z takiego dużego to będzie ciężkociekawe czy nie spadnę z łóżka w nocy hahahaha

Wrzucaj fotki jak będzie gotowe.łóżeczko już przyszło, mąż skręcił, ja pościel zaraz zmienię i luksus pełną parą w sypialni, po 3 latach spania na materacu hihihihihi, ciekawe czy nie spadnę z łóżka w nocy hahahaha
ja zamówiłam z lovi 3 smoczki dodatkowe + do kaszki (bo też zamierzam butlą podawać) te smoczki to rozmiary +3, +6 i +9, bo +0 jest przy butelkachale smoczki do nich jakie rozmiary brać? Do jakiego wieku ?
polecam, lepsze niż gruszki, choć i tego Wiki nie lubiNosefrida
Aha czyli myślisz że lepiej jest kupić ich więcej na zaś ? Bo skoro płace wysyłkę jedna już.ja zamówiłam z lovi 3 smoczki dodatkowe + do kaszki (bo też zamierzam butlą podawać) te smoczki to rozmiary +3, +6 i +9, bo +0 jest przy butelkachale smoczki do nich jakie rozmiary brać? Do jakiego wieku ?
I nie było to dla ciebie za dużo bądź za mało ?Tetrówek mam 20 sztuk
zobaczysz jak szybko ten czas zleci i już będziesz potrzebować tego +3, później +6... Mi właśnie przed chwilą paczka przyszłaAha czyli myślisz że lepiej jest kupić ich więcej na zaś ? Bo skoro płace wysyłkę jedna ju
w sumie to nieI nie było to dla ciebie za dużo bądź za mało ?
No ja kaszkę Oli chciałam dać butelka ale mała nie chciała choć może dlatego że nie miała specjalnego smoczka tylko ten co do mleka. Ale wiece ja nie będę czyjemuś dziecku kupować smoczków .Smoczki użyjesz na pewno, choćby do podawania picia. Gorzej ze smoczkami do kaszki, jeśli nie zamierzasz dawać butlą, to nie ma sensu ich kupować
Ja zamawiam bo widziałam fajny komplet Tommee Tippee.A jakie butelki zamawiasz?
Oj tak.Kurcze pamiętam jak Ole karmiłam sztucznym od 4 miesiąca to masakra ile tego szło a to takie drogie.Chociaż powiem Wam,że jak czasem widzę, ile mleko kosztuje to normalnie lepiej byłoby karmić do drugiego roku![]()
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość