ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lut 2008, 14:25

od września przybrał tylko 600g
To jeszcez mniej niz Majka :ico_szoking: Martynko ale Michalek to tez taki niejadek?

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

06 lut 2008, 19:52

Gabi to Emi spiknac z Oskarem to sie karmic nawzajem beda hehe bo on tez wcina wszystko zawsze :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

OSkar mi wlasnie histerei mega uradza....ja go klade do lozeczak a ten wychodzi i drze sie jeszcze bardziej..az czkawki dostal... nie spal w dzien w ogolea teraz chyba ze zemeczenie mu sie tak okazuje... bede go musiala chyba na sile usypiac w dzien aby w nocy nie miec takich histerii bo nie wyrobie... w dzien nic nie moge zrobic bo chodzi wszedzie za mna a wieczora tez nie moge miec dla siebie bo cyrki mi takie urzadza...
jaka wsciekla jestem
akurat przed ciezkim weekendem musi mi takie cos wyczyniac..jak na zlosc :ico_zly:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lut 2008, 20:47

Natalia, mam nadzieje ze Oskarek juz usnąl...

Oj mamy my sie z tymi dziecmi, ale co zrobic... ja tez czasem klne pod nosem bo trace cierpliwosc mimo,ze jestem z Mają dopiero od 15-ej a co by bylo gdybym byla od rana do wieczora... chyba wtedy tylko szpital psychiatryczny bylby jedynym wyjsciem :-D

I sie chwale - Maja trzeci dzien z rzędu zawołała kupke :-D :ico_haha_01: :ico_haha_01:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lut 2008, 21:15

Maja zasypia raczej szybko ale najgorsze jest to,ze pozno chodzi spac :ico_olaboga: , czasem juz chetnie bym sie położyla ale niestety nie ma szans :ico_olaboga:

No tak skoro Emi i Oskarek to takie obzarciuszki to uczta bylaby przednia :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Ja dzis ledwo patrze na oczy, pada i pada :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Natashka

06 lut 2008, 22:47

Oskar zasnal chwileczke po 20 ale bez wiekszych ceregieli... :ico_haha_01:

w sumie wieczorem zazwyczaj zasypial mi roznie od 19 do 21 zazwyczaj, czasami po 21, ale z rana do niedawna wstawal o 9 ,teraz mu sie cos odmienilo i budzi sie ok 8....

Iownko moze ja zbyt nerwowa jestem i jakas dziwna ale ja juz tak czasami mysle ze wyladuje w psychiatryku i mnie zamkna bo jakas depresje mega zalapie :ico_olaboga:
ale na to wszystko mi sie sklada, wlacznie z wyjazdem T :ico_haha_01:

ok lece sprzatac , b ozrobie to co musialabym jutro zrobic a jutro ten czas poswiecie na nauke bo na serio nic nie robie i jak tak dalej pojdzi eto na poprawkach mnie zobacza :ico_olaboga:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lut 2008, 08:14

Hej Dziewczynki :ico_haha_02:

Natalia, ja naprawde Ciebie podziwiam, uczysz sie , masz dziecko, z ktorym jestes w wiekszosci sama :ico_olaboga: ... ja tez pracuje, ucze sie, mam dziecko ale nie jestem z Mają sama, jest Piotrek ktory czasem sie nia zajmie... czasem jak przychodzi weekend, Piotrek jest w pracy a ja z Maja sama to normalnie rycze :ico_wstydzioch: a Ty masz tak codziennie :ico_olaboga:

Dzis mądry tatus wstał o 6.30 wiec Maja tez... zobaczymy czy wieczorem usnie wczesniej...

Kurcze dzis zapisana jestem na zrobienie tipsow tylko nie wiem czy sie wyrobie :ico_olaboga: zadzwonie moze bedzie mozliwosc w sobote...

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lut 2008, 08:47

Dzisiaj Emi wstała o 5.45
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: O rany :ico_olaboga: :-D

Awatar użytkownika
Natashka

07 lut 2008, 09:19

dziendoberek
a ja w cudownym humorku
zasnelam co prawda o 1:30 a obudzilam sie o 6:30 ale juz po prysznicu i nawet sie calkiem ogarnelam aby pol dnia w pidzamie nie siedziec, Oskar spal ciagie bez zadnej pobudki 12 godzin i tez ma super humorek
teraz siedzi i oglada baje, jest po "wstepnym" sniadanku jablku i kawalku pomaranczy i pewnie za ok 30 minut zje jogurck :ico_haha_01:

Gabi o 5:45 ech.... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Iwonko ale ty jeszcze pracujesz i po powrocie z pracy Majeczka musisz sie zajac wiec to dopiero jest.... ja to pikus...
a w ogole dla Majeczki za wolanie ze chce kupke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ech kiedy Oskarek tak bedzie umial...ostatnio bojkotuje nocnik :ico_oczko:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lut 2008, 09:40

a w ogole dla Majeczki za wolanie ze chce kupke
ech kiedy Oskarek tak bedzie umial..
Natalia, u nas meczymy sie z nauka juz ze 3 miesiace jak nie wiecej a dopiero teraz 3 dni udalo jej sie zawolac... jeszcze nie jestem pewna, czy bedzie wolac bo moze to tak przypadkiem :ico_noniewiem:

Maja za to dzis spala tylko 7 godzin wiec pewnie niedlugo pojdzie spac :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Natashka

07 lut 2008, 11:53

ja wlasnie swirka malego dostaje i normalnie odczowam wielka potrzbee sciagniecie T do domu bo Oskar nie daje mi kompletnie nic sie pouczyc, :ico_olaboga: nawet materialow spokojnie nie moge uszykowac i odznaczyc sobie... czego on nie robi zeby mnie soba calkiem zaintreresowac i skutecznie przeszkodzic :ico_haha_01: zabawne to jest na swoj sposob, ale mnie zaczyna ogarniac panika bo materialow mam full :ico_szoking:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”