I ja się melduje ale was doczytać to nie lada wyczyn

propo obiadu ja robie rybkę po grecku ,mam na nią totalną ochotę ,aż musieliśmy wczoraj pojechać po rybkę której kupiłam 3 kg

,będe dzielnie rybkę szamać ,zagryzając serem brie na którego ost też mam strasznego smaka

a powiem wam że moje dzieciątko się rozszalało ,wczoraj stałam w tino i wybierałam jakie pizze wziąć i kiedy już zaczęłam zamawiać moje maleństwo tak mocno mnie kopnęło że aż mnie zgięło i oczy mi wyskoczyły z orbit także jak to powiedział mój mąż "mały ale wariat"
A jeszcze się wam poskarżę wczoraj wpadł do mnie mój brat ,który bardzo długo mieszkał z rodziną z Hiszpanii i jakiś czas temu wrócili ,no więc widziałam się z nimi jakiś czas temu i wczoraj postanowili mnie odwiedzić i było by świetnie gdyby nie fakt że mój brat jest wyjątkowo szczery i jak tylko mnie zobaczył powiedział cytuje:"Ale ty się brzydka zrobiłaś fuj "
My dzisiaj i jutro mamy wolne od szkoły bo niestety nadal chorzy na szczęście już znacznie lepiej ,jednak wole aby maluchy jeszcze poleżały co wrócą do szkoły zupełnie zdrowe