu :ico_haha_01: ale dziś jeszcze nic nie czułam ale jeszcze cały dzień przede mną więc zobaczymy. dziś 19tc zaczynam :-)
miłego dnia

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 09:35

aniabella, witaj :-)

noo, Kochana, może to być dzidzia :-)

ja to czuję najpierw rano, jak się obudzę i przeciągnę to ono od razu puka, jakby już czekało, kiedy się obudzę :-D a potem to po jedzonku najczęściej :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 09:39

Wczoraj miałam dzień pełen wrażeń
noto widze ze rocznica sie udała.. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 sie 2008, 09:52

oj udała, udała :-) w sumie cieszę się z samego faktu, że calutki dzień spędzilismy razem. Dostałam w prezencie ogromny bukiet róż i piękny srebrny naszyjnik, aż się wzruszyłam. a wieczorkiem poszliśmy na kolację do sphinxa i dostarczyłam dzidzi porządną dawkę tłuszczu bo jadałam sharmę z frytkami a wczesniej nakarmiłam ją tortem tiramisu i mam nadzieję, że nie zaszkodzi jej to :ico_oczko: ale największym przeżyciem wczorajszego dnia były właśnie te dziwne ruchy w brzuchu, mama mówi, ze to bardzo możliwe, ze to dziecko a mój mąż to już wogóle jest przekonany, ze to było własnie to!
robiłam sobie właśnie wróźby o których pisałyście i wychodzi u mnie corka, tylko w jednej wyszedł syn. no ciekawe, ciekawe... i tak największą nadzieję pokładam w usg ale ciekawość mnie zżera i musiałam sobie powróżyć.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 09:55

jeszcze mnie nie odłączyli :-D :-D :-D szukam jakis rybaczek albo spudniczek bo we wrzesniu jedzimy do Turcji i nie mam co nie siebie włożyć :ico_olaboga:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2008, 09:57

Witam wszystkich :-) , secret, trzymamy kciuki, że by było dobrze.
Mi się nie chciało zbytnio spać, głowa mnie pobolewa. Wczoraj byłam po mamę na lotnisku, trochę zmęczyłam mnie ta trasa, straszny ruch. Ale przywiozła sporo prezentów :-D , mam już laktator, wkładki laktacujne wielokrotnego użytku, butelki i smoczki dla dzidzi i super torbę :-D :ico_brawa_01: . Mam ochotę na świeże bułeczki, będę musiała skoczyc do miata. nNo a o 11.30 jedziemy do babci na urodziny na placuszek, jedziemy z rana, bo mój mąż ma teraz popołudniówki.
Miłego dnia! Pozdrawiam! :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 sie 2008, 10:00

Marcia, więc jednak Turcja :-) super! mam nadzieję, że pochwalisz się nam wrażeniami. Ja też chciałabym kiedyś do Turcji, do Antalii ale mój M. jakoś nie lubi turków i boi się tam jechać, ja w sumie tez się boję ale dla samych widoków bym chciała. siostra mojego męza była teraz z klasą 11dni na Lazurowym Wybrzezu, bo ona jest w gimnazjum we francuskojęzycznej klasie i w ramach nauki języka tam pojechali. Jak oglądałam zdjecia w niedzielę to zazdrość mnie zżerała :ico_oczko: tam jest cudnie poprostu! stwierdziliśmy, ze musimy tam jechać kiedyś. St Tropez, Cannes, Monako no coś pięknego <marzy>
donatka, to fajnie, masz już jakieś wyposażenie dla dzidzi :-) ja jeszcze nic ale rozglądam się, czytam...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 10:07

donatka26, noo, koniecznie fotki, koniecznie wrzucaj :-)

Marcia77, klikaj Kochana, póki możesz :-D

aniabella, moja mama była w lipcu w Turcji i wróciła zakochana w tych widokach i optymalnej dla niej temperatury :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 10:14

ja mam nadzieje ze bede sie dobrze czuć i trochę pozwiedzam.. :-D w październiku nie powinno byc juz takch upałów.. najgorsze ze wyprzedaze sie juz skonczyły a ja oczywiście je przegapiłam..

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 sie 2008, 10:24

ja z kolei kupiłam trochę letnich ciuszków ostatnio na wyprzedaży ale co z tego jak pogoda się popsuła :-/ nie będzie okazji by je założyć, sukienkę np. założyłam tylko raz...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”