martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

12 wrz 2011, 16:53

Dziewczyny, ta pogoda mnie wykańcza, spac mi sie chce jak cholercia :ico_noniewiem: a tu zaraz po Filipa trzeba wychodzic...
ziemniaki sie gotuja, nózki pieką, surówka zrobiona:(((
a mi sie czekolady chce :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

a musze dietke trzymac, bo nie usmiecha mi sie duze dziecko rodzic...
choc wtrabiłam juz porcje zapiekanki, jabłko i gruszke....ale kawałek czekolady, mmmmmmmmm........ :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2011, 17:00

Dziewczyny, ta pogoda mnie wykańcza, spac mi sie chce jak cholercia
:ico_sorki: :ico_sorki: a ja miałam taki zapał do pracy a teraz się zachmurzyło i spać mi się chce :ico_spanko:

miałam paprykę dziś robić a wzięłam się za gotowanie i chyba na 3 dni mam obiady :-D

muszę jeszcze kwiaty poprzynosić z łazienki bo wszystkie pomyłam, pokój już cały opróżniony można robić remont .

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2011, 17:01

martam21, nie męcz się i skuś się na odrobinę czekolady :-) ja ostatnio uległam Milce ;-)

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

12 wrz 2011, 17:33

Ika moze za sczery brat ale czasami to i dobrze
ja naprzyklad sie cieszylam jak mi ktos mowil ze zbrzydlam
bo zwiekszaly sie moje szanse na corke w mojej glowie
a zla bylam jak ktos mowil ze wyladnialam
moze to i glupie ale tak sobie to tlumaczylam :ico_oczko:

Jadzia ty juz jutro wizyta :ico_brawa_01:
trzymam kciuki za synusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

12 wrz 2011, 17:47

Beatka78, hehe, no ja tez tak słyszałam, ze przy córce sie brzydnie a przy synu pieknieje...ja tam nie widze róznicy-wygladam tak samo, tylko piłka z przodu...
ale juz jakis czas temu chciałam Ci powiedziec, bo kiedys pisalas o tej linii ciazowej linea negra...Ja mialam ja przy filipie i to taka od kosci łonowej prawie po same piersi a teraz nic:))
i wyczytałam, ze przy dziewczynkach rzadziej takie linie sie dostaje :-D :-D
nie wiem co na to inne nasze :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka: :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:
martam21, nie męcz się i skuś się na odrobinę czekolady :-) ja ostatnio uległam Milce ;-)
wczoraj była:))) codziennie to nie da rady...Bo rzeczywiscie jak szafa trzydrzwiowa bede :-D :-D
muszę jeszcze kwiaty poprzynosić z łazienki bo wszystkie pomyłam, pokój już cały opróżniony można robić remont .
no to widze, tak jak u nas :ico_noniewiem: tylko nasz remont sie przeciaga i juz miesiac trwa :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: najgorsza robota niby zrobiona ale wcziac sa do pomalowania drzwi, parapety i wymyslilismy jeszcze pomalowac meble w kuchni na biało :ico_puknij: a, i jeszcze naszą sypialnie, bo mimo, ze malowana dwa lata temu, taka mało swieza mi sie wydaje :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2011, 18:23

