Marcia, a jak przygotowania do ślubu? masz już suknię upatrzoną/kupioną? no i czy obrączki udało Wam się znaleźć i wygrawerować coś?
PS zawsze jak piszę marcia to najpierw piszę marcin i muszę kasować z przyzwyczajenia bo mąż ma tak na imię
sukienkę będe szyc i jakoś w tym tyg jade z krawcową po materiał..wtedy dopiero dokupie jakies buciki..obraczki juz gotowe -jade jutro odebrac..a na grawer zdecydowalismy sie taki: K.C.B i imona
ja też lubię ślubne tematy zarówno słuchać innych jak i opowiadać o swoim
też ze słyszenia wiem, że na unieważnienie kościelnego ślubu trzeba czekać ok 3 lat czy jakoś tak ale nie orientuję się więc się nie wypowiem dokładnie...
Marcia77, wpisz sobie w wyszukiwarkę jakąkolwiek "unieważnienie ślubu kościelnego" wyskoczy Ci mnóstwo stron mój przyszły pytał się mnie, czy chcę brać kościelny (bo to on ma taki), ale mi nie zależy, więc odpuściliśmy...
a ja tak z innej beczki teraz: tak się zastanawiam, że skoro my będziemy rodzić w styczniu, zimą to trza by się zaopatrzyć w jakieś zimowe ciuszki dla siebie. No i nie wiem czy jest jakiś sens kupować nową kurtkę czy płaszcz na jedną zimę skoro dopiero co w zeszłym sezonie kupiłam. Ale pewnie jak brzusio urośnie to się nie dopnę. No i jakieś swetry czy bluzy. Letnie ubrania kupiłam bez problemu ale o cieplejszych pomyślałam dopiero teraz... będzie coraz chłodniej a ja nie mam się w co ubrać. W prawie nic sprzed ciąży się już nie mieszczę
co do ubrań dla nas ja mam jeden zimowy sweterek, w który się mieszczę - jeszcze na zimę zamierzam kupić właśnie sweter większy i mam taki długi, gruby szalik, to nim będę okrywać brzuszek...