Dziewczyny dzieki Ewcik, no to faktycznie spoooorrryyyy ten Twoj problem,hehe
Male c w zupelnosci by mi starczylo,a tu ledwo b nosze..... babe_boom, bedzie dobrze
Ja przed ciążą nosiłam b, a teraz pod koniec ciąży ledwo się mieszczę w d i się zastanawiam czy po porodzie jeszcze urosną. Stanik kupiony do karmienia naprawdę ledwo wchodzi. Słyszałam, że tak, a jak wasze doświadczenia.
heh...,po porodzie owszem urosly,ale tylko na czas nawalu mlecznego...
W trakcie karmienia nosilam duze c....
A kiedy odstawilam mala od piersi cycuszki mi zwiedly... mam teraz mniejsze niz przed ciaza i do tego sflaczale Trudno mi dopasowac stanik,a poza tym nadmiar skory na piersiach w staniku uklada mi sie w faldki...zyc nie umierac.....
mi też piersi 2 rozmiary urosły... tyle że jak brałam tabletki antykoncepcyjne to miałam 75E jak przestałam brać to schudłam i jakoś woda ze mnie zeszłą i piersi od razu się zrobiły D, no to teraz mam F a generalnie jestem raczej dość szczupła i nie wysoka... ale ja jestem przyzwyczajona do sporego rozmiaru. Boję się tylko co mi zostanie po porodzie i karmieniu z tych moich cycochów
Witanko:)
Ja jak bralam tabletki anty wogole mi nie urosly
Myslalam juz zeby sie troszke utuczyc,ale wtedy i tak najpierw poszloby mi w biodra wiec odpada....