Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lip 2011, 19:48

Hej!

Ja pojechałm dziś sama do Tesco i kupiłam sobie tunikę taka płócienną, fioletową i koszulkę, obie za pół ceny. Młodemu 2 3-paki bodziaków z długim po 14,95, takie trochę większe. Hehe, a Zuzi strój karnawałowy wróżki, bo był na mega wyprzedaży, a tak to poleży i poczeka, bo na pewno będą znowu mieć zabawę w przedszkolu.
Kocura mnie najbardziej interesują body i śpioszki
a Ciebie interesują te najmniejsze rozmiary, np. 0-3 m-ce? Bo akurat śpioszki i body to dużo zostawiłam dla Młodego i typowo dziewczynkowych to niewiele zostało.

izuś_85, :ico_olaboga: ale lista rzeczy "niezbędnych :-D
No, ale jak tak przeczytałam, to w sumie są to rzeczy niezbędne, większość mam, więc gucio :ico_oczko:
Nie kupuję majtek jednorazowych ani mega podkładów, bo mi się to nie przyda.
Mam zwykłe majciochy i kupiłam, nawet dziś podpaski, takie na noc, więc chyba większe.
Dla mnie to i tak koszmar te poduchy w majtach, bo używam tamponów od hoho.

[ Dodano: 05-07-2011, 19:51 ]
Kurde, okazuje się,że do diabetologa to trzeba mieć skierowanie :ico_olaboga:
A wogóle to moja lekarka rodzinna do poniedziałku ma urlop :ico_olaboga:
I jestem uziemiona :ico_noniewiem:
Jutro jeszcze spytam, ile wizyta u diabetologa prywatnie kosztuje. Cóż najwyżej pójdę, bo pewno na 1 wizycie się skończy.

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

05 lip 2011, 19:53

Kocura mnie najbardziej interesują body i śpioszki
a Ciebie interesują te najmniejsze rozmiary, np. 0-3 m-ce? Bo akurat śpioszki i body to dużo zostawiłam dla Młodego i typowo dziewczynkowych to niewiele zostało.
No najbardziej tak ale nie tylko.Ja body bardzo lubiłam przy Oli i używałam ich do 2 roku życia.
Musiałabym w któryś dzień popatrzeć czego mi brakuje albo fajnie by było jak bym widziała co masz to wtedy bym się zastanawiała .Tylko zdaje sobie sprawę ze robienie takiej ilości zdjęć sie nie chce.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lip 2011, 19:54

Tylko zdaje sobie sprawę ze robienie takiej ilości zdjęć sie nie chce.
hehe, no doskonale rozumiesz :-D Dlatego jakbyś miała kiedyś chwilę to podjedź- zapraszam!

szkieletorek

05 lip 2011, 19:56

No ok bede pamiętać.
Aaa i widze za kupy ty tez miałaś dziś udane.
Ja chętnie bym wziela wczoraj bodziaków więcej ale najbardziej chodziło mi o rozmiar 0-3 a takich juz nie bylo w miarę tanich .

Awatar użytkownika
inia1985

05 lip 2011, 20:02

ani mega podkładów
przy cesarce faktycznie mogą się nie przydać, ja miałam dość intensywną wydzielinę na początku, więc mi się jak najbardziej przydały. He he i niezła amortyzacja podczas siadania :ico_oczko:

Kocura Bura, szkoda, że nie dała Ci skierowania...

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lip 2011, 20:02

Ja chętnie bym wziela wczoraj bodziaków więcej ale najbardziej chodziło mi o rozmiar 0-3 a takich juz nie bylo w miarę tanich
no dokładnie, a dziś taki burdel w tych bodziaków za pół ceny, że :ico_olaboga: Powyciągane z worków, ciężko było coś znaleźć w jednym kawałku.
No ok bede pamiętać.
tylko jak byś się decydowała to proszę Cię daj mi znać jak najszybciej, bo tak jak pisałam stoi mi to w salonie i zagraca. Czekam na Twoją decyzję. Potem wrzucę na tarnowiaka.

[ Dodano: 05-07-2011, 20:04 ]
szkoda, że nie dała Ci skierowania...
no tak to jest jak się chodzi do gina prywatnie, za wszystkie badania i wizyty trzeba potem płacić.
Kocura Bura napisał/a:
ani mega podkładów
przy cesarce faktycznie mogą się nie przydać
ja miałam malutkie krwawienie, pamiętam,że nawet pytałam, czy to normalnie i jak najbardziej tak.

szkieletorek

05 lip 2011, 20:10

Ja chętnie bym wziela wczoraj bodziaków więcej ale najbardziej chodziło mi o rozmiar 0-3 a takich juz nie bylo w miarę tanich
no dokładnie, a dziś taki burdel w tych bodziaków za pół ceny, że :ico_olaboga: Powyciągane z worków, ciężko było coś znaleźć w jednym kawałku.
Dokładnie.Ja w domu jak rozpakowałam to okazało się ze 4 mam 6-9 miesięcy a jeden jest 12-18 m .Tez było wczoraj porozrywane brakowało w opakowaniach itp.

A co do ubranek kurde nie mam za bardzo jak jechać teraz bo to praca to to tamto. Wiec może nie czekaj na mnie .

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lip 2011, 20:10

Wiec może nie czekaj na mnie .
ok :-)

szkieletorek

05 lip 2011, 20:13

Rany siedzę na allegro i innych sklepach internetowych .Musze zamówić żelazko , deskę do prasowania, ten rogal do spania i miałam ławę ale chyba mi nie wystarczy kasy wiec kupie od któregoś gościa kolejna rzeczy do wyprawki. Ale idzie mi to ślamazarnie.

Awatar użytkownika
inia1985

05 lip 2011, 20:27

no tak to jest jak się chodzi do gina prywatnie, za wszystkie badania i wizyty trzeba potem płacić
niestety, dlatego ja w końcu się wybrałam do położnej i ona mi wypisuje skierowania na badania :ico_brawa_01: w piątek znów idę

Zgaga mnie męczy, ale nie mogę się powstrzymać i zjem smażoną kiełbasę :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”