Uff ulzyło mi...Alka mamaGabi:) pisze:Doruś tylko grzywke podciełam bo nie widziała na oczka
u mnie jest podobnie Adrian codziennie budzi się w nocy i śpi ze mną męża wysyłam do drugiego pokoju i spię z maluchem dzis się nie wyspałam bo co chwile popłakiwał coś mu się śniłoMagda Sz. pisze:Dawid od miesiaca tez spi na duzym luzku z Olem za nic nie chce do kojca a juz sie cieszylam bo wchodzil do niego sam i zasypial no ale cos mu sie odmienilo zdarza sie ze sie budzi w nocy i mnie poszukuje wiec musze sie z nim polozyc i ...zasypiamy oboje i tak to u mnie jest zasypiam z mezem a budze sie z chlopcami
Dora1 pisze:Magda Sz.-Ty bardzo ładna kobietka jesteś
Agnes pisze:a co do nocnikowania to...chyba zaczekam do kwietnia bo juz na sam widok nocnika w histerie wpada chyba jeszcze do tego nie dorósł mam nadzieję że w kwietniu będzie ciepło to w majtkach pochodzi w domu będzie łatwiej
kasiekk pisze:pomału i sie nauczy
Dora1 pisze:Ja juz od 6 na nogach ,mój Bartosz od 2 tygodni przyzwyczaił sie do bardzo wczesnego wstawania i tez już od 6 na nogach
Alka mamaGabi:) pisze:Dora1, ja od 5.15
Agnes pisze:kasiekk i jak po kontroli???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość