agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

18 sie 2012, 08:57

WITAJCIE!
widzę, ze wszystkich wywiało. musze sie pochwalić, ze Ola w ciagu dwóch dni poczyniła ogromne postępy, udało jej sie kilka razy samej usiaść, prezkręca sie z plecków na brzuszek i zaczyna pełzac :ico_brawa_01:
Wczoraj bylismy na bioderkowej kontroli, wszystko dobrze, mamy sie pokazać dopiero jak Ola zacznie chodzić:)
Gabi urocza sukienka;) Udanego wyjazdu zyczę;)))

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

18 sie 2012, 22:35

brawo za postępy córci agasio :ico_brawa_01: i agaa22 :ico_brawa_01:
kurcze, idą te wasze dzieciaczki jak burza :-) Filipowi nie spieszy się do siadania, ale za to z zębami to on bardzo do przodu jest :-D pojawił się 5ty ząbek, górna lewa jedyneczka :-)

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

19 sie 2012, 22:19

I witam sie ja wieczorowo

gabi sukienka sliczna i z zielonym jak zawsze :ico_oczko:
szerokiej drogi zycze i udanego pobytu

nostromo no z ta praca to rzeczywiscie jakas porazka
jak mozna tak odrazu z mostu stwierdzic ze sie nie nadajesz
co do postepow to sie nie martw Filipek ma chociaz zeby :-) a Hanka z niczym sie nie wychyla jak narazie

Mad dobre i to przynajmniej na najpotrzebniejsze wydatki bedziesz miec

agaa tak sie martwilas o Ige ze nie je i do tylu ze wszystkim a teraz zobacz jak pedzi :ico_brawa_01:

agasio :ico_brawa_01: dla Olenki bo jest tu najmlodsza a nie chce byc w tyle

Juz wrocilam do codziennosc, a dopiero dzis sie rozpakowalam z walizek
Juro mamy ta wizyte w szpitalu z Hanka, dam wam znac po poludniu co i jak
Cos ta Polska rozlegulowala Hanke bo ta malpka nie chce w dzien spac
od dwoch dni spi tylko 15 minut w dzien i idzie spac dopiero o 19.00 i wstaje o 7 rano
zobaczymy jak jutro
W polsce bylam na usg piersi i lekarz znalazl mi torbiel w prawej piersi
mam za 3 miesiace zrobic znow usg i sprawdzic czy on rosnie czy sie wchlania
co do rzeczy ponizej to gin stwierdzil ze jest wszystko ok ze jak na trojke dzieci takich duzych to jest niezle

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sie 2012, 22:46

agasio, agaa22, mad brawo za nowe postępy dzieciaczkow!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Gabi, cudna sukieneczka :ico_haha_01: i wracajcie do nas szybko :ico_oczko:
Juro mamy ta wizyte w szpitalu z Hanka, dam wam znac po poludniu co i jak
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: o tak prosimy o informacje :ico_sorki:
pojawił się 5ty ząbek, górna lewa jedyneczka
fiu fiu...zuch! :ico_brawa_01:
mam za 3 miesiace zrobic znow usg i sprawdzic czy on rosnie czy sie wchlania
na pewno to nic poważnego!

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

20 sie 2012, 00:09

dzwoneczek zdjecie masz przesliczne w podpisie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2012, 08:06

Witam dziewczyny wielkie brawa za postępy i zebolki wszystkich dzieciaczków :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

u nas wszystko ok mamy 2 ząbki i idzie nam kolejny niestety Kuba ciężko znosi ząbkowanie i za kazdym ząbkiem mamy 2-3 dni gorączkę pozatym Kuba to straszny leń i nie chce mu się kompletnie samemu nic zrobić jedyne co potrafi to ślicznie siedzieć i pełzać do tyłu w przyszłym tygodniu wybieramy się zrobić morfologię i na szczepienie na pneumokoki mam nadzieję że nam się to uda

Ja w pracy już spoko się odnalazłam i jak na razie jest fajnie jak jestem w pracy to mama moja zostaje z dziećmi ale już tylko 2 tygodnie tak będzie bo potem mama jedzie do pracy i teściowa będzie się zajmowała Kubą

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2012, 14:09

Witajcie,
Ja dochodzę do siebie po panieńskim w Krakowie. Było naprawdę super :-) także teraz kolej na zabawy dalszą część 9 września na weselu. No i pojawia się kolejny problem, trzeba znaleźć sukienkę :ico_haha_01:

Martyna pełza do tyłu z uniesioną pupeczką jak gąsienica momentami :ico_haha_01: Na razie po troszku ale się rozkreca.

Gabi, pogoda boska sie Wam trafila. Korzystajcie ze słonka jak najwięcej !
Kaja fajnie ze Kuba zostaje z babciami a Ty odnalazlas sie w nowej sytuacji :-)
Beatka daj znac koniecznie co lekarz powie.

[ Dodano: 21-08-2012, 08:13 ]
hallo.... :ico_kawa:
dzień dobry, gdzie się podziewacie ?

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

21 sie 2012, 10:55

Jestem, jestem :-)

Jakoś czasu mi ostatnio brakuje :ico_oczko:
U nas wszystko ok. Borys miał kolejny skok rozwojowy który jest bardzo widoczny. W zeszłym tygodniu miał taki dzień ze przestał go prawie całego. A po tym dniu jak by mi ktoś dziecie podmienil :-) pięknie sam siedzi i tak fajnie sztywno, nie chwieje się już. Pełza w takim tempie ze nie mogę go ani na chwile zostawić samego no i ślicznie zaczął się dźwigać do raczkowania :-) kleczy oparty na kolanach i raczkach i Buja się ale tak jakby mu ktoś przyspieszenie włączył :-) strasznie komiczne to wyglada
No a poza tym od tego czasu śpi 2x po 15 minut w ciagu dnia, za to wieczorem jak go poloze po 19 to śpi do 7 z tylko jedna pobudka na butle :-) oczywiście śpi ze mną w łóżku bo ma ogromna potrzebę przytulania :-D
A wczoraj otworzyli koło mnie ciucholand i są tak cudowne rzeczy ze dwa razy byłam i obkupilam dzieciaki na jesień i zimę :-D a i sobie coś kupiłam
No i pospane :ico_noniewiem:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 sie 2012, 20:45

My byliśmy dzisiaj na ostatnim szczepieniu i bilansie. Następne dopiero na rok ufff
no i mamy 8 kg i 70 cm :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

21 sie 2012, 20:59

Gabi fajnie ze Emilka ma kolezanki, przynajmniej nie nudzi jej sie tam w wolnych chwilach

Aga Hanka identycznie od przyjazdu z Pl spi 2x czasami raz po 15min :ico_szoking:
nic nie mozna przy niej zrobic i w nocy tak samo jak Borysek spi
ale nie dzwiga sie wiec :ico_brawa_01: dla dzielnego Borysia

agaa piekna waga Igusi i gdzie tam z niej niejadek

wiec my po wizycie
Hanka wazy 7380g i mierzy 67cm
co do rozszczepu to twierdza ze narazie nic nie beda robic poki nie zacznie wiecej mowic
chodzi im o dada lub gaga bo to wymaga pracy jezyka a mama ktore mowi to wychodza same nosowo wiec nie ma nic wspolnego z rozszczepem
nastepna wizyta za pol roku i jak do tego czasu nie bedzie gawazyc uzywajac d, b r g to beda rozwazac wczesniejsza operacje a jak narazie chca ja odwlec nawet do 3 roku zycie, wiec w sumie nic sie nie dowiedzialam i dalej mam sobie radzic sama, dobrze ze Hanka ladnie je i ogolnie nie odczowam tej jej wady

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”