martam21, nie męcz się i skuś się na odrobinę czekolady ja ostatnio uległam Milce
ja tez bardzo często ulegam temu czekoladowemu nałogowi :ico_olaboga:
miałam paprykę dziś robić a wzięłam się za gotowanie i chyba na 3 dni mam obiady
ja tez mam taki zapał dzisiaj i już sama nie wiem co jeszcze zrobić :ico_sorki: już wszystko przygotowałam na jutrzejsze leczo :ico_oczko: a na kolację kukurydza z masełkiem i solą ,tak mojego męża na nią naszło :ico_haha_01: może on w ciąży jest ?! :ico_haha_01:
Ika moze za sczery brat ale czasami to i dobrze
ja naprzyklad sie cieszylam jak mi ktos mowil ze zbrzydlam
bo zwiekszaly sie moje szanse na corke w mojej glowie
a zla bylam jak ktos mowil ze wyladnialam
moze to i glupie ale tak sobie to tlumaczylam
wiesz nie o to chodzi bo ja sama wiem że bardzo się zmieniłam w tej ciąży i już nie raz pisałam o moim wyglądzie przypominającym pryszczatą kostuchę :ico_placzek: też nie wiem dlaczego w tej ciąży tak chudnę na twarzy :ico_noniewiem: :ico_olaboga: w czwartek pójdę do ginka to zobacze swoje wszystkie wyniki ,bo może coś nei tak ze mna :ico_noniewiem: no a wracając to stwierdzenia mojego wyglądu to zdaje sobie z niego sprawę i mówienie mi o tym prosto w twarz ie jest miłe :ico_placzek:
Piszecie o remoncie :ico_olaboga: nas tez czeka :ico_sorki: na razie przeglądamy dywany za bardzo nei wiemy jaki wybrać na pewno chce shaggy w fiolecie ,ale wybór jest ogromny :ico_olaboga: :ico_sorki: mówiłyście też dzisiaj o ciuszkach ja już mam ich na prawdę dużoooooo dzisiaj je układałam w szafie ,w skrzyni i jeszcze pełniusieńka kołyska :ico_sorki: :ico_sorki: i tak jeszcze poczekam aż poznam płeć i wtedy będę je dzielić :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2011, 18:38

tak remontujecie że i mnie wzięło co prawda niewielki remoncik bo tylko odświeżenie ścian ale zawsze to coś tylko mój mężu się buntuje i kazał mi się wyprowadzić do siostry na czas remontu :ico_noniewiem: fakt że mam uczulenie na farby olejne i rozpuszczalniki ale my tylko ściany bedziemy malowac emulsją :ico_olaboga: ale się uparł i nie pomaluje jak ja bedę w domu więc już ustalone że na week wyprowadzam się do siostry z dziewczynami a on bedzie malował i wietrzył :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

aaa i zaczyna mi się delikatnie zaznaczać kreska na brzuchu tylko tak dziwnie bo na razie nad pępkiem w kierunku piersi ją widzę :ico_szoking: a pod pępkiem nie widzę... hmm ale w sumie wogóle pod pępkiem to niewiele widzę bo mi brzuchol przeszkadza :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

12 wrz 2011, 19:00

a pod pępkiem nie widzę... hmm ale w sumie wogóle pod pępkiem to niewiele widzę bo mi brzuchol przeszkadza :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
hehe, ja tez nie widze:))) najgorsze przy depilowaniu miejsc intymnych :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 wrz 2011, 19:35

hehe, ja tez nie widze:))) najgorsze przy depilowaniu miejsc intymnych
hehe, ja to musze robic z lusterkiem :ico_oczko:

A co do kreski to ja mialam jak bylam w ciazy z Kaja, teraz na razie nie widze :-)
Ja dzisiaj zjadlam miske kapusty kiszonej,tak mnie naszlo ze masakra

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2011, 19:40

dziewczyny co myślicie o tych czapeczkach bo mi wpadły w oko zwłaszcza te jakby moro
Obrazek i tak myślę czy by nie zamówić :ico_noniewiem:

[ Dodano: 12-09-2011, 19:41 ]
martam21 napisał/a:

hehe, ja tez nie widze:))) najgorsze przy depilowaniu miejsc intymnych

hehe, ja to musze robic z lusterkiem
Ja jeszcze nie mam tego problemu :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 12-09-2011, 19:50 ]
A i zmierzyłam sobie obwód brzucha na wysokości pępka bo już chyba wszystkie się mierzyły ,a więc mam 86cm ,czyli do 100cm mi niedaleko :ico_szoking: a to dopiero 17tc :ico_sorki: :ico_sorki: to już nie chce nawet myśleć ile będzie w 30tc :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”