Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2007, 20:29

zbyt często wymuszam i juz go to nie wzrusza, musze sie nauczyc nasladowac jakies stany przedzawałowe czy co?
jak ja sie zazynam skrzywiac na szlochy to slysze "TYLKO NIE BECZ, bedzie jak chcesz, TYLKO NIE BECZ!!!!". moj maz zypelnie nie wie jak sie zachowac przy placzacej kobiecie :-D (dziwie mu sie, ze do tej pory sie nie zorietowal, ze to w 80 % placze afektowe) :-D gorzej gdy nie wiadomo dlaczego becze to juz zupelnie jest w kropce, nawet nie wie, czy sie przytulac moze, czy nie dostanie mu sie za to. :-D
kasia zawal serca tez bym cie mogla nauczyc, w koncu 5 lat pracy w teatrze mam za soba :ico_oczko:

a z tym aplikatorem to nie tak jak myslisz :-D jeszcze przed cala operacja go zlamalam, jak krem w niego wciskalam :-D a jak na zlosc to naokolo same zgorzkniale samotne baby, albo niewyjsciowe facie. jeden na 3 pietrze przystojny, ale trudno sie dziwic, bo to moj kuzyn :-D :-D

julie ale masz giganta :ico_szoking: :ico_szoking: zawsze wiedzilam, ze on duzy jest, ale teraz mialam porownanie na sofce i twierdze teraz,ze jest gigantyczny :ico_szoking: :ico_szoking:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

13 cze 2007, 20:32

kasiaa no wlasnie dlatego nie placze,bo on pozniej mowi,ze on nie widzial zzeby ktos jak ja na zawolanie plakal :ico_puknij: i mi jest glupio,ale ja nic na to nie poradze,ze taka beksa jestem...a T kiedys mial na mnie sposob i wymuszal lzy jak sie klocilismy i ja myslalam ,ze on taki wrazliwy,a potem sie okazalo,ze w zarowke patrzal tak dlugo az go oczy bolaly i wtedy sie lzy jakies pokazywaly :-D i na mnie to dzialalo i wszystko mu wybaczalam :ico_haha_01: ale teraz juz mnie nie nabierze :ico_nienie:
julieale super zdjecia :ico_brawa_01: a ta czarnulka jaka sliczna...i jakie ma rzesy dlugie jak lalka ...a Nathanek naprawde najwiekszy :ico_szoking:
felicity Ola jest slodka i chyba do ciebie podobna :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2007, 20:33

ufffffffffffffff.... my juz po wyprawie do ambasady... w Londynie oczywiście dostałam nerwów okropnych, bo droga od nas do Londynu - 2h a z autostrady do ambasady 1,5h :ico_szoking: takie korki :ico_zly: Vikusia była baaardzo grzeczna.... w zasadzie przespała cała trasę... za miesiąc czeka nas kolejna podróż do ambasady...

Lucy trzy dni to jeszcze kupa czasu :ico_oczko: :-D a twój mężczyzna przeciez nie musi cię oglądac od strony ginekologicznej tylko dac ci wsparcie... a poza tym poród w UK jest tak light'owy, że gdyby nie skurcze to nawet bys nie odczuła że to poród...

Felicity gratuluję pracy :ico_brawa_01: i to jeszcze w swoim zawodzie :ico_brawa_01:

Gosia uściski i buziaczki dla Tomka :ico_buziaczki_big: niech zdrowieje szybciutko...

Martucha a wiesz, że w UK jesli chcesz nagrywac film w czasie porodu (tzn. akcji porodwoej a nie skurczy) to musisz miec zgodę jakiegos tam kierownika szpitala...

Madziorka a w tym TKMax to sa jakieś dzieciece rzeczy??? bo u nas niestety nie ma tego sklepu ale widziałam w Birmingham jeden...

i zapamiętałam tylko tyle :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: jestem tak padnięta po dzisiejszym wyjeździe... do jutra, jeśli Vikusia da mi trochę wolnego...

lucy23

13 cze 2007, 20:40

kasik no wlasnie,ja to samo mowie,ze tu chodzi o wsparcie ...a ja nie chce byc sama ...ale juz wszyscy zrozumieli :ico_brawa_01: i mama tez juz nic nie mowi he he i juz ja chyba przekonalam ,bo juz inaczej mowi :ico_brawa_01: albo nie chce sie spierac :ico_noniewiem: dobrze,ze wizyte w ambasadzie macie z glowy...ja juz sie boje,pewnie bedzie mnie to wiele nerwow kosztowalo ,bo jak sie nasluchalam o tej naszej ambasadzie to :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 cze 2007, 21:18

witajcie

kasik moja kumpela tez dzisiaj byla w ambasadzie z maluszkiem :-D hihi
w tk maxie jest wszsytko!!!! polecam, bo czasem mozna tam upolowac calkiem fajne rzeczy... :ico_brawa_01: a czesto jednak sie zdarza, ze wychodze.z niczym :ico_noniewiem: . ale dla dzieciaczkow jest pelno zabawek ,ciuszkow , akcesoria, pierdolki, buty itd
to tez zalezy od wielkosci sklepu oczywiscie
no kasik nie wierze, ze nigdy w tk maxie nie bylas??? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

w birmingham mam znajomych i tam jest napewno jakis duzy tk max.... i w bulllringu rowniez jest ale mniejszy i bardziej przebrany!!!

gosia zdrowka dla tomeczka!! lozeczko mam od tygodnia!!! :ico_brawa_01:

julie dzieciaczki super.. a twoj nathanek przy nich to naprawde sporo starszy!!!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

jasnie pani a w jakim teatrze i w jakim charakterze tam pracowalas???? czyzy aktorka?? :ico_szoking: jak milo, ze tatus tak sie stesknil.... to teraz musisz do wtorku wytrzymac z brzuszkiem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lucy jak zwykle mnie rozbrajasz!!! hihi wesolo tam z toba maja!!! :ico_brawa_01:

marta filmik piekny,.. :-D mam nadzieje, ze wam wyjdzie ta pamiatka :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-06-13, 21:26 ]
zakupki mi sie udaly.. nawet trioche sie zmeczylam tym chodzeniem hihi dobre 4 godzinki hihi
co prawda w sklepach kicha... :ico_olaboga: ale udalo mi sie upolowac na przecenie sliczna jeansowa sukieneczke w bootsie i takie cos a la sukienka body.. rozowe... :-D
to tak w razie czego... bo jesli bedzie Tola, to nie mam dla niej nic typowego.. a dla Leosia kilka ciuszkow zakupilam.. :ico_oczko:
takze wyrowna sie i dzieciaczki beda zadowolone.. bez wzgledu na plec :ico_brawa_01:
ale zeby nie bylo niedomowien.. spodziewamy sie jednego... :ico_nienie: !!! o blizniakach nic nie wiem!!! :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2007, 22:22

Julie ale twój Natus już duzy chłopak :ico_brawa_01: wygląda super :ico_brawa_01: a ja tez ucze Vikule zasypiania bez bujania i raczek... jak na razie w dzien troche nam nie wychodzi, ale wieczorem bez problemu :-D klade ja miedzy 20:30 a 21... daje jej buziaka, kłade do lozeczka i przez jakies 10 minut spiewam "Ach spij kochanie" i ona zasypia :ico_brawa_01: mam nadzieje, ze juz tak jej zostanie...

Kasia moja dziecina wazy juz 5400g wiec od dzisiaj wprowadzam zdecydowane ograniczenie "rączkowania" :ico_nienie: bo jak bym tak dalej nosila to pewnie płakałabym na kregosłup tak jak Delfinka :ico_nienie: ...

[ Dodano: 2007-06-13, 22:41 ]
no kasik nie wierze, ze nigdy w tk maxie nie bylas???
no qrna, nie byłam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: ale obiecuje poprawę :ico_oczko: :ico_haha_01:
kasik dobrze,ze wizyte w ambasadzie macie z glowy... ja juz sie boje,pewnie bedzie mnie to wiele nerwow kosztowalo ,bo jak sie nasluchalam o tej naszej ambasadzie to
kochana Lucy problem w tym ze jeszcze nie mamy :ico_olaboga: :ico_nienie: na razie bylismy tylko po upowaznienie dla mojej mamy, zeby umiejscowiła akt urodzenia Vikusi w Polsce co kosztowało mnie 44 funty :ico_zly: a wizyte o paszport mam dopiero 11 lipca...

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 cze 2007, 23:33

Kasik ale my nic nie bedziemy nagrywac!!!! ogladałas ten filmik, ktorego link wkleiłam?????? to beda tylko zdjecia z porodu ( bron Boze film, jeszcze czego !) a moj potem na kompie stworzy taki materiał, zobacz lepirj ten filmik polecam!!!!

[ Dodano: 2007-06-13, 23:36 ]
Felicity Ola podobna do Ciebie jak dwie krople wody :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i taka słodka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

14 cze 2007, 09:23

Hello z rana

:ico_kawa: podana :ico_oczko:

Dzieki za komplementy - ale nie sadzilam,ze takie duze zdjecie mi wyjdzie w tym podpisie :-D

wstapilam sie przywitac,a teraz karmienie !! :ico_haha_01:

lucy23

14 cze 2007, 10:03

ja dopiero wstalam,w nocy brzuch mnie bolal ,ale kilka minut tylko :( a juz sie cieszylam ,ze to moze porod...widac poczekam sobie :(

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 cze 2007, 10:27

hej
lucy jeszcze urodzisz nam przed jasnie pani. Widze ze dwa dzidziusie na dniach bedziemy miec.

marta obejrzalam w koncu ten filmik, bardzo fajna pamiatka. Ja zdjecia mam tylko po porodzie taka cala opuchnieta bylam.

Felicity rzeczywiscie coreczka bardzo podobna do ciebie. I naprawde wielka ja widze ze moj Tomus w porownaniu do Oli, Nathanka i Lenki to kurdupelek. A z podatkiem dobrze ze choziaz troche dostaniecie.

Madziarka tylko kupujesz a nam nic nie pokazujesz zdjec. Prosimy ladnie.

Kasik a jak Viki kolki?

Kasia z tym placzem twoim znowu sie strasznie usmialam. U nas tak samo zanadto wykorzytsuje placz i juz tak nie dziala. A szkoda. :ico_placzek:

Fela kupilam klocki magnetyczne, rewelacyjna zabawka. Tomek sam budowle robi.

[ Dodano: 2007-06-14 ]
julie nathanek super przystojniak i jaki wielki. Niech Łucja ma sie nabacznosci bo ta czarnulka rzeczywiscie sliczna zeby Nathanka nie odbila.

[ Dodano: 2007-06-14 ]
o takie klocki kupilam

http://www.allegro.pl/item201551145_meg ... anio_.html

Kasia a jesli ty tez jestes zainteresowana to sa jeszcze jedne na allegro. Takie jak ma fela.

http://www.allegro.pl/item205148187_mag ... netyc.html

Wróć do „Pozostałe”