Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2011, 10:58

A i owszem, sporą część sama sobie sprawiłam i sprawiać będę... ale muszę cierpliwie czekać do usg.
u Ciebie to w pełni zrozumiałe. Ja powiem szczerze że na poczatku kupowałam tylko różowe i biale ubranka a teraz mam wszystkie kolory świata i duzo niebieskiego bo mi sie poprostu podoba. Kupiłam 2 bluzy z kapturem na zime i oglądałam rozowe i jakies takie brudne sie wydawały taki ten róż dziki był, a niebieskie przesłodkie i wzięlam niebieskie. Pokój mam znów brzoskwiniowo zielony. Wiec tez uniwersalnie :-D
Lenia mam dzisiaj i najchętniej nie ruszałabym się z domu.
hehhe to samo u mnie nic mi się nie chce

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

12 wrz 2011, 11:00

Ja też już mam prawie całe mieszkanko ogarnięte, jeszcze kuchnia mi została ale póki co mam przerwę :-)

Co do ciuszków to ja już w sumie mam wszystko. Jeszcze kilka bodziaków i pajaców i Borys będzie wyposażony :-)
Póki co zawiesiłam chodzenie po ciucholandach bo jak tam jestem to nie mogę się opanować, normalnie jak dziecko :ico_oczko:
Dlatego wychodzę z założenia takiego jak Margolcia, że najlepiej liczyc na siebie.
ja też większość rzeczy kupuję sama. Czasami mnie moja mama dofinansuje :-D
Osz Ty przepchałas mi te chmury Mad i teraz zaczelo u mnie wiać
a u mnie nie wieje :ico_szoking:

Gotuję pomidorówę dla Emilki, mąż ma kotleta a mnie się zachciało krokieta :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2011, 11:01

izabelllla123, mi się nie podoba jak dziewczynki od stóp do głów ciągle na różowo ubierane i wszystko różowe mają. Nie jestem za przypisywaniem dane koloru do płci. Mam ciuszki różnokolorowe, jak się okaże, że jednak to dziewczynka, to pierwsze ciuszki będę miała po szwagierki małej. Więc też szaleć nie ma co. Mi się na kolorowo dzieciaki podobają. Łączenia kolorków i takie tam.

[ Dodano: 12-09-2011, 11:03 ]
Póki co zawiesiłam chodzenie po ciucholandach bo jak tam jestem to nie mogę się opanować, normalnie jak dziecko :ico_oczko:
No z tym jest masakra, za dużo fajnych i nie drogich ciuszków :ico_sorki:
Gotuję pomidorówę dla Emilki, mąż ma kotleta a mnie się zachciało krokieta :-D
Jaki mix obiadowy hehehe :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2011, 11:13

a u mnie nie wieje
przeprowadzam sie do Ciebie wobec tego. My na tym osiedlu zawsze mamy wywiewisko od tych pół i łąk :ico_szoking:
Więc też szaleć nie ma co. Mi się na kolorowo dzieciaki podobają. Łączenia kolorków i takie tam.
mi dokładnie tak samo :-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2011, 11:21

oj z ciuszkami to u mnie na razie stop własnie siedze i robię przegląd u tych starszych :ico_haha_01: a dla malucha na razie nie kupuję bo nie wiem co mi tak=m w brzuszku się ukrywa pewnie jak już się dowiem to znowu będę kupować a potem bede się zastanawiać po co mi tego wszystkiego tyle :ico_olaboga: no ale jak tu nie kupić jak te maleńkie ciuszki są takie słodkie

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

12 wrz 2011, 11:46

własnie siedze i robię przegląd u tych starszych
ja mam właśnie w planie popołudniu zrobić przegląd Emilkowych ciuszków :-)
My na tym osiedlu zawsze mamy wywiewisko od tych pół i łąk
hehe ja zabudowana jestem praktycznie z każdej strony a jeszcze w dole jesteśmy więc już wogóle rzadko u nas wieje :-) Ale u rodziców na Starym Bielsku wygwizdowo podobne jak u Was :-)
Nie jestem za przypisywaniem dane koloru do płci.
dokładnie. Emila od początku miała różne kolory ciuszków :-)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2011, 11:54

Ale u rodziców na Starym Bielsku wygwizdowo podobne jak u Was
mój M. jest ze Starego Bielska :-) a na sarnim coś ten wiatr zbytnio szaleje

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2011, 13:40

I ja się melduje ale was doczytać to nie lada wyczyn :ico_oczko: propo obiadu ja robie rybkę po grecku ,mam na nią totalną ochotę ,aż musieliśmy wczoraj pojechać po rybkę której kupiłam 3 kg :ico_sorki: ,będe dzielnie rybkę szamać ,zagryzając serem brie na którego ost też mam strasznego smaka :ico_olaboga: a powiem wam że moje dzieciątko się rozszalało ,wczoraj stałam w tino i wybierałam jakie pizze wziąć i kiedy już zaczęłam zamawiać moje maleństwo tak mocno mnie kopnęło że aż mnie zgięło i oczy mi wyskoczyły z orbit także jak to powiedział mój mąż "mały ale wariat" :ico_oczko:
A jeszcze się wam poskarżę wczoraj wpadł do mnie mój brat ,który bardzo długo mieszkał z rodziną z Hiszpanii i jakiś czas temu wrócili ,no więc widziałam się z nimi jakiś czas temu i wczoraj postanowili mnie odwiedzić i było by świetnie gdyby nie fakt że mój brat jest wyjątkowo szczery i jak tylko mnie zobaczył powiedział cytuje:"Ale ty się brzydka zrobiłaś fuj " :ico_szoking: :ico_szoking:
My dzisiaj i jutro mamy wolne od szkoły bo niestety nadal chorzy na szczęście już znacznie lepiej ,jednak wole aby maluchy jeszcze poleżały co wrócą do szkoły zupełnie zdrowe :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2011, 13:57

Ika202, brata to by trzeba było przez kolano przełozyć :ico_nienie: :ico_nienie:

mi o dziwo wszyscy do okoła mówią że wyładniałam co jak tak sobie myślę też wcale miłe nie jest bo znaczy że wczesniej brzydka byłam :ico_haha_01: :ico_haha_01:

jeju nie moge się już doczekać na te moje gołębie :ico_noniewiem: już się dusza a ja zaraz sosik pomidorowy będę robić

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2011, 15:57

Ika202, brata bardzo bezpośredniego masz :-D może coś w tym jest i to kolejny argument za tym, że córcię będziesz miała hehe ?

Ja w trakcie robienia obiadu jestem, na kotlety z fileta mnie wzięło i mizerię. Czekam tylko az mój wróci z pracy, by odgrzewać nie trzeba było.
Tu w tym szpitalu w K-ce od wczoraj wieczorem do dzisiaj jakieś oblężenie porodowe. Chyba z 5 ojców naraz weszło pokolei do swoich kobiet :ico_olaboga: Niż demograficzny taaaa :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”