materac też 230 na 220 bo jak może być mniejszy jak rama do łóżka?Łooo czyli że materac macie 200x220 ??
witam się z wami, czytałam wszystko ale nico nie pamiętam za bardzo jak zawsze hihihi
dziś już lepiej o wiele z moim żołądeczkiem, nawet pozwoliłam sobie kawałek tiramisu zjeść, który to wczoraj robiłam:) W pracy też spokojnie i dzionek dośc szybko zleciał.
Mój mąż kupił Elizce na ebay rowerek taki co kółka się dokręca do niego i uczy się jeździć na czterech ale szczęśliwa z tego tytułu niesamowicie, bo zawsze u koleżanki wsiadała na taki już duży i próbowała pedałować:) Jej jeszcze rok temu nie chodziła a dziś już na rowerku zaczyna jeździć hihihi - ale te dzieci nam szybko rosną

izus no lista rzeczy potrzebnych masakra jakaś, jezu to z walizą na wakacje trzeba by było jechać i nie wiem czy jedną hihihihi
Pati dziwne to z tym pępkiem co? jaka operacja na co? oby nie musiało dojśc do takich sytuacji.
izus zdrówka dla córci oby szybciutko wróciła do zdrowia, szkoda dzieciaczków jak się meczą biedne z chorobami:( no i gratli za kolejne tygodnie;)
moim zdaniem, oczywiście podkreślę, że każdy robi jak uważa za słuszne a ja nie neguję tylko wyrażam swoją opinię, to co piszesz to takie małe lenistwo, że lepiej przed tv dzieciaczka posadzić i sobie spać dalej jak znaleźć inne ciekawe wspólne z rodzicem zajęcia.telewizor w pokoju dziecka- jestem jak najbardziej na TAK
my mamy w domu 3 telewizory, każdy w innym pokoju, Majce specjalnie naprawiałąm telewizor zeby mogła baje ogladać a już myslę o nowym bo na tym co ma nie ma pasma minimini i ustawić sie nie da
rano ogląda jim jam i tam na prawde fajne bajki lecą dla takich maluszków, nie lubie Carton nwetwork i disney XDwkurzają mnie te puste komedie amerykańskie
ja jestem taka cwaniara ze jak Maja wstanie z samego rana i nie chce spać to właczam jej bajki i śpie dalej, obie zadowolone jesteśmy
U nas tv tez działa za dużo i dziś postanowilismy 2h dziennie tylko, rano godzinka na płytkę z nauką literek, zwierzatek itp, i wieczorem jak lecą jej ulubione bajki na CBeebies:) a przyznam, ze jak nie miałam chęci właśnie spędzać czasu z córą to włączałam bajki dlatego uważam, że to lenistwo z mojej strony.
oj też nie dobrze, nie można kpić z innych bo serio nie każdy jest psychicznie gotowy nawet na widok cierpiącej żony, a lepiej by facet nie szedł na poród jak później brzydził się kobietą i nie miał nawet chęci na seks z nią co oczywiście kończy się zdradami, bo i takie sytuacje znam niestety, mężczyźni byli zmuszeni a dziś kobieta kojarzy im się z bólem.a kpi z kolegów którzy są małodojrzali i nie umią spojrzeć na rodzacą kobietę
przecież mąż nie siedzi między nogami kobiety tylko przytrzymuje za głowe, za rece
brawa, brawa:)no i oczywiscie ciachoz okazji kolejnego miesiaca
![]()
![]()
a u mnie nie ma rozstępów nowych niż te co za młodego się dorobiłam jak szybko rosłam, chudłam i tyłam, ale na brzusiu nic, ani w jednej ciąży i teraz też:)przynajmniej jeszcze i mam nadzieję, ze tak zostanie.
A w ogóle dziś pochowaliśmy wszystkie słodycze Elizie, wszysciuteńkie nawet lody wodne sa już nie dostępne, bo nie chce jeść normalnych dań ale żelki, batoniki, ciasteczka to by pochłaniała, i postanowiliśmy mocno ukrócić to, jak nie zje obiadu nie zje nic i tyle, trudno, zgłodnieje zje obiad, a słodkościami to się zapcha ale nie naje na tyle by organizm dostał należyte substancje.