Mąż małego kąpie ale pieluchy to mu nie zmieni przynajmniej jak ja mu mówiłam żeby zmienił to zawsze sie zapiera że ma cos tam innego do zrobienia i wychodzi z pokojuasiab, jak to mozliwe ze malego nie przebieral? a kapal? czemu? nie chce?
Wazy 9150 i mierzy 70 cm plus minus
mi ostatnio lekarz też mówił o żółtku, ale powiedział, że jeśli w jednym miesiącu zacznę wprowadzać zupy z mięsem, to żeby dopiero w następnym podać żółtko.Jak skonczy 6 miesiecy moge podawac 1/3 zoltka ugotowanego dwa razy w tygodniu, a potem jak nie uczuli to juz pol zoltka Wy juz podajcie dziewczyny?
właśnie też o tym rozmyślałam wczoraj, bo niby dziecko najczęściej siada w 7 miesiącu życia a ostatnio przeczytałam że samodzielnie nauczy się tej sztuki dopiero jak zacznie raczkować czyli w 9 miesiącu (poprawne siadanie powinno być właśnie z pozycji "do raczkowania").. Do czasu kiedy Zuzia się kiwała na boki i do przodu, to jej nie sadzałam (tylko raz na jakiś czas sprawdzałam jak jej z tym siadaniem idzie) a w niedzielę patrzę a ona siedzi tak mocno, stabilnie, jak ją zachwiało to "skorygowała" i utrzymała się w pionie, więc teraz pozwalam jej siedzieć kilka razy dziennie.. a jaką ma radochę...Nie sadzac i czekac, az sam siadzie dziecko ponoc moze siedziec wtedy kiedy potrafi usiasc samo.
hehehha jaki był dumny z siebie że tak szybko mu poszedł ten pierwszy raz
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość