Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

24 mar 2008, 14:39

witam was kochane
u mnie hm... wciaz mam te hemoroidy,w srode ide na kontrole do szpitala i mam nadzieje,ze cos mi dadza innego,bo te mascie i czopki od lekarza rodzinnego nic nie pomagaja mi :ico_zly:

Tak po za tym jak wam kochane swieta mijaja??
Dzis lany poniedzialek,ale tutaj nie ma takich tradycji,wiec skonczylo sie na wspolnym ochlapaniu sie wzajemnie syna i meza jak i mnie hehe

Kot@ku
super to teraz czekamy na 2 kreseczki :ico_brawa_01:

Jak kazda z was sie czuje??
Jak maluszki i wasze zdrowko??

buziaki i moc usciskow
milusiego dnia kochane majoweczki

Obrazek

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 mar 2008, 00:29

Witam Was po świętach w aurze zimowej :ico_oczko:
Zamiast Wielkanocy ciepłej i wiosennej,mamy zimową.U nas dziś sypał śnieg i było zimno.Ale mam nadzieję,że wiosna zagości wreszcie na dobre.
Jak spędziłyście święta?
Ja troszkę podjadłam sobie,bo obie moje babunie zrobiły dla mnie specjalne dietetyczne dania,za co bardzo im dziękuję :ico_haha_02: Tak więc nie patrzyłam głodnymi oczami na to,co jedzą inni.
Dziś to chyba przesadziłam,bo jakoś tak mnie brzuch bolał,najpierw myślałam,że to skurcze,bo siedziałam zgięta w pół,ale potem stwierdziłam,że mnie po prostu wzdęło :ico_wstydzioch: I trzeba było ratować się espumisanem.
Hm,to tyle u mnie.
Emilko mam nadzieję,że te dolegliwości Cię wreszcie opuszczą,że lekarz przepisze Ci coś,co na pewno pomoże,a dzidzi nie zaszkodzi.
Pozdrawiam Was cieplusio i do jutra.
Zapomniałam dodać,że siostra wylicytowała mi wózek na allegro :-D Moje peg perego,które waży tylko niecałe 10 kg.

[ Dodano: 2008-03-24, 23:30 ]
Obrazek

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

25 mar 2008, 08:56

Dziękuję za życzenia :-D

K@tk@ - może Święto Pracy będzie już tym owocnym dniem :ico_oczko:
Tego Wam życzę i za to będę trzymać kciuki.
emalia30, dobrze, że trochę odpoczniesz. Korzystaj pełną piersią.

Katka
Wodzu
Wodzu

25 mar 2008, 10:16

Witam Was dziewczynki po świętach :ico_haha_02:
dziekuje Wam za ciepłe słowa, wsparcie i kciuki :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:

my swieta spedzilismy wspaniale, w rodzinnej atmosferze i z przyjaciółmi...było cudnie :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02: na szczescie dopiero jutro do pracy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

przesyłam całuski :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 mar 2008, 10:36

Obrazek
Witajcie :ico_haha_02:
U nas zimno,ale świeci słonko.Siedzę sobie sama w domku,bo Zuzia nocowała u babci,a mąż w pracy.
K@tk@, cieszę się,że miło spędziłaś święta.Maj już bliziutko,więc wam z całych sił kibicuję,żeby mała istotka zamieszkała w Twoim brzuszku i żebyście nowy rok przywitali we troje :ico_haha_02:
szczako, a jak Tobie minęły święta?

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

25 mar 2008, 11:20

Święta minęły na spotkaniach i jedzeniu :-)
W sobotę pojechaliśmy do rodziców, żeby poświęcić koszyczki razem. Cała niedziela przy stole, również u rodziców. Wieczorem spotkanie ze znajomymi. Wczoraj leniuchowaliśmy w domu oglądając filmy :-D

Pogoda nie dopisała tylko wczoraj. Za to dzisiaj - piękne słoneczko.

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

25 mar 2008, 12:29

cześć trochę mnie nie było, ale nie mam coś ostatnio na nic nastroju. Święta, moje ukochane a nawet w Kościele nie byłam :ico_placzek: Maja niegrzeczna jak nie wiem czasem nie daje rady

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

25 mar 2008, 14:54

witajcie kochane!
u nas swieta dosc ciezkie ( dla mnie)...masa przygotowywan, "dwudniowi" goscie...zimno na dworze... :ico_chory:
ale cale szczescie juz po swietach :-) oby do maja :-D

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 mar 2008, 20:17

Witajcie :ico_haha_02:
babe_boom, życzę wytrwałości,rozumiem Cię,bo i mnie się wielu rzeczy nie chce,ale Ty masz dużo trudniej,bo Majusia jest jeszcze malutka.W każdym razie pomyśl,że jeszcze miesiąc i będziesz miała bąbelka przy sobie.Trzymaj się.
:-) oby do maja :-D
Popieram,też już bym chciała maj,a przynajmniej koniec kwietnia.
szczako, cieszę się,że Tobie święta minęły w radosnej i miłej atmosferze.

A my byliśmy w hurtowni i kupiliśmy rożek,pieluszki tetrowe i flanelowe,3 cienkie czapusie,czapeczkę welurową na spacerek,koszulki,łapki,skarpeteczki,grzebyk i szczoteczkę z naturalnego włosia,termometr do kąpieli,a jutro jedziemy po kosmetyki,pampersy,wanienkę itp. :-D

[ Dodano: 2008-03-25, 19:26 ]
Taki kupiliśmy,ecri
http://www.allegro.pl/item330162491_bec ... k_n_y.html

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

25 mar 2008, 21:49

Zulcia, ale zakupy ...
oby do maja
Może którejś się wcześniej "wymsknie" :ico_oczko:
babe_boom, trzymaj się dzielnie!!

My, po przejściach ze sklepem, zamówiliśmy w końcu wózek w sklepie internetowym. Teraz czekam na potwierdzenie daty dostarczenia.
A dzisiaj na allegro nakupowałam reszty potrzebnych "pierdół" za 150 zł :ico_szoking:

Od moich dziadków Ala dostanie taką oto chustę:
Obrazek
Jest już zamówiona :-)

Dzisiaj Michał wywiózł z kolegą piłkarzyki z dużego pokoju i zaczynamy się szykować. Będziemy skręcać łóżeczko, opróżniać szuflady w mojej komodzie. Przestawiać trochę meble. Niedługo prać ciuszki i pakować do torby i szuflad.

W Święta oglądaliśmy zdjęcia i filmiki znajomych, którym 17 marca urodził się chłopaczek. Troszkę mnie to i opowieści przeraziły, ale szybko mi przeszło. Moja mama rodziła mnie 2 godziny, a siostrę - niecałą godzinę. Idę po rekord :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”