Kicia10, dostalam odp z bobovity, ten deserek frutapura jablko z bananem NIE ZAWIERA GLUTENU

wiec juz jestem spokojniejsza..heh
kasza manna z truskawkami też od 4 miesiąca

no to nieźle, truskawki po 4 miesiącu
ania i co dzwonilas do lekarki??? daj znac
ewasiek ta niania to rzeczywiscie jakas pomylka, dobrze ze juz teraz sie pokazala z takiej strony a nie w dzien jakbys miala isc do pracy, jakas nieodpowiedzialna baba, bo niby co bys wtedy miala zrobic..ehhh szkoda gadac
Ale moja mama dała mu ostatnio danonka i opylil cały kubeczek
a to danonki juz po 6 miesiącu można/??

ja myslalam ze dopiero po 9 albo i 12
przedpokoj gotowy a zdjatka bede jak posprzatam
no gdzie te fotki??? bo chyba juz posprzatane co nie??
Kicia10, brawa dla Ł za zdany egzamin
a jesli chodzi o mleczka smakowe to nie pomoge niestety
Dominisia, super zaszalalas z tym fotelikiem i niania, ale ja uwielbiam takie zakupki, tylko ze kaska z konta schodzi szybko co nie??hehe ale fotelik jest extra bardzo mi sie podoba, tylko ta cena...ale ja tez chce kupic taki w przedziale 9-36kg
a jak jest z przesylka za granice w tym sklepie internetowym??? ile sie placi??
aaaa i czemu sie nie pochwalilas fotkami Jasia w nowym wozeczku???
potem miała super humorek,ale "olałam" ją

i zasnęła szybciutko!
ja tez tak probowalam "olewac" jeki Szymona, ale on jakos nie daje za wygrana i jeczy do skutku az ktos go nie weźmie
Czasami mam wrazenie ze bedzie spal 2 godzinki a tu tylko 15 minutek
ja mam dokladnie to samo, zawsze wszystkim powtarzam ze nie klade sie jak Szymon spi w dzien, bo on za 30min wstanie a ja nawet nie zdaze zasnac a nawet jak zdaze to jeszcze bede miala nerwa ze juz musze wstac
Nie mialam pojecia ze jest taki drogi
to pewnie dlatego taka cena bo to ta firma stokke co
mama zuzi wklejala z tej firmy wozeczek
Czy tylko ja jestem taka glupia ze po porodzie nie bylam jeszcze u doktorka??
no ja bylam, dostalam tabletki ktore wykupilam i ktorych nie biore..hmmm trzeba sie chyba wybrac na jaks wizyte
no dobra to teraz szybko co u mnie
nocka taka sobie, 2x pobudka na cycka i udalo sie ze zasnal bez usypiania wiec drżalam zeby tylko zasnal od razu no i udalo sie
dzionek ok, dzisiaj moje dziecko przezylo dzien bez sloiczkow, dostal na obiadek swieza zupke z cielecinka i na deser tarte jabluszko
tesciowa kupila malemu 2 pizamki w biedronce i sa nawet dosc fajne, jak bede miala fotki to wkleje
aaa i wielki wyczyn mojego malego faceta to ze dzisiaj SAM przerwocil sie z pleckow na brzuszek kilka razy pod rzad, a ja matka niedowiarek caly czas go dawalam na plecki i z niedowierzaniem obserwowalam jak on siup i juz na brzuszku
na razie tylko potrafi obrocic sie na prawa strone ale ja juz i tak cala happy bo do tej pory musialam mu pomagac to robic
bylam dzis sama na angielskim bo M ma nocke, posmialam sie z chlopakami, wyszlo na przewie ze wszyscy prawie jestesmy z tej samej szkoly sredniej
no a ja sie glowkowalam skad ja ich wszystkich znam

to teraz juz wiem ze z widzenia w szkole..hehe fajne sa te lekcje, zawsze sie tak usmieje ze szok
bylismy dzis z M i Szymkiem na spacerku bo piekna pogoda w słoncu 25st

i ja juz chce zeby tak bylo albo i cieplej
jutro juz do pracy..ehhh normalnie nie chce mi sie ale musze
aa i jezzcze z nowosci to dzisiaj sie zatrul;am wlasnym obiadem, tzn zrobilam schab w sosie z kasza perłowa i cos mi zaszkodzilo, zrobilo mi sie niedobrze i glowa mnie rozbolala wiec wzielam apap ale nie pomogl wiec musialam leciec do wc

ale po tym juz bylo ok, wypilam gorzka herbatke i wrocilam do siebie
jutro rano zawoze Szymona do mojej mamy wiec czeka mnie pobudka przed 6.00
uciekam juz spac...
aaa i szymon spi ze mna na lozku, skonczyla sie kara bo ja bylam bardziej nia wymeczona niz on

chyba chcial mi zrobic na zlosc i w lozeczku potrafil sie obudzic 2x w ciagu godziny

mam nadzieje ze dzis da mi pospac
[ Dodano: 2008-02-25, 22:04 ]
Kocura Bura, niezły ten linka HAHAHAHAHA